KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
4.3.18 11:57

@Katy161 ahojky, jasně :) a držíme vše co máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.3.18 12:37

@Moncasnaz ahoj moni, červené víno určitě ano :palec: na růst sliznice pomáhá pití kontryhelu, 2 šálky půlitrové denně, a pití grepu, před ket se doporučuje 3 dny pojídat ananas (hlavně prostředek) a jeden den po transferu také, podporuje zahnízdění embrya :)
já jdu 8,3 na kontrolu a pokud bude sliznice tak za týden transfer Ket :), nechám si zavést pouze jedno embryo, taky me lakaji dve, ale snižila bych tím šanci na uchycení, dle mého CAR, držím palce :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.3.18 12:40

@sebel to embryoglue bych si nedávala, nemá to vliv na uchycení, a jsou to vyhožené prachy :) to vzešlo na základě studií, které platili firmy, které embryoglue vyrábějí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.3.18 12:42

@Moncaq ahojky vítáme tě :) ať je velká úrodička vajíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.3.18 12:42

@Valerie2106 jj jen říkám, co se dá, ale osobně si taky myslim, ze to nastrizení váčku bude stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.3.18 12:43

@sebel to si myslím (to je ten asistovaný hatching myslím ne?), že je dobrá věc a určitě tím nic nezkazíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.3.18 12:43

@Valerie2106 jj to zkusíme, ale lepidlo nechceme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.3.18 12:46

Holky a jak ste na tom, já už se nemůžu dočkat :pankac: :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.3.18 12:54

@Valerie2106 jdu v pondeli na UTZ a pak do tejndne na 2 vajca :) se sešlo pěkně na velikonoce nééé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.3.18 14:11

Vínko zkusím no..jen tak dvojku..:) Prostě zkusit se má všechno :)

Příspěvek upraven 04.03.18 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.3.18 14:13

@sebel O tom lepidlu jsem také slyšela a četla :) Zkusím se zeptat v CARU, zda by mi ho dali..my máme 5 blastek zmrazených po jednom, tak si tady nechám asi dát dvě..pořád nad tím přemýšlím, ale pořád si říkám, že když ne oba, tak alespoň jeden z nich by se mohl chytit :) Já tedy poctivě ležím, protože mi není nejlépe, piju aspirin, paralen, chlorelu, ječmen..no prostě se snažím co to jde, abych byla fit a aby se to povedlo..A ty jdeš jen na UTZ? Tak to třeba půjdeme nějak stejně :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.3.18 14:27

@Valerie2106 Tak to ještě přidám ten grepový džus :) Kontryhel popíjím taky :) Udělala bych asi všechno, aby se povedlo :) Pořád také přemýšlím nad těmi dvěmi prckami..hodně jsem o tom četla a on to každý podává jinak..někdo říká, že ta šance, aby se uchytilo alespoň jedno je vyšší, když se dávají dvě, někdo zase opak. Tak já počkám až půjdu na UTZ a uvidím..Tak to půjdeme nějak podobně..já jdu 6.3. na první UTZ a hlavně tedy nějakou konzultaci po neúspěšném ET a počítám, že cca v příštím týdnu bych měla mít transfer. Máme ještě 5 blastyček v mrazáčku..tak pořád přemýšlím 1 nebo 2..? :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.3.18 15:53

@Moncasnaz jj jdu v pondělí na UTZ a na změření sliznice a pak mi řeknou přidte treba v sobotu.) to nevím :) uvidíme :) ale třeba jo :)
a kam chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.3.18 16:11

@sebel A taky jdeš tedy na dvě? Já mám z toho strach, ale zase doufám, že by se když ne oba, tak alespoň jeden mohl udržet :hug: Já chodím do Iscaru přímo k primáři Hulvertovi (je to i můj ošetřující gynekolog)..Tak dej zítra vědět, kdy ti to naplánují :) A máš teď nějaké hormony? Já nic nedostala..nemám problém se sliznicí, tak možná proto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.3.18 16:17

@Moncasnaz ja chodim na P5, ale jsem z 3… jj dám, kdyžtak pak budem chodit spolu „venčit“ :)
no doktorka mi dala na sliznoci Estrofem, pak mam kys listovou a Prednison.. jinak ci, ten estrofem 2mg by mel byt na slizici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí