KET Březen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
22.3.23 20:36

@clori držím palce :hug: já jdu na transfer zítra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
23.3.23 06:05

@penalda
Já včera ani netestovala z moči, protože den před tím byl ráno na mama testu z moči takovej pidi nano duch, že nebýt na ET tak ho házím do koše a tím že těhotná nejsem. Natož si ho dělat včera v průběhu dne to bych taky podle mě sotva viděla.

Ale dnes ráno není o čem. Mám za sebou potrat v 6tt takže jsem zatím v klidu.
Jen gynoprodyl mám jen na 14 dní po ET napíšou mi další až jim zavolám ve středu, že je test pozitivní? Byl to můj první ET tak proto se ptám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.3.23 06:45

@Liliana87 určitě ti ho napíšou neboj ten se bere až do 12. TT.

Já dneska našla tohle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
23.3.23 07:27
@penalda píše:
@Liliana87 určitě ti ho napíšou neboj ten se bere až do 12. TT.Já dneska našla tohle :dance:
:dance: :dance: :dance:

Nádhera. ❤️ Přeji, ať krásně roste a oba jste zdraví a šťastní. 🙏 ❤️ 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
23.3.23 07:34
@Anonymka1230 píše:
@marinana
hele kidne bez do jinehi centra na konzultaci a uvidis, jak ti to kde sedne a pak se muzes rozhodnout, jestli zustat ve starem nebo prejit.
ja podstoupila ivf ve 3 carech a ve 3 dalsich jsem mela konzultaci. Ale nikde mi nenabidli nic vic. ted jsem uz delsi dobu v jednom. prijde mi, ze jak se nedari u jednoho lekare, tak se ten pak vic snazi udelat neco jinak. kdyz jsem presla (i jen v ramci caru k jinemu lekari), tak jsme vlastne porad jakoby zacinalitake jsem slysela, ze po tretim dni za to muze spermie. ale vzdy mi rikali, ze jsou spatna vajicka

Tak to zni logicky, asi by nebylo ted rozumne car menit. 🤔. Mozna si spis necham rict nazor nekde jinde a uvidime. 🙏

Ty jdes na transfer zitra, pamatuju si to dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.23 07:35

Gratuluju holky :srdce: U mě to moc nevypadá, dnes 9. den po KET (můj sedmý) a na testu nic.
@marinana Mám to podobně jako ty. Je mi 40, před pár lety 2× ZT a od té doby ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.3.23 07:38

@marinana děkuju doufám, že to tentokrát vyjde :hug:
A co u tebe jak dopadla ta krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.23 08:06

@penalda moc gratuluju. To je sen nás všech 🙂 kolikaty den jsi po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
23.3.23 08:07

@Liliana87 @penalda gratuluji holky :kytka:. Kolikátý den po transferu jste? Snad také za pár dní najdu // v 11:30 jdeme na to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
23.3.23 08:18

@Liliana87
krasny testik. Gynprodyl uvidis, tim, ze jsi mela ET a ovulovala jsi, tak mas vlastni progesteron a neni to uplne nutne. Ake ve vetsine center ho nechavaji aspon do 8 tt

@penalda
parada

Příspěvek upraven 23.03.23 v 08:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
23.3.23 08:20

@marinana
hele nekomu zmena pomuze nekomu ne. proste bych si nasla centrum o kterem uvazujes, objednala se na konzultaci a uvidis, co ti poradi. Pokud ti to tam prijde lepsi, tak bych zmenila, kdyz ne, tak zustan ve starem. nekomu pomuze i jen zmena lekare

jj, jdu zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.3.23 08:35

@belinabelina @Peťula3443 @Anonymka1230 děkuju holky dneska jsem 8. Dpo. :hug: V říjnu jsem měla ZT asi v 8. nebo 9. TT takže vím, že zdaleka ještě není vyhráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
23.3.23 09:13

@penalda

Jeeeee tak to jsem moc ráda, že to u tebe taky vypadá dobře.
Budeme v kontaktu ať víme jak se to vyvíjí.

Já chci jít určitě na genetiku z krve už kvůli věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
23.3.23 09:16

@Peťula3443
Děkuji na transferu jsem byla ve středu 15.3. a vzhledem k tomu, že to byl první pokus tak jsem ráda, že to vyšlo. I když vím, že radovat se je předčasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
23.3.23 09:52
@belinabelina píše:
Gratuluju holky :srdce: U mě to moc nevypadá, dnes 9. den po KET (můj sedmý) a na testu nic.
@marinana Mám to podobně jako ty. Je mi 40, před pár lety 2× ZT a od té doby ani ťuk.

Jeste to neni ztracene. 🙏

A rekli ti doktori nejaky nazor, proc se ty Kety nedari? 😯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí