KET Březen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
18.3.23 18:52

@Maki44 nebere se vždy. Mně ho také při prvních transferech cpali, ale sama jsem si pak řekla, že ho nechci. A sliznice rostla krásně i bez něj. Proč brát něco co nepotřebuju :think: No a z dalšího KET mám doma 2,5 letou holčičku :srdce:
Jo, při transferu zavádí rovnou do dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.23 18:53

@belinabelina ty brďo, 7.KET. Tak to držím moc palce aby to konečně vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 19:11
@Peťula3443 píše:
@Maki44 nebere se vždy. Mně ho také při prvních transferech cpali, ale sama jsem si pak řekla, že ho nechci. A sliznice rostla krásně i bez něj. Proč brát něco co nepotřebuju :think: No a z dalšího KET mám doma 2,5 letou holčičku :srdce:
Jo, při transferu zavádí rovnou do dělohy.

No ty jo, me ho v Cubu taky dali a to nemam se sliznici problem, tak jsem si rikala proc, s estrofemem jsem mela 3 dny pred transferem 12mm, tak nevim, jestli to nebylo uz moc. 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
18.3.23 19:15
@penalda píše:
@belinabelina držím pěsti ať to vyjde. :hug: @marinana jsem u Apolináře. Dělali mi nějaké vstupní testy pak hp a profuky vejcovodů. Ale jestli to bylo imuno a genetika fakt nevím. Jak se zjistilo, že bude dárce tak už nic dál nedělali. Podle nich jsem ok. Mám dělat test 14. až 17. Den a když bude negativní tak jít 18. až 20. na krev. Pokud bude krev pozitivní i hodně slabě tak jdu pak k nim na kontrolu za 4 týdny od transferu.

Aha, tak to je dele nez u nas, ja uz jdu 14. den na krev. Profuk vejcovodu bych taky chtela, jak to probihalo? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.23 19:34
@marinana píše:
No ty jo, me ho v Cubu taky dali a to nemam se sliznici problem, tak jsem si rikala proc, s estrofemem jsem mela 3 dny pred transferem 12mm, tak nevim, jestli to nebylo uz moc. 🤔

Mně když ho tenkrát dávali, tak to odůvodnila lékařka tím, že se tak dá přesněji naplánovat transfer. No v takto řízeném cyklu tím pádem není ovulace a vše je řízeno hormony, které se berou. Jo pokud někdo má problém se sliznici a nebo nemá normálně ovulaci, tak to pak je to potřeba, ale u mne takové problémy nebyly. A KET jsme naplánovali i tak dobře. Byla holt jedna UTZ kontrola navíc. Já jsem také v Cube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.3.23 19:45

@marinana pouští do tebe přes katetr vzduch do dělohy a sestra poslouchá stetoskopem břicho jestli uslyší jak to tam syčí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 22:02

@Maki44
tak zalezi jestli mas KET v prirozenem cyklu nebo stimulovany. Pokud se bere estrofem, jedna se o cyklus stimulovany a u nej neni ovulace (nekdo ji i pres to ma, ale to neni obvykle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 22:03

@Peťula3443
tak treba ja se sliznici problem nemam, ale v prirozenem cyklu nikdy ani tuk a ve stimulovanem ta carka zatim vzdy byla. i kdyz to nakonec nedopadlo. nekdo to ma zas naopak. kazdemu proste sedi neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 22:04

@marinana
ja si rikala, ze budes v Cube - tam vim, ze prave davaji ten ovitrelle 2-3×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.3.23 22:07

@marinana
profuk vejcovodu ti ale v ramci ivf a ketu k nicemu neni. To je v pripade, ze bys je mela nepruchozi a diky tomu byste se snazili prirozene nebo pomoci IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.3.23 22:09

@Peťula3443 nejsem si jista, ze na KET dojde, v patek jsem mela na utz nizkou sliznici jen 4,9mm. V pondeli jdu jeste jednou na utz a uvidime. Treba se ukaze, ze bez stimulace estrofemem to nepujde. I kdyz je to zvlastni, protoze v zari jsem otehotnela prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
19.3.23 04:43

@Katchulle
Kazdy cyklus muze byt jiny. Nejsi po nemoci?
A dostala jsi ted estrofem na sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.23 06:15

@marinana Co se týká pocitů, ve smyslu jestli na sobě něco pozoruju, tak už nejsem naivní. Tím, že je to 7. KET jsem zlomená.

Jsem v riznem cyklu (Estrofem a Amelen), ne kvůli sliznici, (ta mi naroste vždycky na 9 mm i bez léků, ovulace probiha kazdy cyklus) ale protože nevěřím už svému tělu.
Pokud tento KET opět nevyjde, čeká mě 4.IVF.

Jsem už docela negouš :D Bylo by ale hezké, kdyby to 7. embryjko zabojovalo. Sedmička je všeobecně šťastné číslo a mít pak prosinčátko v období Vánoc, byl by to ten nejhezčí dárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
19.3.23 06:48
@Anonymka1230 píše:
@marinana
profuk vejcovodu ti ale v ramci ivf a ketu k nicemu neni. To je v pripade, ze bys je mela nepruchozi a diky tomu byste se snazili prirozene nebo pomoci IUI

My se prirozene porad snazime. ❤️ 4 roky a ted plus 2 ivf. A nepruchodne vejcovody jsou jednim z duvodu, proc to prirozene nejde, takze nad tim premyslim. Abych si pak nevycitala, ze jsem to nezkusila. 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
19.3.23 06:52
@belinabelina píše:
@marinana Co se týká pocitů, ve smyslu jestli na sobě něco pozoruju, tak už nejsem naivní. Tím, že je to 7. KET jsem zlomená.

Jsem v riznem cyklu (Estrofem a Amelen), ne kvůli sliznici, (ta mi naroste vždycky na 9 mm i bez léků, ovulace probiha kazdy cyklus) ale protože nevěřím už svému tělu.
Pokud tento KET opět nevyjde, čeká mě 4.IVF.

Jsem už docela negouš :D Bylo by ale hezké, kdyby to 7. embryjko zabojovalo. Sedmička je všeobecně šťastné číslo a mít pak prosinčátko v období Vánoc, byl by to ten nejhezčí dárek :)

Rozumim. 7× si to nedokazu predstavit, i kdyz pises, ze jsi zlomena, tak mas v sobe neuveritelnou silu jit dal, to obdivuju.
Prosincatko je krasny happy end, moc ti preju, aby to uz vyslo. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital