Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No holky koulám, že nervy jsou na. pochodu. Posílám Vám pytel plný štěstí. 🤰 🤰 🤰 🤰 🤰 🤰 🤰 🤰 🤰 🤰 🤰 🤰 🤰🏾 🤰🏾
@Mia170 já jsem tak po****a, že snad ani testovat nebudu
Fkt jsem dneska negativista ![]()
@BecaP jestli se necitis, tak netestuj
. Ale stejne jednou ten test udelat musis ![]()
@Mia170 to já bohužel vim
Uvidím jestli budu mít ráno lepsi pocit
@Betqas já vím, ráno jsem ti psala a četla na druhé skupince
Ať se u tebe chlapečkovi líbí ![]()
@BecaP děkuji
posílám ti pozitivní energii a pokud se necítíš na test tak doopravdy netestuj ![]()
@BecaP určitě je vše v pořádku a budeš mít krásný test, myslím na tebe ![]()
Ahoj holky, jsem ted si vsechno precetla.., ja jsem dnes 3den ms a mela jsem nasadit estrofem hned prvni den, coz me zarazilo.. ale mam strasne slaboucke mesicky, tak se bojim., beru ted 3×1 a 2× denne zavadim… ale to zavadeni je divny, ten prasek pak vypadne… mate s rim zkusenosti? Snad uz tentokrat mi ta sliznice naroste… ted uz to vyjit musi… udelala jsem proto vsechno a ke vsemu mi vcera umrel pejsek.. a vite jak se to rika-nekdo odesel, nekdo musi prijit!!! Uz jsem si snad vse spatne vycerpala…
jinal hratuluju k carkam a @BecaP nebooooj, ja myslim, ze nemuzeme poznat to tehu-kdyz mame/nemame priznaky a pak se potvrdi tehu, tak to byly jasne tehotenske priznaky.. a kdyz zjistime, ze nejsme, tak byly jasne menstruacni! Holky fakt to nepozname! Klidek, jen ver!!!
@Krkravce ahoj
Já to blbě chápu jak jako zavádět myslíš estrofem?
No já měla estrofem hned první den taky se mě to nezdálo a dala jsem až druhý a nakonec jsem měla menší sliznici. Oni ví co dělají
minule ket jsem měla estrofem fakt od prvního dne a sliznice, jak z tabulky.. jinak taky menses mám 3-4 dny ani o tom nevím. Až teda teď, protože jsem minulý měsíc po nevydarenem ketu a po esteofemu to byl ms
![]()
@Krkravce s pejskem mě to moc mrzí.. určitě to byl tvůj partak
@Betqas no me uz nekolikrat dali estrofem 3×1 a sliznice malicka.. nemam ani 7 cm:( takze mi k tomu dali 2× denne jeste zavest vaginalne.. minuly mesic jsem stimulovala ale pro nizkou sliznici jsem ket nepoustopila, ted prisla ms a vystacim si cely den jen s intimkou:(
@Krkravce ahaaa
já tohle slyším upřímně poprvé, že i zavádět. Já dávám 3×1 ale polykám. Mě fakt extrémně vyrostla sliznice po vínu. Za tím si fakt stojím.
@Betqas cervene ze? A od ktereho dne? Zkusim:) a dekuji… pejsek se mnou byl 16, 5 roku takze to boli pekelne:(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.