Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mia170 na silvestra jsem byla na ket a nevyšel a ted jdu v sobotu.. takže pak už jen 2 s gen. vadou…
tyhle dvě prosinec a ted sobota 5aa embryo ![]()
@Betqas ty kočí já bych ale do těch 2 nesla
co vám na to řekl embryolog nebo genetik? To je ta mozaika?
@BecaP ja to asi napsala asi blbě.. do dvou nejdu..
ja si v prosinci dala 1×5aa a ted mě čeká 1× 5aa s tím, že mi zbydou už jen 2 s gen vadou
promin
Jinak jeste nic.. s genetikem jsem nemluvila o vikendu tam neni a me zase vychazi ket na vikend ![]()
@Betqas nn napsala jsi to dobre, já myslela, že bych do těch s vadou nesla
Jinak já nechávala zavést 2 minule a nepovedlo se, takže to opravdu sance nezvedla a už jen pokaždé jedno ![]()
@BecaP v noci me budila hrozna bolest bricha a poleval studeny pot, tak jsem se dost vydesila. Ale nastesti tam je
![]()
@Mia170 no tak to je krásný na 8 den
to vypadá na holcicku
Ty bývají rychlejsi
Kéž bych tam taky ten 8 den našla alespoň dusika ![]()
@BecaP my tipujeme kluka, ale je nam to jedno, hlavne, at je vse v poradku, je to porad jen zacatek a nic neni jiste. Tobe se urcite ukaze taky
. Jak se citis?
Ach jo tak u mě zábava manžel od včerejška horečky. Takže se děsím toho, že to chytnu. Příznaky žádný a na test abych si udělala jsem srab. Ve čtvrtek jdu na krev takže si počkám do čtvrtka na definitivní výsledek. A fakt doufám, že ten 3 se prostě zadařil.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.