Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marinana
ja mam radsi mamatesty, kdyz jsem v jeden den se stejne moci testovala obema, tak ty carky z mamatestu byli silnejsi. A to mi psalo vic holek
@Peťula3443 teda, za neco takoveho bych byla neuveritelne stastna, ja u tohohle Ketu mela pocit, ze je to tam a tak me ty slabnouci testy trochu rozhodily. Vim, ze nekomu se objevi dele, ale vetsina uz ma 8., 9. den jasno. 🤔 Tady je foto mych testu, testovala jsem od 4. dne po druhe injekci ovitrelle. Posledni je z dneska. 😳
@Anonymka1230 píše:
@marinana
ja mam radsi mamatesty, kdyz jsem v jeden den se stejne moci testovala obema, tak ty carky z mamatestu byli silnejsi. A to mi psalo vic holek
Aha, jasne, tak to jo ☺️ me je koupil muz, tak uz jsem je nechtela pak menit. ☺️
@marinana vždycky až 14. Den.
Ale nikdy jsem to ještě nedodržela
No minimálně týden musím vydržet. Po tom prvním negativním výsledku už to nikdy není takové pozitivní myšlení jako když nic nevíš. To se pak už spíš smiřuju že to neklapalo. ![]()
@marinana dokud tam je tak může začít sílit a ikdyby zmizela tak se může zase objevit třeba 12. den.
Já měla minule 7 DPO to co ty dnes a až 12. To byla krásná // a to embryo se muselo zavrtat hned protože už 4 den mi bylo špatně z paralenu. A stejně to nakonec zabalilo v 3. měsíci. Tak si říkám klidně ať mu to trvá déle pokud to pak dotáhne až do konce.
Mamatest má více barviva. Hodně holek ho proto používá nejraději. Já teda taky ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám. V úterý u mě proběhl už 7. KET a čekám… Ráda si s vama zkrátim to čekání
@Peťula3443 rostla mi v pohodě i před IUI, s tím podle mě problém nemám. Brala jsem Estrofem i u předchozích transferů, myslela jsem že se bere vždy ![]()
U mě se neví kde je zakopanej pes, dr. měla problém se dostat do dělohy, to je jediný co ji znepokojovalo a asi proto to možná taky nejde přirozeně. ale když pak dělá transfer, tak by to přece mělo být jedno, když se tam nakonec dostane…
@penalda píše:
@marinana dokud tam je tak může začít sílit a ikdyby zmizela tak se může zase objevit třeba 12. den.
Já měla minule 7 DPO to co ty dnes a až 12. To byla krásná // a to embryo se muselo zavrtat hned protože už 4 den mi bylo špatně z paralenu. A stejně to nakonec zabalilo v 3. měsíci. Tak si říkám klidně ať mu to trvá déle pokud to pak dotáhne až do konce.
Jeste si teda ponecham nejakou nadeji. Dekuji moc za podporu. ❤️
Jinak ohledne Caru, v prvnim me neposlali na imunologii, ktera pak odhalila problem a v soucasnem tam bylo taky neco, ale jinak jsem obecne spokojena, jsou vsichni moc mili - IVF cube. Jen mam trochu pocit, jako by slo udelat vic, ale to muze byt muj subjektivni pocit… 😳
@penalda píše:
@marinana vždycky až 14. Den.Ale nikdy jsem to ještě nedodržela
No minimálně týden musím vydržet. Po tom prvním negativním výsledku už to nikdy není takové pozitivní myšlení jako když nic nevíš. To se pak už spíš smiřuju že to neklapalo.
Jasne, to chapu.
A v kterem jsi Caru? Mas jit na krev nebo jen test?
@belinabelina držím pěsti ať to vyjde.
@marinana jsem u Apolináře. Dělali mi nějaké vstupní testy pak hp a profuky vejcovodů. Ale jestli to bylo imuno a genetika fakt nevím. Jak se zjistilo, že bude dárce tak už nic dál nedělali. Podle nich jsem ok. Mám dělat test 14. až 17. Den a když bude negativní tak jít 18. až 20. na krev. Pokud bude krev pozitivní i hodně slabě tak jdu pak k nim na kontrolu za 4 týdny od transferu.
@marinana a z HP mi přišli na autoimunitní poruchu štítné žlázy tak beru doživotně léky.