Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barusssska no nejspíš asi ne, co jsem pochopila.. Prý nechce riskovat, že když bude KET úspěšný, aby to ta cysta nějakým způsobem pokazila. Docela jsem se divila, byla velká „jen 2cm“. Říkala jsem si, jak to řeší, když některé holky na to fakt trpí a právě z toho důvodu IVF podstupují… Jsem z toho docela špatná a bojím se, že mi s MS neodejde..
@Andrej29 Neboj odejde. Já mela cystu dvakrát (o kterých vim) a vždycky s MS odešla.
@sova pálená píše:
Tak test z krve negativn
je mi to strašně moc líto
@Andrej29 no je to divný, to by se taky mohlo stát, že jí tam budeš mít pořád, já ji tam taky mám, na ultrazvuku je vidět, ale na laparoskopii nic neviděli tak mi jí tam nechali. Riziko je vždycky to je jasný, ale čekat až zmizí? to je teda běh na dlouhou trať.
@sova pálená píše:
Tak test z krve negativn
moc me to mrzi, vim dobre jak se citis ![]()
@Andrej29 vetsina cyst s ms odchazi, ani o tom nevime…tak snad I ta tvoje, at nekazi plany. Drzim palce na dobre zpravy od dr.
Díky holky za útěchu, snad zmizí, po MS dám vědět, jak jsem dopadla ![]()
Sova palena - to je mi líto, zažily jsme to asi všechny
ať je brzy líp ![]()
já dnes ultrazvuk - sliznice ukázková, transfer za týden, protože mám embrya pětidenní, tak za pět dní - plus mínus - tak to počítali. Takže to půjde Jindříš na UZ - máme to jak štafetu po týdnech…
Petula si ho (je) dnes byla vyzvednout ![]()
Tak ať se zavrtá (jí) a nepustí! ![]()
Doktorka mě ukecala na obě… jestli budu mít dvojčata, tak se po… tak se to snažím korigovat aspoň tím, že hatching uděláme jen na jednom, pokud nezhatchují sama, když jsou tak stará… uf, poslední možnost se o víkendu ožrat ![]()
Andrej - taky mi po MS mizí, a to jsem šla už kvůli jedné na laparoskopii, ale ještě mě zkontrolovali a byla fuč.
Tak je tam. Doufám, ze se prvek zavrta a za 14 dni budou na testu.
@Petula83 tak moc držím palečky ať za 14 dní jsou //.
@Cassiopeia takže jdeš za týden, to budeme opravdu mít týden rozestupy, já si myslím, že pak KET budu mít pondělí nebo úterý další týden po KO, uvidíme.
@Cassiopeia jinak taky půjdu do dvou, máme teda v mrazu 4 emrbrya, ale byla horší kvality, ale ještě vhodná k zmražení, takže je chci nechat rozmrazit všechny a ty 2 nej zavíst.