Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Liliana87 vypadá to jako lak na nehty
Tak jen ať sílí. Cítíš něco na sobě?
Já se zatím držím a necítím se nijak zvláštně možná trochu prsa, ale to může být léky tak uvidíme. ![]()
@penalda
Necítím na sobě nic ani při prvním těhu jsem takto na začátku neměla žádné příznaky. Naopak vše je jak před MS výkyvy nálad, pupínky.
Prsa mě děsně bolala cca 4 dny po začátku užívání gynoprodylu (utrogestanu), ale to už přešlo.
@Liliana87 no tak si mě nahlodala a vypadá to že jsou tam //.😍 Ikdyž na fotce to není moc vidět.
@penalda píše:
@marinana tak jak to s tebou vypadá?
Bolesti jsou pryc, rano na testu temer neviditelny dusik. 10. den po ovitrelle a 14. den po KET. Odpo jsem byla na krvi, rano budou volat vysledek, ale za me by to musel byt zazrak…
Uz se pripravuju na dalsi postup. 🙏
@marinana v reálu jo, ale na té fotce vidím taky prd. To mám z toho když testuju v 1 odpoledne:lol:
Takže myslíš, že je to nevyšlo ach jo. ![]()
Příspěvek upraven 22.03.23 v 16:35
@penalda píše:
@marinana v reálu jo, ale na té fotce vidím taky prd. To mám z toho když testuju v 1 odpoledne:lol:
Takže myslíš, že je to nevyšlo ach jo.Příspěvek upraven 22.03.23 v 16:35
Jaaaaj, odpoledne neeee. 😂 Ono treba ten muj dusik okem videt je, ale jakmile ho vyfotim, je pryc. To silene zkresluje.
Sestricka se me ptala, jestli jsem delala i test a tak jsem rekla, ze jo a ze je negativni, tak rikala, ze uvidime, co bude v krvi, ale opravdu v nic nedoufam.
Jela jsem domu autem a plakala jsem celou cestu. A pak jsem si uvedomila, kolik toho zvladaji ostatni, muj je to druhy KET a i kdyz asi na me tlaci to, ze je mi 40, tak stejne jsem si neprosla ani zlomkem toho, cim jine zeny. A pokracuji dal a dal veri, ze se povede. Ja mam za sebou 2 potraty a od te doby nic, jen snazeni a doufani. Uvedomila jsem si, ze to zvladnu a mam novou nadeji.
Jen jsem silene rozervana s Carem, vsichni jsou tam tak skveli a ja bych tam chtela zustat, na druhou stranu bych rada slysela nazor nekoho jineho, hlavne na to, ze embrya konci vyvoj az po tretim dni, coz je pry chyba spermie. (ale to jsem vycetla na emiminu 😂). No budeme ted s muzem mit mesic na to si vsechno projit hlavou, ten mesic uz me ve 40ti nezabije, trochu se ocistim od tech hormonu a v kvetnu muzu stimulovat. 🙏
Ty jo, to jsem se rozepsala. 😂
Moc ti preju, aby carka silila ❤️, budes zitra testovat? ☺️
@marinana taky tady kolikrát koukám čím si musí některé páry projít. To, ale neznamená, že tvoje bolest není podstatná. To bude vaše první dítě? Moc ti přeju aby příští pokus byl úspěšný.
Budeš měnit Car? A měli jste picsi?
To víš, že budu ráno testovat. Potřebuju vědět jestli se mi to nezdá. Teď u mě propukne testovací mánie jak říká manžel.
Vím, že je to teprve začátek a čeká mě ještě dlouhá cesta k vysněnému cíli.
@penalda píše:
@marinana taky tady kolikrát koukám čím si musí některé páry projít. To, ale neznamená, že tvoje bolest není podstatná. To bude vaše první dítě? Moc ti přeju aby příští pokus byl úspěšný.Budeš měnit Car? A měli jste picsi?
To víš, že budu ráno testovat. Potřebuju vědět jestli se mi to nezdá. Teď u mě propukne testovací mánie jak říká manžel.Vím, že je to teprve začátek a čeká mě ještě dlouhá cesta k vysněnému cíli.
Testovaci manie 😂 😂 😂 to je vtipny. ☺️
Super, tak zitra tu od tebe budu hledat fotku. ☺️
Je to nase prvni…ja jsem proste toho praveho se kterym chci dite potkala az v 33, po roce jsme otehotneli necekane, potrat a ted uz se snazime cilene. 🙏
Dnes v noci se mi zdal sileny sen, byli jsme doma, byla tam holcicka, asi 7 let, krasna, moje dcera a ja ji k sobe tiskla a citila jsem tu lasku, citila jsem, jak ji bije srdce, no bylo to silene zive. 🥺 Mozna mi tam nahore rikaji: jeste vydrz, jednou prijde. ❤️
Myslim na tebe a zitra verim v silnejsiho dusika. ☺️
@marinana tak to byl krásný sen mě se zdají buď blbosti a nebo noční můry.
Hlavně že jsi ho vůbec potkala a třeba to příště bude zrovna ta holka ![]()
@marinana
hele kidne bez do jinehi centra na konzultaci a uvidis, jak ti to kde sedne a pak se muzes rozhodnout, jestli zustat ve starem nebo prejit.
ja podstoupila ivf ve 3 carech a ve 3 dalsich jsem mela konzultaci. Ale nikde mi nenabidli nic vic. ted jsem uz delsi dobu v jednom. prijde mi, ze jak se nedari u jednoho lekare, tak se ten pak vic snazi udelat neco jinak. kdyz jsem presla (i jen v ramci caru k jinemu lekari), tak jsme vlastne porad jakoby zacinali
take jsem slysela, ze po tretim dni za to muze spermie. ale vzdy mi rikali, ze jsou spatna vajicka