Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ModrenkaIUI no doufám že to bude ale krev je přece jen 100%.Jinak příznaky teda mám že je mě divně, prsa mám nateklý a celou dobu mě bolelo břicho a levý vaječník tak že jsem volala projistotu do CAR ale prý že to může být nějaká cysta ať se neplašim. Dnes je první den co mě to břicho moc nebolí. Jinak v úterý se uvidí. A ty jdeš v teďka v pondělí na ket?(tvůj první?)
@Petula24 moc vám holky přeju // čárky. Snad budem tady brzo všichni těhulky ![]()
@ŠmoulikLucik Krev už je jenom potvrzení pozitivního testu ☺️️ Určitě je to na dobré cestě. Zaplas všechny chmury ☺️️Já jdu na druhý KET. A také doufám, že tentokrát to vyjde.
@ModrenkaIUI moc bych ti to přála aby ti to vyšlo. A nechavas si dávat to embroglue?
@ŠmoulikLucik Nenechávám. U nás v CARU to vůbec nenabízí. A já nemám problém aby se chytlo, ale aby se udrželo. Jsi moc hodna.Take to všem moc přeji. Ty už máš první krok za sebou. Snad se tentokrát také přidám.
@Renata1991 jj teďka jsem si nechala dat to embryoglue a ještě infuzi s intralipidy. Jelikoz jsem měla poslední embryjko tak jsme pro to chtěli udělat maximum.
@ŠmoulikLucik může se zeptat co to je. Ja mam sice doma už 3letou dceru ale to bylo hned na první pokus tak jsem se nějak nezajímala ale teď už 2× nevysel byla jsem na 2IVF a to mame jen jedno embryo geneticky vysetrene. Taky bych chtěla udělat maximum abych nemusela na 3IVF. Moc děkuji
@ŠmoulikLucik my ted budeme davat embryoglue a nechala sem si predepsat prednison
Holky, jsem 5+1 po rizenem KET a zapomnela jsem jednu davku Estrofemu v 15.00 hod. Domu se dostanu az v 19.00 hod. Nemate nekdo zkusenosti? Mam hned vzit tu zapomenutou, kdyz dalsi davka je ve 23.00? Myslite, ze to muze nejak ublizit?
@Petula24 no to embryoglue je takový lepidilko který obsahuje hyaluronam který je dobrý na to aby přilepil embryjko hnedka ke stěně dělohy a napomáhá k uhnízdovani. Cena u nás v CAR 4000kc
A intralipidy jsou v infuzi dávají se cca týden před ket a slouží k tomu ze to vyhubí nějaký buňky co ničí embryjko.Cena 2000kc
Doufám že se vam zadaří ať nemusíte podstupovat další IVF ![]()
@Renata1991 já jsem měla předepsany v plánu prednison ale ani me ho nenasadili.Ja užívám utrogestan 4-0-4 vag. a odpoledne jednu per os. Jinak ráno večer estrimax a ráno sprej Lenzetto
Jsem jak chodící lékárna ![]()
@Mia170 cetla jsem, ze pri vynechani tabketky by se nemela zdvojnasobovat davka. Volala jsi do Caru? Tam ti nejlip poradi…
asi bych ji vzala v tech 19 a pak ve 23 podle rozpisu. Ale neboj se, kdybys zacala spinit…to je normalni a zase se to srovna
@ModrenkaIUI pockej ja myslela ze ty chodis do reprogenenis.. a ted ctu ze pises ze embryoglue tam nenabizi.. me ho tam vzdy nuti:( stoji 5 tis teda, ale vzdy si ho davam… mela jsem ho poprve a mam z toho dceru, tak tomu verim:)
@Hannuka dekuju moc, vzala jsem si ji radeji. Tak doufam, ze bude vse v poradku. Spinim uz skoro cely tyden, tak snad se to nezhorsi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.