KET Březen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1328
19.3.23 16:30

Dlouhy vs. kratky protokol

Holky, mam na vas dotaz. Ja mam vzdycky kratky protokol, prvni s Gonalem a pak s Menopurem. Cetla jsem, ze menopur ma vliv na kvalitu vajicek, no u me uplne opacne, s Gonalem 3 embrya (jen jedno teda slo na transfer) a s Menopurem jedno embryo. V jine diskuzi psala holcina, mela to podobne a pak ji dali delsi protokol, asi jen o 3 dny a 6 embryi, je jen o rok mladsi nez ja.
Mate tu nektera zkusenost s dlouhym protokolem? Cetla jsem, ze neni vhodny pro zeny s PCOS kvuli hyperstimulaku?
Dekuji za jakekoliv informace, chci to s pani doktorkou probrat, jestli to ted nedopadne….
My proste nedokazeme otehotnet, pred sesti lety ZT a od te doby ani dusik na testu, sliznice krasna, deloha krasna, ale nikdy se broucek neprichyti…❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
19.3.23 17:22

@Anonymka1230 ty jo máš toho za sebou hodně. 8o Tak o to víc ti přeju ať to už vyjde. :hug: Musíš být silná ženská. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
19.3.23 19:47

@marinana
a kolik ti je? vim, ze nekdy u starsich zen uz lekari neveri vajicnikum a zlutemu telisku, takze daji malou davku estrofemu na podporu. v pripade, ze byla ovulace, tak se to ani nemusi brat cely prvni trimestr, ale treba jen do 8 tt
kolik toho estrofemu mas? ovulace probehla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
19.3.23 19:48

@penalda
my se o miminko pokousime od te doby, co nam v 7 letech zemrela dcerka :,( :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
19.3.23 19:52

@marinana
u dlouheho protokolu nejdriv dostanes leky, ktere ti vyvolaji umely prechod. takze se uplne zklidni vajecniky a je uplne nizoucka sliznice. tyto leky dostavas bud nejak po MS nebo tyden pred. a teorve za nejakou dobu zacnes brat leky. proto se to jmenuje dlouhy protokol. samostna stimulace pak trva cca o dva dny dele, protoze ty netvoris zadne sve hormony.
rika se, ze u toho byva mensi zisk vajicek, ale ze by meli byt kvalitnejsi. Ja mela oboji a vysledek byl stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
19.3.23 19:58

@Anonymka1230 to je mi moc líto neumím si ani představit jak to musí být těžké. :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.3.23 06:12

@Anonymka1230 posielam objatie. zažili ste si toho fakt vela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
20.3.23 06:54
@Anonymka1230 píše:
@marinana
a kolik ti je? vim, ze nekdy u starsich zen uz lekari neveri vajicnikum a zlutemu telisku, takze daji malou davku estrofemu na podporu. v pripade, ze byla ovulace, tak se to ani nemusi brat cely prvni trimestr, ale treba jen do 8 tt
kolik toho estrofemu mas? ovulace probehla?

Ja jsem ve stimulovanem, takze jsem na ovu pichala ovitrelle, pokud to dobre chapu, estrofem mam 3×1 a pani doktorka rikala, ze musim brat az do konce prvniho trimestru…🤔

Vcera v 11 v noci me vzbudila silena bolest na levem vajecniku, takovou jsem zazila vzdycky jen pri ovulaci, 10 min agonie a pak to povolilo, mela jsem na papiru skoro neviditelne zaspineni, tak nevim, co si o tom mam myslet. 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
20.3.23 09:07

@marinana
no ale ve stimulovanem ovulace prave neni (respektive v 99%), nemas teda v prirozenem?
ten ovitrelle jsi pichala kdy? A estrofem beres az od transferu nebo od zacatku cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
20.3.23 09:32
@Anonymka1230 píše:
@marinana
no ale ve stimulovanem ovulace prave neni (respektive v 99%), nemas teda v prirozenem?
ten ovitrelle jsi pichala kdy? A estrofem beres az od transferu nebo od zacatku cyklu?

Aha, takze to jsem ovu nemela, estrofem mam od zacatku cyklu a ovitrelle jsem pichala 6 dni pred transferem, den pred a pak 4 po. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
20.3.23 10:49

@marinana
Je mozne, ze i na estrofemu ti rostl DF a proto jsi mela ovitrelle uz tyden pred transferem. Nebo to tak tva dr proste dava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
20.3.23 11:16
@Anonymka1230 píše:
@marinana
Je mozne, ze i na estrofemu ti rostl DF a proto jsi mela ovitrelle uz tyden pred transferem. Nebo to tak tva dr proste dava

Ja se priste zeptam, ale stejne uz asi KET podstupovat nebudu a budu chtit rovnou ET. 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
20.3.23 11:45

@marinana takže to nevyšlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
20.3.23 12:01
@penalda píše:
@marinana takže to nevyšlo? :think:

Ja uz se pripravuju, co bude, kdyz to nevyjde, jinak to v hlave neumim. 😂 Dneska v noci me probudila silena bolest na vajecniku s trochou zaspineni, no na uhnizdovani je pozde, dnes jsem 12 po Ket. Dosly mi testy 😂, takze jsem dnes rano netestovala, ale zitra si myslim, ze uz bude rano jasno. Nadeje umira posledni, jen ja jsem spise realista nez optimista. 🥸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
20.3.23 12:28

@marinana chápu. tak to je zvláštní neměla si třeba cystu? :think: Jednou mi kvůli tomu neudělali ket protože nevěděli jestli je to cysta nebo folikul.

Taky jste po tom poledním utrogestanu zralé na šlofíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí