Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1968
31.1.20 10:20

@Renata1991 budu věřit dal :hug: toto je přesně to období, kdy přijde ta depka, kdy si myslime, že je to v haji :pocitac: @Mia170 podle čeho kluka? Já mám vysnenou holčičku, ale budu ráda za každé zdravé stesticko :srdce: Jeli jsme ráno pro přítelovo syna a v autě mi bylo zase blbě tak jsem se musela najíst a bylo mi lepe :lol: No večer mi ten můj říká, to jdeš zase jíst? :lol: plavala jsem páté přes deváté :lol: Jinak asi nic zasadniho :think: Ty máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
31.1.20 10:23

@BecaP ja mam take vysnenou holcicku ale je mi take jedno co to bude. Hlavne ze bude zdrave. V nedeli se tesim na krasnej testik. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
31.1.20 10:26

@Renata1991 myslím, že to tak má každá z nás tady, co už si necim prosla ;) Budu se tě neděle bát pekne :? Už teď jsem poprdikovana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
31.1.20 10:29

@BecaP to chapu. Ale neboj ja ti budu drzet palecky ze vsech sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
31.1.20 10:37

@Renata1991 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
31.1.20 10:57

@BecaP tak spis tak pocitove si tam predstavujem toho kluka :lol:. Ja priznaky nevim no, porad mi to spis prijde jako PMS, ja se snazim za vsim nehledat hned jiny stav, ale treba se mi trosku toci hlava, ale to ma obcas kazdy :D, boli me to bricho, nekdy fakt moc, malinko hlava a mela jsem takovy vodovy vytok, ale to je taky tezky posoudit s tim utrogestanem :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
31.1.20 11:02

Já bych si přála holčičku, ale zítra si jdu pro chlapečka :mrgreen: tak hlavně, aby byl zdráv a málo zlobil.. především se zlobidlo musí uchytit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.1.20 11:11

Ket unor?

@Mia170 jeee ja mam za tebe takovou radost! @BecaP Porad na tebe myslim, vyjde to! Ja jedu momentalne za doktorem…co obulace a sliznice. Boli me po tom estrofemu vajecniky, tak se uvidi, no…
Jinak moje byla taky vysnena holcicka, ale po 3 letech snazeni je mi to uz fuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
31.1.20 11:21

@Mia170 no tak to bude kluk ;) :srdce: Mě to bříško bolelo 3 dny, 4 nic a včera jen občas. Dneska také nic. Ale ten vodovy výtok jsem měla taky 4 den bez příměsi Utrogestanu :think: No u tebe už je to jasné :hug: Tak uvidíme co u nás v nedeli :srdce: @Betqas no a že se uchyti :srdce: @Hannuka jsi hodna :kytka: Tak dej pak vědět, budu držet palecky :hug: Tak první bude holcicka a druhé chlapeček ;) nebo obracene :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
31.1.20 13:11

@Hannuka moc dekuju :hug:. Drzim palce, at je kontrola v poradku. A ty mas teda prirozeny cyklus? Nejak nerozumim tomu estrofemu, ten se nedava, kdyz mas mit ovulaci, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.1.20 13:35

KET 8.2.

@Mia170 me ho nasadil, aby mi rostla sliznice. Jinak mi uz sdelil termin ketu na 8.2…mam pokracovat estrofenem, od uterka nasadit k tomu duphaston a tuto nedeli pichnout ovitrelle…takze hotova alchymie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
31.1.20 13:52

@Hannuka jake mas davkovani toho estrofemu? A rikal ti dnesni stav- vyska sliznice a velikot folikulu? To teda je alchymie 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
31.1.20 15:07

8 den po KET

Holky, rano jsem byla jeste na krvi, protoze u nas v CAR neposilaji, tak jsem chtela mit jistotu a sla jako samoplatce. Hodnota je 119,69 :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
31.1.20 15:37

@Mia170 waaaau :D gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
31.1.20 15:48

@Mia170 To vypadá velmi pěkně :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.