Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jakou hodnotu HCG jste měli kolem toho 12.dne? To mě doposud nějak nezajímalo ![]()
@BecaP Zlato moje ty sama víš, jaké to potom všem je. Včera jsem byla úplně v haji, že je to pryč, že se to pustilo. Dnes už je to trošku lepší. Snažím se všechny zle myšlenky zaplasit, ale ony se vrací. Už toho mám za sebou tolik, že se nedokážu zcela radovat. Snad když bude HCG vysoký a stoupat, tak se uklidním. Bojím se, aby se prcek nepustil. A vím, že ty mi rozumíš. ![]()
@ModrenkaIUI
Já jsem měla 12 den po KET 1059 U/l. Ale i kolem 500 je dobrý. Teď jsem 14tt.
Moc držím place!
@Krkravce ahojky je to normální také jsem to měla a i občas mám. Natahují se nám vaziva.
@ModrenkaIUI já jsem měla 12 den 184j a dle dr to bylo taky ok. Mě se hcg uvolňuje později. To, že to nedopadlo je věc jina ![]()
Já tě úplně chápu a vím, že rady jsou lehko řečené
Ale užívej si, že jsi tehulka zlaticko
Prcek je tam a určitě se nepustí a bude se maminky držet jako klíště ![]()
@Mekfi vaziva? To jsem nikdy neslysela, vim ze se to pak deje v tehotenstvi a to je v poradku, Ale ted? Brala jsem to, ze jsou to ty davky hormonu…
@petule kdy testovat, netusim… pamatuju si, ze minule 9 den jsem se klepala jako osika a pak se sesypala, protoze vim, ze ten 9.den uz by to melo byt jasny.. a ted si rikam, zda mam driv a kdyz to bude pozitivni, tak budu stastna a kdyz ne, tak budu mit nadeji, ze se to jeste vysvihne… ale pak si rikam, ze stejne budu zklamana.. ja nevim
![]()
@ModrenkaIUI já jsem měla 12 den hcg 351 a dnes jsem byla na kontrole to je 21 den a mam 19 386 ![]()
@Krkravce píše:
Holky stavalo se vam po ketu, ze vas pichlo hodne na boku? Jakoby az dole, myslim, ze je to ve vajecniku.. ja treba lezim a stoupnu si a hodne me tam pichne, ze to opravdu zaboli.. ted jsem zalaslala a velka pichlava bolest s dlouhym dozvukem… co to muze byt?
Já jsem to měla hned 5-6 den po ket a volala jsem i do CARu a říkala že to může být od zad, nebo jak je sliznice překrvená že se mohla udělat malá cysta která je ale v pořádku pokud člověk nekrvaci.Ja mám občas bolesti i teďka ale po dnešní kontrole s ultrazvukem to mám asi od zad.
@ŠmoulikLucik @BecaP @Pajik 76 Holky, tak jsem byla na krvi a 269 😂
@Krkravce Netestuj. Já jsem testovala a je to úplně stejně na palici, jak kdybych netestovala. Možná i horší, protože teď už je ten první krok skoro tam, ale stejně nemáš jistotu, zda je správným směrem. Takže za mě není kam spěchat.
Budu tě podporovat ☺️️
@ŠmoulikLucik Jo jo, zatím to jde dobře. ☺️️ Tak snad to tak i bude pokračovat.
@ModrenkaIUI moc gratulujiiii!!! A kam jsi sla na krev? Mela jsi jit do repra az v utery ne? Vzali te driv? A strasne moc gratuluji!!! Budes mit nadherny vikend!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.