Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ModrenkaIUI no tak to ja bych zase tohle nedala
Ale jak říkám, tentokrát se cítím úplně jinak, dnes jsem se vzbudila a mám nafoukle břicho jako kdybych byla ve 3 měsíci a zase mě teda poboliva podbrisek
Jedu akorát do Caru pro papír a je mi teda dost zle v buse ![]()
@BecaP To nebude léky. Pokud ti je soufl, tak je to zase krůček k vysněnému cíli ☺️️
@BecaP ja mam mega obrovsky bricho
. A mam fakt pocit, jak pred MS, obcas me dost boli bricho, ale pk je zase pul dne klid. Doufam, ze MS neprijde. Zitra budu zkouset test po 3 dnech, tak doufam, ze tam ta carka bude a bude silnejsi. Ty budes test delat kdy?
@ModrenkaIUI ty já bych tě potřebovala mít doma
Jak ty umíš člověka povzbudit je až neuvěřitelné
děkuji a za pár dní ti to všechno vratim
@Mia170 no ty už tam budeš mít dálnice
Ty jsi byla vlastně dva dny přede mnou vid? Já chci vydržet min 7den, ale řekla jsem si, že 2.2.2020 je hezké datum
Dneska jsem měla do Caru a cestou zpátky jsem musela vystoupit a koupit si aspoň suchou housku, snedla jsem ji a mohla jsem jet dalsim busem domu
to už mi pak psal pritel, no tak to jsi tehule
Podbrisek mě pobolival 3 dny po ket, teď už jen občas a ten pupek teda ![]()
A co další holky co byly přede mnou? Kdy vy budete testovat?
@Hannuka moc dekuju :re @BecaP laxed:️
Jojo, ja jsem dnes tyden po KET. 2.2. je krasny datum, to nemuze nevyjit ☺️️. Ja pocitala uz termin porodu, jsem magor 😃 😃. A vyslo to na 10.10.2020 ![]()
@Mia170 vid taky si rikam
ty jsi testovala 5 den vid? Já jsem zvyklá na mama testy, ale dneska jsem byla v dr. maxovi a mám ty jejich
Ty vůbec neznám
Tak snad ještě potkám normální drogerku a koupím si moje
Ehmmmm nejsi blázen.. Nebo teda nejsi sama blázen
Já mám 18.10.
Ale já to dělala jen tak ze srandy.. To ještě nevím jestli to klaplo
Takže kdo je větší blázen? ![]()
@BecaP ja mam taky dr.maxe a ducha ukazal ten 5 den. Ted si pripadam, jak kdybych delala test zitra poprve, mam strach, ze tam ta carka nebude, ale to je asi prirozeny strach. Zitra zkusim jeste clearblue digital, mam ho doma pres rok, tak ho konecne pouziju
. Ja ten termin taky delala ze srandy, stejne to vypocitaj dr jinak a realne to bude taky jiny den, ale tak priblizne je dobry vedet
.
@Mia170 já maxe měla jednou a nic mi 8 den neukázal a tehu jsem byla a hned na to jsem si dělala ten clearblue digi a taky nic. Ale v pondělí jsem byla 9 den v Caru na krvi a měla jsem jen 22j tak to bylo ještě brzy. No a nějak jsem na ně zanevrela
Takže já si zítra nějak zařídím mama
Jooo přesně tak, mě jen zajímalo kdy by to tak bylo
No a já mám 31.10.narozky tak by jsme byli kousek od sebe
Tchýně si dala mého přítele k narozeninam ![]()
@Mia170 jo a nemusíš se bát, ta čárka tam bude..A ne slaba
bude to poradna čára
@Betqas tak zatím není k cemu
Ale bylo by to fajn ![]()
@Betqas moc drzim palce!
Kolik mate zamrazenych embryi a kolikaty je to KET? ![]()
@BecaP ja myslim, ze ty testy budou vsechny podobne. Ale urcite si kup ten, kteremu veris, hlavne at tam ty carky jsou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.