Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ŠmoulikLucik Ahoj, jasně že jo. Jsem priposrana, že to zase nevyšlo. Tak nač si to kdyztak kazit moc brzy. Cítím se normálně. Zatím bezbolestně, což je pro mě dobře. Jen mám nafoukla prsa a občas v nich pne a na dotyk tak jako z boku boli. A to je vše. A jak se cítíš ty? Už se těšíš na ultrazvuk?
@Krkravce Ahoj, tak držím palce ať to tentokrát vyjde. Tak odpocivej ať se u tebe mimcu líbí.
@ModrenkaIUI já se taky hrozně bojím udělat test. Budu nejdřív v neděli nebo možná až v pondělí. Vůbec nic me nebolí ani ta prsa 😔 😏 tak doufám že je všechno v pořádku
a vám holky gratuluji k // čárkám
@ModrenkaIUI dekuji!!! Vyjde nam to obema a pak zajdeme na to kafe jo? Oslavit to!!! Jaksě teda nervozni z te sliznice, ze to podle me nemerila:( myslim ze to jen odhadla, ale snad to nehraje roli…
@ModrenkaIUI ty jsi dobrá, klobouk dolů. Verim že ti to tentokrát vyjde, a pokud máš prsa nafouklá a pobolivaji tak je to dobře. A co unavená nebyvas? A kdy máš jít na krev?
Já se na ultrazvuk těším ale moc se bojím aby vše bylo tak jak má. Jinak prvni dny jsme měla chuť na sladké a kyselé takže ma strava byla kolbih a za půl hodiny tlačenka s cibulí 🙊 jinak teď už moc na jídlo nereagují a spíš odpoledne je mě zle jak psovi🤢 břicho mě mravenčí a každá vůně smrdí.
@ŠmoulikLucik Tak to jsme jen o den od sebe. Držím palce. Já mám celkem náladu pod psa. Nějak tuším špatné zprávy. No, i tak jsem ráda, že jdu uz zítra.
@Petula24 Já taky asi až v pondeli. Ono je to jedno. Stejně s tím nic nezmůžeme a léky nevysadime. Tak jsem ráda, že nebudu sama. ☺️️
@Krkravce Hele já měla 7,4. A tvářil se spokojeně. Takže jsem v klidu. Říkal, že jsou nové studie a je někdy lepší nižší než vyšší, že se rychleji uchytí. Ale nevím jeslí mě jen nechtěl uklidnit. Jestli jo se mu to povedlo. A v nic jiného věřit nebudu 😂A kávu beru. Ať to vyjde nebo ne.
@ŠmoulikLucik Já se fakt bojím. Takže mě to vůbec neláká. Uvidíme v pondělí 😂 A v úterý jdu na krev. To já měla pokaždé a potom nic, takže jsem pri zemi.
@ModrenkaIUI jsem nervózní, nemám žádné příznaky. Až na občasné tlaky v podbřišku. Ale i to minimimalní může souviset s preMS. Tak se snažím uklidňovat. Kdy bude test? ![]()
@MARION8 Zřejmě v pondělí. Já take žádné extra příznaky nemám. Občas mě bolí hlava. Jen trošku nafoukla prsa a tak jako lehce pnou. A na dotyk bolí z boku. A co ty a test?
Holky tak se opět přidám, jestli nevadí…jak jsem již psala mám za sebou 1×IVF a 2×KET vše bezúspěšně
teď mám ještě zamražená 4 embrya, ale už po dvou, nevíte jestli je cena stejná jako když transferují jen jedno…mám teď v plánu si nechat zavést obě embrya…děkuji za názory
@ModrenkaIUI takže v pondělí chci vidět fotku pozitivního testu a v úterý chci vedet hodnotu hcg takže máš co dělat 😂 😂 😂 Moc bych ti to přála
a hlavně pořád odpočívej
@Pentilka nevěš hlavu a hlavně myslí na nejhorší, uvidíš že to bude zítra dobrý
A ty už jsi byla na odběru hcg?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.