Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marinana
ja to mam stejne, take musim mit v hlave plan pro vsechny varianty
Ahoj holky,
ráda se k vám přidám:-) Nebyla jsem sice na KET, ale na ET snad to nevadí. Bylo to moje první IVF. 15.3. proběhl ET a i když jsem si to zakázala tak i přesto moje ruka ráno otevřela test a pak jsem lovila ducha. A je tam i na testu z poledne. Vím je to brzy, ale trochu mi to zlepšilo náladu vzhledem k tomu, že mám jen jednu další blastu v mrazáčku. ![]()
@penalda píše:
@marinana chápu. tak to je zvláštní neměla si třeba cystu?Jednou mi kvůli tomu neudělali ket protože nevěděli jestli je to cysta nebo folikul.Taky jste po tom poledním utrogestanu zralé na šlofíka?
Hmmm, to by mohlo, ale u transferu doktorka rikala, ze vajecniky v poradku, to by mi rekla? Ted mam podobnou bolest na druhem vajecniku, boda to az do stehna. Tak uvidim, jestli to neprejde, volam do Caru…
Ja mam Amelgen a Estrofem a jsem zrala na slofika uz v 10 rano 😂 😂 😂
@Anonymka1230 píše:
@marinana
ja to mam stejne, take musim mit v hlave plan pro vsechny varianty
To jsem moc rada, ze nejsem sama, okoli to moc nechape. ☀️
@Liliana87 to máme stejné datum transferu. Ale já si teda ještě testovat netroufám ![]()
@penalda taky jsem se bála, ale dušík tam je:-) kdy si na to troufneš?
@Liliana87 no když jsem byla těhotná tak jsem měla 8. Den slabou ducho čárku. Ale jak jsem psala vždycky chci vydržet do 14. dne, ale ještě se to nepovedlo.
Držím pěsti ať sílí. ![]()
@marinana já si radši zavolala a prej ji mám já kvůli to u, ze jsem jedla antikoncepci 4 měsíce před ivf kvůli velké cyste.
Jinak semnou nic nedela. Snasim ho naštěstí dobře. ![]()
@Nikki.R píše:
@marinana já si radši zavolala a prej ji mám já kvůli to u, ze jsem jedla antikoncepci 4 měsíce před ivf kvůli velké cyste.
Jinak semnou nic nedela. Snasim ho naštěstí dobře.
To je stejne neuveritelny, jaky muzou byt ty duvody ruzny. 🤔 ☺️
Ahoj holky, jak to s vámi vypadá?
@penalda My měli stejně transfer už jsi testovala?
Já zatím jen lovila duchy na testech z moči a dnes jsem si udělala krevní test, který je také pozitivní tak snad bude sílit.