Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak u mě se zázrak taky nekoná, dnes 12 den a test čistě bílý ![]()
@Katulinek1980 Ahoj, to mě moc mrzí. Nějak se tady trošku ztrácím, ale máte ještě nějaké embryo?
@Katulinek1980 to me mrzi
Jsme to tedy moc dobre nerozjely ten magicky rok 2020 ![]()
Ahoj holky
já dnes byla na krvi, odpo budou výsledky, ale zkusila jsem test v pátek, to byl 11 den a jen jedna čárka, tak je to jasné. Tak nějak jsem to od toho 7 dne cítila, že to nevyšlo, nevím, jestli to máte třeba některá podobně, prostě mi bylo tak nějak divně a bulela jsem pěkně. Bylo to naše jediné embryjko i gen. vyšetřené. Tak uvidíme, co dál. Jednou se miminek dočkáme všechny
Holky přeju vám hodně štěstí, ať to všem konečně vyjde ![]()
@Pet8389 To je mi moc líto. Holky my musely být v minulém životě pěkně potvory, protože jinak nechápu, proč to tak máme. Ale přesně vybrečet, osusit slzy, dát oraz a pokračovat dál. Však my se jednou dočkáme.
Holky moc mě to mrzí! Opravdu máme nějakou smůlu.. Já už stimuluju na 3. pokus, tak jsem zvědavá, jak to dopadne…
Holky, moc me mrzi, ze nevidim zadny pozitivni tt
. Vypada to, ze jsem z cele skupiny jedina, kdo ma zatim //. Budu vas dal sledovat a drzet moc palce, vsem to musi vyjit ![]()
Dnes jsem byla v CAR, test negativní, vysazuji léky a budu se připravovat na 2.IVF.
My máme posledního mrazáčka a pak už definitivně končíme. Ted si dám asi nejspíš pauzu a za nějakej měsíc to zkusím znovu, ale už tomu nevěřím…Je zvláštní že že tři pokusů, bylo akorád jedno biochemko a nic víc, sliznice ok, všechno ok tak kde je teda problém…
Holky, tak to me to mrzi…moc..ale jednou to fakt vyjde.
ja jsem taky porad cekatelka na zazrak. Sice 3 prirozene tehotenstvi, ale ani jednou jsem to neudrzela uz v zacatku a dva kety zatim nic. Trosku se toho ketu v sobotu bojim. Lide kolem me odpadaji na chripku ![]()
Chápu tvé obavy. Mě,, byl ket odsunut pro virozu… Drž se raději mimo davy
Holky to me mrzí
ja dneska 10DC a datum na ket nám řekli 11.2 zitra si mam píchnout Ovitrelle a od pátku si zavádět utrogestan 3× denně. Tak už se těším na Ket. A na Vás holky co máte ještě před testovanim budu myslet at to dopadne dobře
Tak víno nefunguje. Sliznice 12DC 7,4mm, takže zase bude mít 8mm a víc nic. Ale doktor spokojený. Dnes první kapacka intralipidu, od čtvrtka utrogestan a od ket fraxiparin. KET 11.2.. Takže mimo toho, že mě děsí ty injekce jsem spokojená. Tak snad to pomůže.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.