Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marinana píše:
@Svetlovtunelu ahojky, ja jsem dnes treti den po KET, zadne priznaky nepozoruji, ani prsa, ty bradavky mas uz od zacatku bolestive?Ty uzkosti mas ted z vysledku?
Ahoj, omlouvám se, že odepisuji tak pozdě. Prsa mě bolely od cca 3.dne, ale nijak hrozně. Od cca 8.dne sem měla tlaky v podbřišku jako před MS, ale nic hrozného.
Dneska jsem 11.den po KET s 5-denním embryem a HCG v krvi mám pouze 28,9 mIU/ml. Sice se nejedná o jednoznačnou negativitu, ale jsem dnes 7.den po aplikaci Ovitrelle, takže to bude ještě zbytkové hCG. Na prosperující zahnízděné embryo je ta hodnota příliš nízká.. Ach jo..
@Svetlovtunelu
A ty sis delala testy, abys videla, jak tam jeste ovitrelle zustava? Nechci davat falesne nadeje, ale nekdo mel pry uz ctvrty den po ovitrelle bilo. Takze jeste nadeje je? 🙏 🙏 🙏
Ahojte, v stredu pridávam progestanelle a prolutex
ten čas riadne letí.
Ahoj všem, ráda bych se přidala do diskuze. Dnes jsem píchala Ovitrelle, za týden jdu na KET. Je tu ještě někdo, kdo se chystá na ET/KET, nebo čeká na výsledek?
@Peťula3443 ahoj měla jsem KET ve středu takže ještě spousta času než budu znát výsledek.😉
@Peťula3443 ahoj, mne ceka prvni KET v prirozenem cyklu (a uz ani nepocitam kolikaty ve stimulovanych). Kdy se prosim picha to ovitrelle? Moc nerozumim tomu proc se vlastne picha ![]()
Diky moc
@Peťula3443 ahojky, ja cekam na vysledek, dnes 9. ty den po KET. 👍🏻
@PEETINKA27
ja mam vzdy cyklus pobrani progesteronu vyrazne kratsi, jednou jen 18 dni a ovulaci klidne uz 8 den. Kdyz je driv ovulace, byva i drive MS
@Katchulle
aby bylo jiste, ze probehla ovulace a kdy. kdyz nebude sedet progesteron (ktery se zvysuje az po ovulaci a ma za ukol pripravit sliznici na prijeti embrya) se starim embrya, tak se embryo nechytne
@Katchulle aby byla ovulace v den kdy je potřeba. Já mám pichat Ovitrelle ještě před KET a po. To by mělo být asi kvůli tomu aby si tělo myslelo že je těhu…
@penalda píše:
@marinana držím pěsti a jak se cítíš?
Na testu mam porad ovitrelle, dnes uz slaby duch, takze se pomalu loucim s nadeji. 🙏 A mam v hlave plno otazek ohledne doktoru a jejich pristupu a prestavam jim verit. 🥺
Jak se citis ty? ☺️ mas jedno embryjko?