Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Valerie2106 tak jeste pro me idealni dalnice a budu spokojena ![]()
@Valerie2106 co jste meli za problem, ze to neslo prirozene?
@Valerie2106 ty jo tak to sme na tom stejne
ale manzel je v poradku
@Valerie2106 me nezjistili nic, ale pritel ma hodne spatnou morfologii, ale dna pry jaks taks v poradku. Od 15 let jsem brala antikoncepci mozna je to tim…
@l3nk1cka @Denniska22 tak timto moje testovani konci az do krve
a ted holcicky budu cekat jen na vas všechny, jak ste dopadly
v utery jdu na krev tak budu vedet vic
ale vyjde nám to, musí
![]()
@Valerie2106 presne musi to vyjit
drzim palecky, kdybys mela zajem napis mi na fb Dejjna Soušková ![]()
Ahoj, tak ja se sem konecne dostala podat zpravu. Ket mi vysel a tehotenstvi mam uz podruhe potvrzene z krve. Ted jen doufam, ze mi tretiho dubna ukazi srdicko ![]()
Holky, chci se zeptat, jak vypada vas protokol pro ket? Ja pred nim mela pichat do bricha Lupron asi 12 dni, ale ten jsme nakonec vynechali. Zato ted polykam dve tabletky rano a vecer estradiol, 3× denne progesteron v tablete dolu a kazdy vecer progesteron v injekci do nohy. Pry cely prvni trimestr. O vysce sliznice pred transferem se nikdy nikdo nezminil ![]()
@Valerie2106 Moc moc gratuluji mamino
To je super, že ti to vyšlo
![]()
Já jsem dnes tedy také 6tý den po KET dvou embryjek..no..bolesti v podbřišku mám pořád..jako když mám dostat MS. Pokaždé, když jdu na wc, tak se bojím aby opravdu nepřišla ![]()
Včera jsem měla kritický den, kdy jsem prořvala skoro celý večer, pže přesně stejné bolesti doprovázely minulý neúspěch. Dneska už jsem trochu uklidněná a pořád doufám, že se mi alespoň jeden bobísek uchytil
Když přečkám víkend až do pondělí, tak mám velkou naději ![]()
@sebel A jak ty?
Něco cítíš, necítíš, bolí tě, nebolí tě
? Mě pořád jen ten podbřišek, jinak necítím vůbec nic. Prsa nebolí, jsou normální, tedy myslím, že nejsou nějak nateklá..no prostě nic
Ale pořááád musím doufat
![]()