Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renata1991 budu věřit dal
toto je přesně to období, kdy přijde ta depka, kdy si myslime, že je to v haji
@Mia170 podle čeho kluka? Já mám vysnenou holčičku, ale budu ráda za každé zdravé stesticko
Jeli jsme ráno pro přítelovo syna a v autě mi bylo zase blbě tak jsem se musela najíst a bylo mi lepe
No večer mi ten můj říká, to jdeš zase jíst?
plavala jsem páté přes deváté
Jinak asi nic zasadniho
Ty máš nějaké příznaky?
@BecaP ja mam take vysnenou holcicku ale je mi take jedno co to bude. Hlavne ze bude zdrave. V nedeli se tesim na krasnej testik. ![]()
@Renata1991 myslím, že to tak má každá z nás tady, co už si necim prosla
Budu se tě neděle bát pekne
Už teď jsem poprdikovana ![]()
@BecaP to chapu. Ale neboj ja ti budu drzet palecky ze vsech sil. ![]()
@BecaP tak spis tak pocitove si tam predstavujem toho kluka
. Ja priznaky nevim no, porad mi to spis prijde jako PMS, ja se snazim za vsim nehledat hned jiny stav, ale treba se mi trosku toci hlava, ale to ma obcas kazdy
, boli me to bricho, nekdy fakt moc, malinko hlava a mela jsem takovy vodovy vytok, ale to je taky tezky posoudit s tim utrogestanem
.
Já bych si přála holčičku, ale zítra si jdu pro chlapečka
tak hlavně, aby byl zdráv a málo zlobil.. především se zlobidlo musí uchytit ![]()
@Mia170 jeee ja mam za tebe takovou radost! @BecaP Porad na tebe myslim, vyjde to! Ja jedu momentalne za doktorem…co obulace a sliznice. Boli me po tom estrofemu vajecniky, tak se uvidi, no…
Jinak moje byla taky vysnena holcicka, ale po 3 letech snazeni je mi to uz fuk ![]()
@Mia170 no tak to bude kluk
Mě to bříško bolelo 3 dny, 4 nic a včera jen občas. Dneska také nic. Ale ten vodovy výtok jsem měla taky 4 den bez příměsi Utrogestanu
No u tebe už je to jasné
Tak uvidíme co u nás v nedeli
@Betqas no a že se uchyti
@Hannuka jsi hodna
Tak dej pak vědět, budu držet palecky
Tak první bude holcicka a druhé chlapeček
nebo obracene ![]()
@Hannuka moc dekuju
. Drzim palce, at je kontrola v poradku. A ty mas teda prirozeny cyklus? Nejak nerozumim tomu estrofemu, ten se nedava, kdyz mas mit ovulaci, ne? ![]()
@Mia170 me ho nasadil, aby mi rostla sliznice. Jinak mi uz sdelil termin ketu na 8.2…mam pokracovat estrofenem, od uterka nasadit k tomu duphaston a tuto nedeli pichnout ovitrelle…takze hotova alchymie ![]()
@Hannuka jake mas davkovani toho estrofemu? A rikal ti dnesni stav- vyska sliznice a velikot folikulu? To teda je alchymie
![]()
Holky, rano jsem byla jeste na krvi, protoze u nas v CAR neposilaji, tak jsem chtela mit jistotu a sla jako samoplatce. Hodnota je 119,69
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.