Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ModrenkaIUI no ja věřím a manžel taky, pry když doktor řekl že gratuluje že jsem těhotná ale že mám zatím nižší tu hladinu tak ať přijedu v pátek že to už bude snad vidět tak budeme doufat. A co řekli vlastně tobě dneska?
@Petula24 kolikátý den ti brali to hcg? Já jsem měla hcg 13den 361 a 21den jsem měla 19.396 a teď už na krev nejdu
@ŠmoulikLucik no dneska je to 14 dni takže 14den 525 jako doufám že v pátek už půjde vidět na ultrazvuku ![]()
@Petula24 myslím že hcg máš optimální, já jsem měla 1ultrazvuk 21.den a na fotce mám jen malé zrníčko a v pátek jdu taky na ultrazvuk😉 pokud bude vše ok tak už by mělo být i
,tak uvidíš jestli už budes vidět i ty ![]()
@Petula24 Mě objednali na 9.3. na ultrazvuk. A u tebe to bude určitě dobrý. Ale jsem úplně nesva, že mi nic není. Holky cítíte na sobě něco? U mě je to všechno poprvé.
@ModrenkaIUI no me pořád bolí šíleně ty prsa a večer me pálí žáha. Jinak dobrý a jsem pořád teda unavená ![]()
@Petula24 Jo unavená jsem také, ale není to nic hroznýho. Mě prsa bolí občas, ale taky nic moc. Tak snad to tak má být.
Ahoj holky,
dnes je to 6.den od transferu a objevila se mi docela hezká čárka. Je to mé 2.IVF. V létě jsem 2.cyklus po IVF spontánně otehotnela, ale bohužel, skončilo to v 7.týdnu SP. Hrozně se bojím, ale zárověň se snažím tomu věřit a myslet pozitivně ![]()
@Dara82 tak se raduj a uprimne ti moc zavidim.. ja vcera 7. Den nic a od vcerejsiho rana jen brecim… dnes jsem si test uz ani neudelala… radeji jsem se vycurala a od rana me stejne tecou jen slzy a nedavam to.. strasne zklamani
@Krkravce Přesně vím, jak se cítíš. Posílám
objetí. Já jsem v 19 letech kvůli škole ukončila těhotenství, uz je to 18 let. Hned potom následovalo mimodelozni těhotenství a další komplikace a operace. S partnerem se snažíme už víc než 5 let.
Příspěvek upraven 26.02.20 v 09:36
@Dara82 dekuji, uz to byl 7 pokus… jako porad mam malickou nadeji, prece jen byl vcera 7den, ale myslim, ze u me by uz duch byl:( dnes jsem musela jet rano pryc, tak jsem si rikala, ze to proste delat nebudu, at nebrecim zase.. takto si porad rikam, ze urcite zkousi moji trpelivost..
To víš, že ještě máš, hlavně neplakej. Můj názor je, že nejvíc záleží na tom, kdy je a kdy není vhodná doba.
Prostě si ty prtouskove v určitou dobu na svět nechtějí přijít a my ani medicína to neovlivnime. Jen si říkám, že si nekdy dávají, až moc na čas. Každopádně jsme bojovnice.
@Dara82 to jo.. jenze uz stare:) mam stejne jako ty.. a dalsi x let cekat nemuzeme:)
@Krkravce tak to je pravda,, čas opravdu tlačí,, o to je to úplně jiné a těžší,,
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.