KET Březen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3747
18.3.23 09:20

@Peťula3443
tak aspon bude s ym testovat :lol: a take picham ovitrelle, ale jen v den transferu
a ano, davaji to proto, ze se ma telo jakoby oblbnout. a vzhledem k tomu, ze za uspechem stoji hlavne kvalita embrya (plus dobra sliznice, ale to by mel dr poznat), tak si myslim, ze to k nicemu moc neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 09:21

@marinana
a kolikaty den po ovitrelle jsi? a po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.3.23 09:33

@marinana tak třeba ještě vykoukne zatím je čas. :hug: Já se cítím pozitivně transfer byl v pohodě začali mě bolet i prsa a jinak je vše v pohodě. ;) Minule bylo všechno špatně dávala mi 2 katetry pak mě den a půl bolelo břicho jako při Ms a spinila jsem. Pak další 2 dny bolest hlavy až mi slzeli oči. A noční horkost. To jsem hned věděla že je to v háji. :cert: Ale teď se cítím jako na obláčku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.3.23 11:04

Ahoj holky, tak se pridavam :) za necelych 14 dni me ceka 2. KET, predtim 1×ET a nekolik IUI. Ted jsme si dali rok pauzu, minuly mesic jsem byla na hysteroskopii at se podivaji jestli neni nejakybproblem v deloze a nic nenasli, tak snad to konecne klapne! Zatim beru jen Estrofem 1-1-1 a pristi patek me ceka kontrolni UZ. Jsem hrozne zvedava.
Vsem co ted cekaji na vysledky nebo je ceka transfer v nejblizsich dnech moc drzim palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 11:10
@Anonymka1230 píše:
@marinana
a kolikaty den po ovitrelle jsi? a po transferu?

Jsem 6. den po ovitrelle a 10. po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 11:52

@marinana
a jakyma testama testujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.23 14:03

@Anonymka1230 možná je, možná není. Pichnu podle plánu a pak možná budu testovat tak, abych viděla jak klesá. Kdy jdeš ty na transfer?

@Maki44 ahoj. Nerostla ti dostatečně sliznice, že bereš estrofem?

@marinana to by ještě nemuselo být ztracené. Je něco vidět na testu? A kdy jdeš na krev?

Za mě jsou nejlepší klasické proužkové testy. Hlavně testovat pak vždy stejnými. Každý výrobce může mit jiné množství barviva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.23 14:21

@marinana zapátrala jsem trochu v minulosti a já kdysi viděla pozitivní test díky těhu asi 8.den po Ovitrelle, což bylo teda nějaký 12. den po KET. Ale slabý duch tam byl už pár dní předtím díky Ovitrelle, ten 12.den byl teprve silnější.

Zmiňovala jsi přístup doktorů…nejsi spokojená? Do jakého CAR chodíš, pokud se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 15:29

@Peťula3443
No jasny, ja ho taky pichnu, tim se nic nezkazi, jdu za tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 15:33

@Peťula3443
Ja testuju mamatestama a pokud to klapne, mam dve carky (zadne duchy) 5, 6 den po transferu (kdyz nemam ovitrelle)
Ovitrlle jsem mela jednou v den transferu, to byla carka 5 den a sesty den uz nic. Pak od 8 dne slaba carka, co skoncila biochemkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.23 16:05

@Anonymka1230 já také mamatest. Mám pichat Ovitrelle ještě 3 dny po transferu. Tak budu na něco říkající výsledek čekat déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.23 16:12

@Katchulle kdy máš jít na KET? Nebo zatím čekáš ještě na kontrolní UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 16:48
@Anonymka1230 píše:
@marinana
a jakyma testama testujete?

Ja mam dr. Max, ukazujou za me pekne, ty carky po ovitrelle byly hezky videt. 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 16:53
@penalda píše:
@marinana tak třeba ještě vykoukne zatím je čas. :hug: Já se cítím pozitivně transfer byl v pohodě začali mě bolet i prsa a jinak je vše v pohodě. ;) Minule bylo všechno špatně dávala mi 2 katetry pak mě den a půl bolelo břicho jako při Ms a spinila jsem. Pak další 2 dny bolest hlavy až mi slzeli oči. A noční horkost. To jsem hned věděla že je to v háji. :cert: Ale teď se cítím jako na obláčku. :lol:

To zni skvele, psychika je dulezita a je skvely, ze jsi tak v pohode. ☺️ ❤️ Moc drzim pesti, aby to pokracovalo stejne pozitivne. ☺️ Kdy mas v planu testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 16:54

@Peťula3443
tojo, jsem rada, ze ho mam jen v den transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí