Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mia170 ja jdu v nativu takze mam jen utrogestan a po ketu budu mit prednison.
Holky strašně moc děkuji a vypadá to, že @BecaP měla pravdu u mě zafungoval bacil. Jen teď nevím, co je bacil a co je ten malý bojovník. Protože špatně je mi teď nějak pořád
Je holky ať už je 11.2 a jdu si taky konečně pro toho jediného bojovníka. to tady budeme asi teda 3 co jdeme 11-12.2 to je super. ![]()
@Petula24 To je. To je paráda. Ještě se mi nestalo, že by někdo šel ve stejný den. ☺️️
Ahoj holky, já byla na KET včera, po několika IVF a KET je toto už poslední pokus, nás poslední mrazáček. Chtěla zeptat v jakém stádiu vývoje vám embryjko zavádějí? Já zatím měla 2× blastocystu 5 denní, jednou třídenní 12 buněčné embryo, něco si nepamatuji a teď mám vyhatchovanou blastocystu, 6 dní. Takto je to poprvé, nevíte, jestli když je tak daleko ve vývoji, tak je větší šance nebo je to jedno? Hrozně se na toho posledního mrazacka upinam a jen mi to srotuje v hlavě 🙄
@Klaraakim vetsi sance je protoze je uz mimo obal tim padem by se melo lepe uchytit. Drzim palecky at to vyjde. ![]()
@Renata1991 kezby to tak bylo, snad pomůže i ananas, ktery pojidam a hlavne je potřeba fakt to štěstí… Budu taky držet palce, nám všem, je to hrůza tak moc toužit a zároveň koukat na všechny těhotné kamarádky kolem…jakoze „rozhodli jsme se a povedlo se napoprvé“ 🙄. Snažím se nezavidet, ale je to těžké…
@Klaraakim rozumim ti. Kamaradka ted otehotnela i pres antikoncepci.
Snad uz se na nas stesti usmeje. Ty uz mas transfer za sebou?
@ModrenkaIUI a už víš v kolik hodin jdeš v úterý pro miminko? A odkud vlastně jsi?
@Petula24 Ahoj, ještě ne. Čas se dozvím v pondělí. Já jsem z Brna. Dnes jsem vařila na 2 dny a byla na zahradě a bylo to strašně fajn. Zítra uklidím pořádně doma at potom celý tyden nic moc nemusím. A ty už čas víš? A odkud jsi ty?
@Klaraakim Ahoj. Také už jdu třetí pokus. Já měla jednou 6 denní a 1 pětidenní embryo. Teď budu mít zase 5 denní, já ani jiné nemám. A co bereš za léky? Určitě to vyjde.
@ModrenkaIUI taky mi budou volat v pondělí ja jsem ze Znojma ale jezdim do Brna do Repromedy a ty? Aby jsme se třeba v pondělí nepotakli ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.