Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.2.20 04:56

Tak u mě se zázrak taky nekoná, dnes 12 den a test čistě bílý :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
3.2.20 05:17

@Katulinek1980 to mě mrzí :hug: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
3.2.20 06:21

@Katulinek1980 Ahoj, to mě moc mrzí. Nějak se tady trošku ztrácím, ale máte ještě nějaké embryo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
3.2.20 06:57

@Katulinek1980 to me mrzi :,( Jsme to tedy moc dobre nerozjely ten magicky rok 2020 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.2.20 07:46

Ahoj holky :) já dnes byla na krvi, odpo budou výsledky, ale zkusila jsem test v pátek, to byl 11 den a jen jedna čárka, tak je to jasné. Tak nějak jsem to od toho 7 dne cítila, že to nevyšlo, nevím, jestli to máte třeba některá podobně, prostě mi bylo tak nějak divně a bulela jsem pěkně. Bylo to naše jediné embryjko i gen. vyšetřené. Tak uvidíme, co dál. Jednou se miminek dočkáme všechny :) Holky přeju vám hodně štěstí, ať to všem konečně vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
3.2.20 08:46

@Pet8389 To je mi moc líto. Holky my musely být v minulém životě pěkně potvory, protože jinak nechápu, proč to tak máme. Ale přesně vybrečet, osusit slzy, dát oraz a pokračovat dál. Však my se jednou dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.2.20 09:05

Holky moc mě to mrzí! Opravdu máme nějakou smůlu.. Já už stimuluju na 3. pokus, tak jsem zvědavá, jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
3.2.20 10:38

Holky, moc me mrzi, ze nevidim zadny pozitivni tt :,(. Vypada to, ze jsem z cele skupiny jedina, kdo ma zatim //. Budu vas dal sledovat a drzet moc palce, vsem to musi vyjit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
3.2.20 12:29

KET 24.1. - negativní test

Dnes jsem byla v CAR, test negativní, vysazuji léky a budu se připravovat na 2.IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.20 13:46

My máme posledního mrazáčka a pak už definitivně končíme. Ted si dám asi nejspíš pauzu a za nějakej měsíc to zkusím znovu, ale už tomu nevěřím…Je zvláštní že že tři pokusů, bylo akorád jedno biochemko a nic víc, sliznice ok, všechno ok tak kde je teda problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
3.2.20 14:09

KET 8.2. tuto sobotu

Holky, tak to me to mrzi…moc..ale jednou to fakt vyjde. :hug: ja jsem taky porad cekatelka na zazrak. Sice 3 prirozene tehotenstvi, ale ani jednou jsem to neudrzela uz v zacatku a dva kety zatim nic. Trosku se toho ketu v sobotu bojim. Lide kolem me odpadaji na chripku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
3.2.20 14:21

Hannuka

Chápu tvé obavy. Mě,, byl ket odsunut pro virozu… Drž se raději mimo davy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
3.2.20 15:30

Ket 11.2

Holky to me mrzí :,( ja dneska 10DC a datum na ket nám řekli 11.2 zitra si mam píchnout Ovitrelle a od pátku si zavádět utrogestan 3× denně. Tak už se těším na Ket. A na Vás holky co máte ještě před testovanim budu myslet at to dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
3.2.20 15:39

Tak víno nefunguje. Sliznice 12DC 7,4mm, takže zase bude mít 8mm a víc nic. Ale doktor spokojený. Dnes první kapacka intralipidu, od čtvrtka utrogestan a od ket fraxiparin. KET 11.2.. Takže mimo toho, že mě děsí ty injekce jsem spokojená. Tak snad to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
3.2.20 15:46

@ModrenkaIUI tak to jsem zvedava na svou sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.