Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@chicky Ahoj, jojo potvrzeno
14 den po ket bylo Hcg přes 2000… 17den po ket jsem byla na pohotovosti, měla jsem strašný křeče a špinila. Prý hematom a je to 50 na 50 jestli vydrží. Pak 20den po ket jsem byla v Caru na kontrole a hematom už prý není a mimi krásně povyrostlo. No ale předevčírem zase křeče ale menší, krev a vypadl ze mě kus sražený krve. Asi ten hematom kterej dr v caru neviděl. A teď už dva dny nic, je mi parádně. Až na tu psychiku. Na kontrolu mám jít 20.1. ale nevydržím to půjdu někam dřív. Nevím jak na tom mimís je.
A co ty jak pokračuješ? ![]()
@zelicek jezis tak to jsem rada gratuluju
jezis bysme to za to vsechno mohli mit aspon v pohode az do konce vid:-( no ja byla na kontrole 23 a jdu az 18tyho
je to hrozne dlouhy. Vysazuju uz postupne leky.Mam furt nejaky bolesti uz jsem z toho zoufala
nevim do jaky miry to je normalni tak vzdycky kouknu na internet ze to zensky meli taky a zase se uklidim.boli me furt leva strana bricha pak zacne i podbrisek tak se pak vzdycky snazim lezet obcas zobnu magnesko. zacli se mi ted vracet nevolnosti ale oproti tomu co bylo je to dobry. Muzskej furt ma strach a furt by me vozil k doktorovi
Přesně taky nevím co je normální a co ne. Ale já už na netu snad pátrat nebudu. Vždy se nic nedozvím
Jen že to nic neznamená a nebo že je to to nejhorší.
Máš hodnýho chlapa, že má o Tebe takovej strach.
Já si doma připadám provinile, jak jsem ted furt jen ležela a dopoledne zaspávám nevolnosti
A ještě se mi teda dělá šoufl večer, ale to není tak hrozný. ![]()
@zelicek Já si právě připadám k ničemu když nic nedělám. Do toho děláme barák, konečně je to ve fázi že bych mohla pomoct i já a mam zakaz že jsme se nesnažili tak dlouho abych skákala po štaflích
Dneska jsem byla na pohotovosti jsem se probudila s křečema v podbřišku už jsem myslela na to nejhorší, ale naštěstí vše v pořadku. Je to jak se natahujou ty vazy. Jsem si připadala jak simulant
ale lepší desetkrát jet než pak aby bylo něco blbě. Vyfasovala jsem magnesko 3×denně uklidní dělohu
@chicky Dnes jsem byla na kontrole kvůli špinění. A máme srdíčko
jsem 6+0. A vše je v pořádku snad už budeme mít obě od bolestí a špinění klid a ted si budeme jen užívat těhotenství ![]()
@zelicek Ty jo už srdíčko tak to je aktivní mimčo
No snad už jo a bude klid ![]()
Ahojky holky začátkem října mě čeká první transfer embrya a chci se zeptat jak to je když to nevyjde z dalšími pokusy když mám dost embryi Svojích zamrazenych i cenově nebo jak to pak probíhá děkuji