Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1968
10.2.20 16:57

@ModrenkaIUI to to uteklo, co? Budu na tebe myslet kočinko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
10.2.20 17:06

@BecaP To jo. Co si budeme povídat, mám z toho smíšené pocity. Rozhodně se těším, ale mám i velké obavy. Ale co se má stát se stane. Budu se snažit to brát sportovně. Snad zas neskončím někde na pohotovosti. Mám naplánováno plno takových drobných úkolů. Vzali jsme si před 14 dní z útulku takovou malou 3 roční civavu, tak ji budu si u nás pořádně zvykat a mezitím budu doufat, ze to vyjde. Dám si naposledy teplou vanu, červené víno a zítra dej se, co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
10.2.20 17:07

@BecaP A děkuji, že na mě myslíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
10.2.20 19:27

@Petula24 Peti, tak na zítra tfuj tfuj. Budu na tebe myslet už s bublinkou 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
10.2.20 20:03

@ModrenkaIUI ty máš ale hezke plány :kytka: Úplně Ti to zavidim ;) Nad zadnou pohotovosti nepremyslej, uzivej si od zitrka tehulkovske období a zítra dej vedet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
10.2.20 20:16

@BecaP ahoj. Ty ted planujes tu hysteroskopii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
10.2.20 20:38

@BecaP Budu se snažit a určitě se ozvu. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
10.2.20 20:57

@Renata1991 ahojky, ano, jdu na ko až 10DC a nevím který den se přesně dela :nevim: Tak uvidíme co mi na to hlavně řekne dr. Pokud mi to nebudou chtít udělat, posledního mrazacka bych nechala převézt do nového Caru. Ale myslim, že mi vyhoví ;) A ještě bych chtěla udělat AMH :think: Ať vím na čem jsme ;) Psala jsem do Heliosu o víkendu a primář mi odepsal, že máme do posledního jít. Pokud bude neuspesne, mám se objednat k němu do ambulance..Ale to je pro nás daleko.. @ModrenkaIUI tak utíkej odpočívat ať nebereš sílu na bublinku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
10.2.20 21:01

@ModrenkaIUI děkuji taky na tebe budu myslet když budeme vyjíždět do Brna. A za 14dni si napíšeme jak mame krasne výsledky krve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
10.2.20 21:04

@ŠmoulikLucik děkuji a tobe přeji krásné výsledky krve. Snad je to ten náš den D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.2.20 21:04

@ModrenkaIUI jeee pejsek! Tak to ted vyjde!! Jaxsi adoptovala taky pejska a otehotnela jsem:) ted jak se nam nedari, tak hucim do manzela, ze musime zase adoptovat:) misto toho nam ted umrel starsi pejsek.. tak si naopak rikam, ze nekdo odesel, tak nekdo prijde.. zitra drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
10.2.20 21:16

@BecaP me delali hysteroskopii 10 dc. Ale to je asi ruzne. Znama mi rikala ze ji ji delali az 22 dc tak nevim. No ja uz sem taky rozhodnuta ze pokud to ted nevyjde nechame mrazacka prevest jinam a prave uz sem i o tom heliosu premyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.2.20 21:17

@ModrenkaIUI hodne stesti zitra! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
10.2.20 21:18

Holky moc děkuji. Jdu spát. Určitě napisu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.2.20 21:19

@BecaP z primare jsem mela dobry pocit, prave on mi o vikendu vkladal miminko…Prijde mu dost zkuseny. Tahle klinika mi zatim pripada, ze netaha z lidi penize. Vubec mi nenabizeli treba embryoglue..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.