Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andel007 jasně,že se můžeš přidat vítej mezi námi
.Já už mám doma jedno dítě 2 roky z IVF a chceme ještě jedno. A v jaké fázi KET jsi ty?
Děkuju Kristulinko… ![]()
Jo jo já také mám pregnyl po KETu ted v něděli.. ![]()
@Kristulinka píše:
@ivodička beru estrofem 1-1-1 pak budu aplikovat cetrotide 3 dny po sobě pak jednou pregnyl a pak agolutin a ještě ted vidím v rozpisu jeden pregnyl po transferu tak nevím to se pak musím zeptat.
No já zatím žádné dítě nemám
…bohužel…tak snad už se co nejdřív zadaří…nebo se zblázním…
![]()
@Kristulinka píše:
@Andel007 jasně,že se můžeš přidat vítej mezi námi.Já už mám doma jedno dítě 2 roky z IVF a chceme ještě jedno. A v jaké fázi KET jsi ty?
@Andel007 píše:
No já zatím žádné dítě nemám…bohužel…tak snad už se co nejdřív zadaří…nebo se zblázním…
![]()
Přeji ti at se tentokrát zadaří a držím moc pěsti štěstí. Neboj se dočkáš se vysněného miminka. I já si na malýho musela trochu dýl počkat takže vím jak ti je. Drž se a neboj se vše dobře dopadne.
Pregnyl tedy po transferu dávají asi všude tak jsem ráda, že jsi mi to napsala a nebudu vypadat jak hnupka že se na to ptám.
Viděla jsem, že jsi si taky nechala zavést dvě embrijka tak určitě se jim u tebe v bříšku líbí a pěkně se tam zabydlují a bud obě nebo jedno z nich se určitě bude držet zuby nechty.Kdy máš testovat?
@Radka85 Ahojky ty už jsi asi zřejmě na dovolené tak doufám, že si to tam pěkně užíváš a pak nám napíšeš jak jsi se měla a jak ti vše nakonec dopadlo.
Ahoj, vítám nově příchozí
![]()
Jen se divím u pregnylu, já ho měla vždy při IVF, ale u ket pouze pokud jsem měla svou ovulaci, když jsem naposled byla stimulovaná estrofemem, tak jsem pregnyl nedostala…
Jinak nově příchozím-budu se opakovat, mám 2 děti, obě dvě z KET, syna z 1.IVF-2.KET, 10-měsíční dcerku z 2.IVF-1.KET.
Takže KET u mě zvítězil
![]()
Jinak u prvního mimča jsem zkoušela vždycky dvě a u druhého děcka už po jednom…
@Kristulinka Tobě rozmrazujou 5 embrií najednou? Já je měla zamrazené po dvojicích a u druhého IVF jsem si zaplatila navíc, aby je zamrazili jen po jednom… ![]()
@glorča A ty máš schované zamražené embrijka ještě z prvního IVF? Jinak také držím pěstičky, já právě u 1. IVF měla 10 embrijí a chytlo se až to desáté, takže u druhého jsem musela na IVF znovu…
@Kristulinka píše:
Přeji ti at se tentokrát zadaří a držím moc pěsti štěstí. Neboj se dočkáš se vysněného miminka. I já si na malýho musela trochu dýl počkat takže vím jak ti je. Drž se a neboj se vše dobře dopadne.
Pregnyl tedy po transferu dávají asi všude tak jsem ráda, že jsi mi to napsala a nebudu vypadat jak hnupka že se na to ptám.
Viděla jsem, že jsi si taky nechala zavést dvě embrijka tak určitě se jim u tebe v bříšku líbí a pěkně se tam zabydlují a bud obě nebo jedno z nich se určitě bude držet zuby nechty.Kdy máš testovat?
@Kristulinka píše:
Jééé ahoj
Ivodičko…máš krásné broučky-to je super
že se takhle krásně zadařilo…tak snad mi ten KET taky jednou vyjde… ![]()
@ivodička píše:
Ahoj, vítám nově příchozí![]()
Jen se divím u pregnylu, já ho měla vždy při IVF, ale u ket pouze pokud jsem měla svou ovulaci, když jsem naposled byla stimulovaná estrofemem, tak jsem pregnyl nedostala…
Jinak nově příchozím-budu se opakovat, mám 2 děti, obě dvě z KET, syna z 1.IVF-2.KET, 10-měsíční dcerku z 2.IVF-1.KET.
Takže KET u mě zvítězil![]()
![]()
Jinak u prvního mimča jsem zkoušela vždycky dvě a u druhého děcka už po jednom…
@Andel007 Pochopila jsem správně, že u tebe 1.IVF nevyšlo a teď máš za sebou první KET? Nebo už více KETů? A zítra to bude týden? Tak to ti asi hrajou nervy, co…hrozně držím pěstičky, ať máš na testíku //!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď