Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ModrenkaIUI ahoj. Tak u me to nakonec vypada na biochemicke tehotenstvi v noci sem dost zakrvacela a dnes rano test skoro bily. ![]()
@Krkravce @ModrenkaIUI 🤗děkuji za rady, vyzkouším. Dám si svestkovy kompot a potom vyrazím do lékárny.
@Renata1991 Zlato, to mě moc mrzí. Já to teď zažila 2× a ani ti nedokážu říct, jak se teď bojím, že to bude zase. Včera mě bolela prsa a dneska nic, tak jsem zase na prášky. A máš ještě mrazáčky?
@ModrenkaIUI sem se rozbrecela doktorce v ordinaci. Mame 2 mrazacky ale po genetice. 1 je spatne a druhe je mozaika ale ja ji zavadet nechci. Takze ted se z toho musim nejak dostat a za par mesicu jit do dalsiho ivf.
Ahoj holky, tak jsem vám chtěla říct že u nás to nakonec nevyšlo, dneska mi paní doktorka řekla, že srdíčko přestalo bit. Zítra nebo ve středu mě čeká kyretaz, čekám na potvrzení z nemocnice. Tak snad se z toho brzy dostanu a naberu síly na další pokus…
Jinak vám všem s pozitivními testy moc gratuluji a přeji hlavně zdravíčko vám i mrňouskum 🍀 ❤️
@Renata1991 dnešek tedy není pro nás dobrý den… je mi to moc líto
@2020emma to me moc mrzi!!! To jsou strasne zpravy
je mi z toho smutno!!! Proc si to musime takto vytrpet??? A ve kterem tydnu jsi byla?
To stejne renca… proc??? Ach jo:(
@2020emma Teda to je mi hrozně moc líto. To je někdy tak hrozné nefér. Moc ti přeji, aby to příští už bylo to pravé.
@Renata1991 To je mi líto. Budu na tebe moc myslet a držet ti palce. Jednou to prostě vyjde. ![]()
@ModrenkaIUI dekuju moc za podporu. A tobe preji hodne stesti a at se mrnousek krasne vyviji.
Holky tak já HCG přes 1100. Takže mám první velký krok za sebou. Já jsem teď neuvěřitelně šťastná. Doufám, že se teď všechny přidáte.
@ModrenkaIUI no krásně ti to stoupá tak moc gratuluju ať je všechno už jen v pořádku a za 9mesicu máš doma miminko. Já uvidím co zítra na kontrole. A holky @Renata1991 a 2020emma to je mi moc líto ![]()
@Petula24 A ty máš zítra i ultrazvuk? Budu na tebe myslet. V kolik jdeš?
Holky, díky moc za podporu, dle mých výpočtů jsem začínala 9 týden. (Ket 6 Denni blastocysty byl 16.1.).
Všem moc držím palečky a budu se těšit na dobré zprávy. Sice sem moc nepíšu, ale konverzaci Sleduji a z každého úspěchu tady mám velkou radost ![]()
@ModrenkaIUI jj mám i ultrazvuk krev mezi 7/8 a výsledky krve a ultrazvuk mám 11:30 pak určitě napíšu jak jsem dopadla. V mezi čase mrkneme na Vaňkovku ať na to nemyslím 😂 😂 ❤️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.