Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BecaP uplne me ta fotecka rozneznila. Na pondeli drzim pesti. ![]()
Čusík kočky. Na ultrazvuku jsem byla 27.1. Měla jsem jit na KET v nativu. Prý tam.neni nic dominantního. Tak jsem vyzvedla prášky na další měsíc na stimulaci. S manželem jsme tedy řádili divočiny a čekali na ms. A místo ms mam na testu dálnice. Nechápu to ale ta příroda mi teda nakládá pěkný den Hanka
@Mekfi no tak to jsou skvele zpravy
Já jdu v pondělí na UTZ tak třeba tam něco dominantního bude
poprosim o Ovitrelle a bude taly divočina
Ta příroda je opravdu mocná ![]()
@Mekfi Je to jsou báječně zprávy. Je až k udivení jak si někdy ta příroda s námi zahrada. Ale moc ti to přeji. A gratuluji ke //
@BecaP To je krásná fotecka. Holky nebojte. Taky se jednou dočkáme. ![]()
Ahoj holky…já jsem byla teď v lednu na KETU, bohužel opět neúspěšném
Chodím do Gennetu v Liberci, máte s klinikou některá dobré zkušenosti?
Děkuji tak snad to dopadne. Všem přeji hlavně pohodu. Já to na jeden měsíc vypustila z hlavy, užívala a ejhle. A to podle doktorky ani ovulace neměla vůbec být. ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊
Ahoj holky, tak jak se cítíte? Jak se vám daří?
@ModrenkaIUI ahoj ja konečně už nemám horečky včera se mi teda motala ještě hlava, navaly tepla a na zvracení tak. Ale jinak nic nepociťuji. Jak se cítíš ty?
@Petula24 Ahoj, tak mě včera bolela tak strašně hlava, že jsem až zvracela a jinak jsem celý den spala. Dneska je první den kdy mi je fajn. Lehce mě pobolivaji prsa a jinak taky nic. Tak snad je to dobré znamení.
Ahojky.
Ja jsem 13 dni po KET a na testu stale nic.
Zitra jdu na krev ale uz jsem smirena s tim ze to nedopadlo.
Tohle byl druhy transfer a mame tedy jeste dva mrazacky…tak snad se zadari z nich.
Ze zacatku jsem se tehotne vylozene citila, lepsi čich, porad me bylo lehce na zvraceni a stale neco jedla. Ale hlava si tohle umi dobre vsugerovat…
A hlavne tyhle priznaky by par dni po trasferu jeste nebyly.
Ty prvni dva pokusy jsem se na nic neptala a duverovala. Ale ten treti uz bych rada neco „vic“..nejakou radu, zmenu, nevim no…
To je mi líto. Věř svému tělu. Asi šlo o biochemické těhotenství, ja to takhle měla 2×. A teď mi k tomu všemu dali intralipidy v kapackach a picham fraxiparin, na výsledek čekám.
Ahoj holky,
ráda se k vám přidám. Jsem tu nová, i kdyz diskuse sleduji uz dlouho. Ve čtvrtek 20.2. mě čeká et. V sobotu byl odběr. Je to mé 2.IVF.( 1.et neúspěšně + 1 ket neúspěšný, mezitím spontánní otehotneni, které skončilo v 7tydnu SP). Snažíme se už 5 let. Poprvé zavádim gel Crinonine + 2× denně Estrofem. Tentokrát jsem se rozhodla pro Embryo Glue. Při tom používání gelu, ale mám obavy jestli už toho ve mně nebude moc a embryjku to naopak nepomůže. Budu šťastná za vaše názory. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.