Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
9.2.20 19:55

@Krkravce Tak možná pro to, že se vždy chytlo nebo nevím. Mě to ještě nikdy nikdo nenabidl. Jen teď ty intralipidy. Jo jo chodím do Reprogenesis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.2.20 20:37

@Mia170 a rekla jsi to doktorovi? Pokud spinis, mel by ti upravit davkovani…neboj…vsechno bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
9.2.20 21:17

@Mia170 Mě můj MUDr říkal, že když zapomenu ten prášek uplne je to trošku problém, ale plus mínus 2,3 hodiny se nic neděje. Takže si myslím, že jsi v pohodě a udělala jsi to spravne. Na špinění se spíš navyšuje progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
9.2.20 21:52

@ModrenkaIUI a ktery dr ti rekl ze je to v pohode? Me rekla vitouskova, ze musim presne na cas ty hormony brat, ze hodina max ok ale vic teda spatny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
10.2.20 05:30

@Hannuka rekla a on mi jen rekl, ze je to na zacatku a ze to muze jeste odejit s MS :zed:. Takovy empatik :D. V utery jdu ke sve gynekolozce, tak se ji zeptam.
@ModrenkaIUI mne prave take rikal, ze se nic moc nestane, dulezite je nezapomenout treba cely den. Zatim vse ok. Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.2.20 07:40

@Mia170 dokror je realista, ale verim ze mimco muze byt v poradku :hug: prehi ti, at hezky roste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
10.2.20 09:18

Ahoj holky, tak zitra ve 13:45 si jdu pro miminko  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.2.20 11:29

@Petula24 tfuj tfuj, at se mu u tebe libi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
10.2.20 11:44

@Hannuka děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.2.20 12:34

Ket bude 18.2

Ahojte holky, tak jsem dnes byla na kontrole pred ket a bohuzel sliznice zase nizka, jen 6,8:( proste s ni bojuju… ale dr rekla, ze na me je to dobry a ze vyssi asi nebude uz nikdy a ze ma dobrou strukturu - celkem, je tam naznak tech 3 cosi:) a ze teda ket pristi utery.. a jen pro zajimavost-ptala jsem se ji na ty ananasy po a grepy pred a ona mi rekla, ze ne, celkem mi to vysvetlovala, ale pry se to neguje zjednodusene receno, nemame michat chemii a prirodni vitaminy, pri prorozenem tehotenstvi super, ale ted urcite ne… vysvetlovala mi to dost teda a bylo videt, ze vi co rika… a ja se priznam, ze mam zkusenost s kontryhelem-uz dvakrat jsem si ho davala pri hormonech a dvakrat mi zrusili ket, ze spatna sliznice.. takze ji fakt verim, alespon u me to tak funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
10.2.20 13:54

@Krkravce Tak super, že jdeš příští týden. Mě to říkal Stelcl. A já mu věřím. Samozřejmě se snažím to brát ve stejnou hodinu, ale s mou práci to stejne moc nejde. Takže je to jedno. Chodíš k Vitaskove? Mě dělala KET a byla hrozně milá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
10.2.20 13:56

Holky, tak já si jdu pro to me mimco zítra ve 12:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.20 13:58
@Petula24 píše:
Ahoj holky, tak zitra ve 13:45 si jdu pro miminko :srdce:

Tak ať se mu u tebe líbí a pořádně se uhnízdí ;) hlavně si ten den pěkně uží. Ja mám taky zítra den D v 8 hod na krev a v 9 hod pro verdikt🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.20 14:00

@ModrenkaIUI taky ať se ti konečně zadaří a miminku se u tebe líbí. Snad to bude zítra dobrý den pro nás všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
10.2.20 14:03

@ŠmoulikLucik Zítra to bude ten nejlepší den pro nás pro všechny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.