Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymka1230 ted ho prave nemam, chtela jsem to zkusit v prirozenem cyklu. Mam za sebou tri neuspesne transfery s estrofemem a tri prirozeny otehotneni. Bohuzel vzdy koncici ZT
@belinabelina
U me je ten rozeny KET z uplne stejnych duvodu, jak u tebe
@marinana
Jasne, tak to pak dava smysl. Mas jeste nejake mrazacky?
@Katchulle
Ja mam za sebou 5 tehotnstvi - 2× ZT, 1× biochemko, 1×SP a pak ukonceni a porod ve 2 trimestru pro vyvojovou vadu srdce neslucitelnou se zivotem
Toto je 5 plne ivf, k tomu nativ a dve minimalky. Vse behem tri let ![]()
Existuje i smiseny KET. Zacnes bez hormonu a pokud neni sliznice uplne ok, dostanes trosku estrofemu, coz vetsinou staci. Pokud neni ovulace, muzes dostat progesteron. Nase centrum to hodne praktikuje a hodne holaˇ to vychazi
@Anonymka1230 ty jo, klobouk dolu, to mas uz pekne dlouhou cestu za sebou. Dekuju za tip, zeptam se na to doktora zitra. A moc preju, at se ti zadari
@belinabelina ahoj, já byla na ketu v pátek, taky si to rada zkrátím ☺️
@Peťula3443 ty jo já mám ket v nativu. Ket byl prevcirem a od té doby beru taky estrofem, přitom já mám sliznici spis vyšší, než nižší. Týden před ket jsem ji měla už 14,5mm. Tak proč mi ten estrofem zase dala?
@Anonymka1230 Teda holka, to nemáš jednoduché
Máte za sebou i jiná vyšetření? Genetiku, hysteroskopii, imunologii?
@Nikki.R tak super
plánuješ vydržet s testováním? Kolikaty máš pokus?
@Nikki.R to by mě taky zajímalo
Není to třeba proto, aby jsi nezacala spinit?
@belinabelina
Pri tolika pokusech mame za sebou vse, co jde.
@belinabelina jojo, chtěla bych aspon 10 dni.
Jinak mám 1 ivf- et biochemko a teď ket.. víc embryek nemám. A ty?
@Anonymka1230 píše:
@marinana
Jasne, tak to pak dava smysl. Mas jeste nejake mrazacky?
Mrazacky zadne nemame, nam zbyde vzdycky jedno embryo. 😳 Takze kdyz to ted nevyjde, tak dalsi stimulace. Uz jsem zvazovala darovana vajicka, ale nevim no…asi to jeste dame. 💪 Teda dam. 😂
Vy nejake mate? ❤️
@Nikki.R píše:
@Peťula3443 ty jo já mám ket v nativu. Ket byl prevcirem a od té doby beru taky estrofem, přitom já mám sliznici spis vyšší, než nižší. Týden před ket jsem ji měla už 14,5mm. Tak proč mi ten estrofem zase dala?
Ja jsem taky nepochopila, proc ten estrofem mam, jsem po nem siiiilene unavena, chodim spat o pul devate. 🤦♀️ A sliznici mam ukazkovou, vzdycky mi ji chvalili, tak jsem to taky nepochopila, kdyz se to pak jeste musi brat az do konce prvniho trimestru….jak to snasis ty?