Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moncasnaz ahoj moni, červené víno určitě ano
na růst sliznice pomáhá pití kontryhelu, 2 šálky půlitrové denně, a pití grepu, před ket se doporučuje 3 dny pojídat ananas (hlavně prostředek) a jeden den po transferu také, podporuje zahnízdění embrya ![]()
já jdu 8,3 na kontrolu a pokud bude sliznice tak za týden transfer Ket
, nechám si zavést pouze jedno embryo, taky me lakaji dve, ale snižila bych tím šanci na uchycení, dle mého CAR, držím palce
![]()
@sebel to embryoglue bych si nedávala, nemá to vliv na uchycení, a jsou to vyhožené prachy
to vzešlo na základě studií, které platili firmy, které embryoglue vyrábějí ![]()
@Valerie2106 jj jen říkám, co se dá, ale osobně si taky myslim, ze to nastrizení váčku bude stačit
@sebel to si myslím (to je ten asistovaný hatching myslím ne?), že je dobrá věc a určitě tím nic nezkazíte ![]()
@Valerie2106 jdu v pondeli na UTZ a pak do tejndne na 2 vajca
se sešlo pěkně na velikonoce nééé ![]()
Vínko zkusím no..jen tak dvojku..:) Prostě zkusit se má všechno ![]()
Příspěvek upraven 04.03.18 v 14:17
@sebel O tom lepidlu jsem také slyšela a četla
Zkusím se zeptat v CARU, zda by mi ho dali..my máme 5 blastek zmrazených po jednom, tak si tady nechám asi dát dvě..pořád nad tím přemýšlím, ale pořád si říkám, že když ne oba, tak alespoň jeden z nich by se mohl chytit
Já tedy poctivě ležím, protože mi není nejlépe, piju aspirin, paralen, chlorelu, ječmen..no prostě se snažím co to jde, abych byla fit a aby se to povedlo..A ty jdeš jen na UTZ? Tak to třeba půjdeme nějak stejně
![]()
@Valerie2106 Tak to ještě přidám ten grepový džus
Kontryhel popíjím taky
Udělala bych asi všechno, aby se povedlo
Pořád také přemýšlím nad těmi dvěmi prckami..hodně jsem o tom četla a on to každý podává jinak..někdo říká, že ta šance, aby se uchytilo alespoň jedno je vyšší, když se dávají dvě, někdo zase opak. Tak já počkám až půjdu na UTZ a uvidím..Tak to půjdeme nějak podobně..já jdu 6.3. na první UTZ a hlavně tedy nějakou konzultaci po neúspěšném ET a počítám, že cca v příštím týdnu bych měla mít transfer. Máme ještě 5 blastyček v mrazáčku..tak pořád přemýšlím 1 nebo 2..?
![]()
@Moncasnaz jj jdu v pondělí na UTZ a na změření sliznice a pak mi řeknou přidte treba v sobotu.) to nevím
uvidíme
ale třeba jo ![]()
a kam chodis?
@sebel A taky jdeš tedy na dvě? Já mám z toho strach, ale zase doufám, že by se když ne oba, tak alespoň jeden mohl udržet
Já chodím do Iscaru přímo k primáři Hulvertovi (je to i můj ošetřující gynekolog)..Tak dej zítra vědět, kdy ti to naplánují
A máš teď nějaké hormony? Já nic nedostala..nemám problém se sliznicí, tak možná proto ![]()
@Moncasnaz ja chodim na P5, ale jsem z 3… jj dám, kdyžtak pak budem chodit spolu „venčit“ ![]()
no doktorka mi dala na sliznoci Estrofem, pak mam kys listovou a Prednison.. jinak ci, ten estrofem 2mg by mel byt na slizici