KET Březen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3747
18.3.23 16:55

@marinana
ja mam radsi mamatesty, kdyz jsem v jeden den se stejne moci testovala obema, tak ty carky z mamatestu byli silnejsi. A to mi psalo vic holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 16:55

Je tu uz vlastne nekdo, kdo je dele po transferu a testuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 16:58

@Peťula3443 teda, za neco takoveho bych byla neuveritelne stastna, ja u tohohle Ketu mela pocit, ze je to tam a tak me ty slabnouci testy trochu rozhodily. Vim, ze nekomu se objevi dele, ale vetsina uz ma 8., 9. den jasno. 🤔 Tady je foto mych testu, testovala jsem od 4. dne po druhe injekci ovitrelle. Posledni je z dneska. 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 16:59
@Anonymka1230 píše:
@marinana
ja mam radsi mamatesty, kdyz jsem v jeden den se stejne moci testovala obema, tak ty carky z mamatestu byli silnejsi. A to mi psalo vic holek

Aha, jasne, tak to jo ☺️ me je koupil muz, tak uz jsem je nechtela pak menit. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.3.23 17:09

@marinana vždycky až 14. Den. ;) Ale nikdy jsem to ještě nedodržela :oops: No minimálně týden musím vydržet. Po tom prvním negativním výsledku už to nikdy není takové pozitivní myšlení jako když nic nevíš. To se pak už spíš smiřuju že to neklapalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.3.23 17:24

@marinana dokud tam je tak může začít sílit a ikdyby zmizela tak se může zase objevit třeba 12. den.
Já měla minule 7 DPO to co ty dnes a až 12. To byla krásná // a to embryo se muselo zavrtat hned protože už 4 den mi bylo špatně z paralenu. A stejně to nakonec zabalilo v 3. měsíci. Tak si říkám klidně ať mu to trvá déle pokud to pak dotáhne až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.23 17:35

Mamatest má více barviva. Hodně holek ho proto používá nejraději. Já teda taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.23 17:42

Ahoj holky, přidávám se k vám. V úterý u mě proběhl už 7. KET a čekám… Ráda si s vama zkrátim to čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.3.23 17:45

@Peťula3443 rostla mi v pohodě i před IUI, s tím podle mě problém nemám. Brala jsem Estrofem i u předchozích transferů, myslela jsem že se bere vždy :nevim:
U mě se neví kde je zakopanej pes, dr. měla problém se dostat do dělohy, to je jediný co ji znepokojovalo a asi proto to možná taky nejde přirozeně. ale když pak dělá transfer, tak by to přece mělo být jedno, když se tam nakonec dostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 18:13
@penalda píše:
@marinana dokud tam je tak může začít sílit a ikdyby zmizela tak se může zase objevit třeba 12. den.
Já měla minule 7 DPO to co ty dnes a až 12. To byla krásná // a to embryo se muselo zavrtat hned protože už 4 den mi bylo špatně z paralenu. A stejně to nakonec zabalilo v 3. měsíci. Tak si říkám klidně ať mu to trvá déle pokud to pak dotáhne až do konce.

Jeste si teda ponecham nejakou nadeji. Dekuji moc za podporu. ❤️
Jinak ohledne Caru, v prvnim me neposlali na imunologii, ktera pak odhalila problem a v soucasnem tam bylo taky neco, ale jinak jsem obecne spokojena, jsou vsichni moc mili - IVF cube. Jen mam trochu pocit, jako by slo udelat vic, ale to muze byt muj subjektivni pocit… 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 18:16
@penalda píše:
@marinana vždycky až 14. Den. ;) Ale nikdy jsem to ještě nedodržela :oops: No minimálně týden musím vydržet. Po tom prvním negativním výsledku už to nikdy není takové pozitivní myšlení jako když nic nevíš. To se pak už spíš smiřuju že to neklapalo. :think:

Jasne, to chapu. :hug: A v kterem jsi Caru? Mas jit na krev nebo jen test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 18:18

@belinabelina tak drzim pesti, jak se citis? ☀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.3.23 18:46

@belinabelina držím pěsti ať to vyjde. :hug: @marinana jsem u Apolináře. Dělali mi nějaké vstupní testy pak hp a profuky vejcovodů. Ale jestli to bylo imuno a genetika fakt nevím. Jak se zjistilo, že bude dárce tak už nic dál nedělali. Podle nich jsem ok. Mám dělat test 14. až 17. Den a když bude negativní tak jít 18. až 20. na krev. Pokud bude krev pozitivní i hodně slabě tak jdu pak k nim na kontrolu za 4 týdny od transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.23 18:47

@marinana já jsem také v IVF Cube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.3.23 18:49

@marinana a z HP mi přišli na autoimunitní poruchu štítné žlázy tak beru doživotně léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí