KET - čím podpořit úspěch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
16.12.15 17:00

@chicky Ahoj :) chlap přišel až, když bylo zavedeno :D hrdina… Na transfer si netroufl :D No a jinak zaváděl Dr bez ultrazvukový kontroly předtím, ani nevím jak na tom byla sliznice a pak zaváděl taky bez ultrazvuku 8o Potom jsem ležela hodinu… No embryjko bylo prý parádní, prý tam byla hezká dutinka :nevim: tak že asi dobrý :)
Teď polehávám, motá se mi hlava z utroše a spala bych :) Tak uvidíme jak to dopadne chystám se 6 dní po transferu testovat každej den :D
Máme když tak ještě 9 embryjek :) snad budou třeba až na další mimi :)
Zeptám se… cítila jsi uhnízďování? A od kdy? :)
děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.12.15 17:19

@zelicek Já když mi poprvé zaváděli taky bez ultrazvuku byla jseme z toho uplně vyděšená. Podruhý jsem byla na jinný klinice a zavaděli pod ultrazvukem člověk byl z toho takovej klidnější,,že se trefili" :D No a ve finale třetí pokus bez ultrazvuku taky a ten se zadařil. Já píchala pregnyl ještě pak po zavedení, takže jsem měla problém testovat že jsem nevěděla jestli je to ještě pregnyl nebo už ne. Dálnice byla pořád a tak i zůstala pak ještě trochu zesílela. Tak jen hezky odpočívej a nic netahat. Já uhnizďování citíla měla jsem strašný bolesti křeče myslela jsem že mi vylítne spodek..bylo to fakt nepříjemný…říkala jsem si že je něco jinak než předtim..bylo to jako hodně nepříjemná menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
16.12.15 17:33

@chicky A co jste měli za problém? U nás je to málo spermií. A kam chodíš do Car? A od kdy jsi cítila to uhnizďování?
My chodíme do sanusu v Jihlavě a 30.12 mám jít na kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.12.15 20:39

@zelicek My chodíme do Varů a ten druhej pokus jsme byli v Cube v Praze tam byla klinická studie, tak jsme to zkusili. Já jsem měla už předtím zavedením pocit na ms a mám za to že dva dny na to už začli bolesti. Já mam pco a často se mi dělaji cysty. Zkoušeli jsme clostilbegyt ale ten nic a potom šli rovnou ivf. Mužskej spermie v pohodě jen mu bylo doporučený éčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.12.15 09:54

@chicky No mě říkal dr. (až ten v Caru), že mám náznak PCO, tak mě to asi čeká. Ale zatím ms a ovu pravidelná. :) jinak dnes na sobě nic nepociťuju, až na zvýšenou teplotu, ale to je asi z utroše. Uvidíme jak to bude dál…
My jsme začínali na 200tis spermií, za dva měsíce 2mil a za další dva, když bylo OP, tak jich bylo 4 mil, ale je jich prý potřeba na normální početí 14mil. No snažili jsme se přes dva roky.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
18.12.15 09:59

@zelicek Ti nenabízeli utroš zavádět prej je to lepší kvůli vedlejším učinkům. Ty jo tak to Vám krásně počet spermii stoupnul. My jsme měli před třetím pokusem genetiku imunologii vše v pořadku. Jen imuno tam vyšlo podezření na endometriozu nebo jak se tomu říka. Jinač já konečně včera měla den bez nevolnosti tak jsem toho využila vánočníma nakupama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.12.15 11:00

@chicky říkal, že zavádět, že je to lepší, ale pak před transferem polykat. No a mě přijde, že to všechno vyteče, když zavádím, tak jsem zůstala u polykání :nevim:
Já jsem ostuda nemám ani jeden dárek, snad to ještě stihnu :lol: Ty máš ale hodného mimíska, že Tě nechal nakoupit :D :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
18.12.15 11:18

@zelicek Já si to pořád nějak ještě neuvědomuji. Nevěřila bych že člověk bude mít takovej strach o něco tak malýho :-) No jsem ráda že jdu na jednu kontrolu ještě den před vánoci. Mužskej včera kroutil hlavou jsem mu říkala že mi zmizeli všechny příznaky, tak aby bylo vše v pořádku..už jen kroutil hlavou ten to prostě nepochopí :D No to jinak neboj mě dárky ještě taky chybí čekám dva balíky tak snad dorazí :lol: a cukroví teda nemůžu ani cejtit vůbec na něj nemám chuť..zatím se jen těšim na vánoční véču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.12.15 09:03

Ahoj @chicky tak jak se cítíš, jak pokračujete s mimi? :hug:
Já jsem dnes 6 den po ket testovala a je tam dušík :dance: :potlesk: jsem z toho paf! Nevím co jsem čekala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
22.12.15 12:53

@zelicek No tak parada potichonku gratulu :potlesk: tak jen at pořádně síli. Já to měla blbí že jsem po ket ještě pak píchala pregnyl, takže sem furt nevěděla jestli je to mimčo a nebo ještě pregnyl. No já jsem v sobotu trošku zašpinila, tak jsem v neděli letěla na pohotovost, ale prcek je v pořádku. Zítra už jdu poprvé ke svý gynekoložce na kontrolu už mě předali do péče. Z prvního ultrazvuku jsem byla zklamaná a nějak to neprožívala ale teď o víkendu už to vypadalo jako človíček jsem pak bulela jak želva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.12.15 19:19

@chicky To je supééér :dance: jen tak dál :D já dnes taky bulela, ale až po 10ti minutách než mi to došlo, že roste to emryjko, který jsem viděla, když ho embryoložka nesla v tom katetru jako poklad :D :lol: od včera mě trošku víc bolí břicho, ale trošku jinak nic. Je to divnej pocit, když vím, že to dělá prcek :D v bříšku.
Taky bych letěla raději na kontrolu, je dobře, že se nic nedělo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
22.12.15 19:26

@zelicek Mám dlabat ascorutin 3denně ale od neděle ráno jsem nezašpinila, tak jsem včera dala jen jeden. Přijde mi už tak těch léků šileně moc. A poctivě nic nedělám a ležím tak si myslim že to bude dobrý. Trnu teda vždycky když jdu na záchod aby nahodou. Budeš zítra testovat? Já testovala každej den pak i dvakrát denně jsem tomu furt nemohla věřit :D Mužskej říkal že bude vydělávat jen na testy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.12.15 09:23

@chicky Ahoj :) já mám těch léků taky hodně. V sobotu mi strašně otekl obličej a krk z prednosinu, tak jsem si ubrala. Stejně ho beru jen preventivně.
Testovala jsem zase :lol: a čárka o něco silnější, ale pořád je to jen dušík, ale je vidět pěkně :D
Tak hezky odpočívej, šetři se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.12.15 23:15

@zelicek No vidis parada tak je to na dobry ceste :dance: ja dneska na kontrole v poradku a dalsi az 18leden :-/ ale snad to utece. Preji stastne a vesele vanoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
24.12.15 10:20

@chicky neboj uteče to :) budeme v tom spolu, já budu taky čekat na kontroly :D
Včera a dnes v noci jsem špinila a plašila :D Dnes ráno už né duch ale čárka :D UF! :dance: eskymáček se zavrtával :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí