Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.2.20 12:01

@ModrenkaIUI já mám s tebe takovou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
19.2.20 12:04

@ModrenkaIUI to je super graruluji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
19.2.20 12:31

@ModrenkaIUI jeee moc gratuluji :srdce: já se teda bojím nemám žádné příznaky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
19.2.20 12:36

@ŠmoulikLucik Já jsem z toho také v šoku. Tak snad to teď vyjde. Ale vzhledem k carce doufám, že jo. A moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
19.2.20 12:38

@Renata1991 @Petula24 Tak a teď jste na řadě holky vy. Já doufám, že teď už to vyjde. Jsem šťastná z prvního kroku, ale ještě se neraduju. Víte jak jsem to doteď měla. Snad jsem si to špatně vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
19.2.20 12:40

@ModrenkaIUI urcite sis to spatne vybrala ted uz bude jen to dobre. Ja se testu strasne bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
19.2.20 12:58

@ModrenkaIUI juů to je hezká fotka, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.2.20 14:13

Holky, takže já se s vámi loučím. Ze včerejšího špinění se stalo večer a v noci krvácení a dnes na ultrazvuku už nebylo nic. Takže potrat. :,( Je mi na nic, co vám mám říkat.
Mám za sebou 2× IVF a pokaždé bylo jedno zdravé embryo, takže nyní už nemáme žádné. Z prvního IVF máme naštěstí syna, ale i tak je to neskutečně bolestivé. Syn začíná mluvit o tom, že by chtěl sourozence :,(. Přemýšlím, jestli drásat staré rány a jít do 4. IVF s vyhlídkou jedno embrya.
Přeju vám hodně štěstí a zdravá miminka v náručí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
19.2.20 14:19

@Renata1991 Děkuji. Já se taky bála, ale po tom zvracení jsem prostě nějak tušila, že to mám zkusit, že to tam je. To vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
19.2.20 14:22

@Pentilka To mě moc mrzí. Věř, že vím jaké to je a to ještě žádné dítě nemám. A kolik dní si byla po transferu? Uvidíš sama až se z toho šoku vzpamatuje, tak budeš vidět jasněji, jak pokračovat dál. Teď dej pusu prckovi večer si otevři víno a určitě bude líp. Jsme s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.2.20 14:26

@Pentilka kočko drž se ✊ ✊ ✊ ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.20 14:36

@Pentilka to je mi moc moc líto :cry: ale jak říká ModrenkaIUI uvidís že bude zase líp a pokud už máš jednoho prcka, tak to ti tady kde jaké holky můžou závidět, takže užívej si syna kterého máš a uvidíš že časem bude mít i sourozence ;).Hlavne se drž, vím že je to teďka hodne těžké :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.2.20 14:45

@ModrenkaIUI jezis to je skvela zprava!!! Strasne moc ti gratuluji!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.2.20 14:50

@Renata1991 kleste nepouzili, delali normalni transfer ale bolelo me to.. hodne, poprve tak, ze mi vytryskly slzy a pak nekolik dni po transferu jsem citila to misto uplne presne… tak proto mam radost, ze ted dobry:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
19.2.20 15:21

@Krkravce ja prave pokazde mela kleste a to taky dost boli navicc mi doktor rekl ze tam mam nejaky schodek tak prave nevim jestli by mi ta mojzisovka treba pomohla ze by se mi to tam nejak posunulo a srovnalo. Operativne to odstranit nejde protoze bych pry ten cipek mela hodne otevreny a potracela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.