Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mia170 At je zitra vse v poradku
myslim na tebe, aby se miminku i tebe libilo!
@Renata1991 já se dnes konečně dovolala do Caru, v po jdu na ko a budu 10DC tak uvidím co mi řekne. My v případě neúspěchu přecházíme do Podolí.. Tak uvidím co se v pondělí dozvim
@Hannuka kdy budeš testovat? Mě ho v Iscaru sice nabízeli, aby se neřeklo, ale hned mi taky primář řekl, že je to zbytecne
No ono první návštěvu to tak podle mě je všude, ale svým způsobem je to „Pračka na penize“ všude, otázka jaký je přístup lékařů a jak se tam cítíme.. ![]()
@BecaP no tak to je super ze si se dovolala. Aspon si ted odpocines od vsech tech hormonu a procistis si telo.
Me uz zitra ceka ket. Zacinam byt nervozni. ![]()
@BecaP testovat budu nejdriv 10 den tedy 18.2. Tak hodne stesti do dalsiho pokusu! ![]()
@Renata1991 no dneska jsem se taky dovolala až na několikátý pokus
No na pročištění by to chtělo asi více casu
Ale uvidíme, co se v pondělí dozvím
Budu držet palečky
v kolik jdeš? @Hannuka ať se prckovi u maminky libi
a jak se cítíš?
@BecaP tak pokud by si sla na tu hysteroskopii tak ti delohu vyplachnou nejakym roztokem to taky docela pomuze tomu vycisteni. Zitra jsu na 11. Dokonce semnou kde i pritel a i na sal pujde. Sem mu rekla ze kdyz je to naposledy tak at si to taky uzije.
@BecaP citim se dobre. Obcas me chytne zimnice, ale jinak krome obcasneho pichnuti na vajecniku nic. Jsem uz v praci, takze mi to dost rychle utika…
a jinak dekuji! ![]()
Ahoj, tak to mám za sebou a teď staň se, co se má stát. Sliznice 7,6 a embryo luxusní, zcela venku ze svého obalu. Tak věřím, že do třetice to vyjde. Co se týče fraxiparinu, to je jiná. Injekce v pohodě, ale jak to budu zvládat sama, no nevím. To bylo poprvé, co jsem se na to alespoň podívala 😂
@ModrenkaIUI tak to je super. Injekce zvladnes. Musis si rikat ze to delas pro mimco. ![]()
@Petula24 Tak je budeme sdílet společně. Hlavně ať na konci těch 14 dnů máme dálnice a z nich miminko ☺️️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.