Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Krkravce červené
tak asi bych začala ten 5 den
no I kdyz to blbě roste možná dřív ![]()
@BecaP Ničeho se neboj. Bude to dobrý. Já tvým příznakům věřím.
@Betqas Ahoj, já take estrofem zavádím. Zatím mi Teda nevypadá a, ale zavádí se blbě. Jinak tentokrát od začátku MS piju 2dcl červeného každý den, tak ti v pondělí řeknu jestli to pomáhá, to jdu na kontrolu. Také mám se sliznici problém.
@ModrenkaIUI já úplně zírám 😯 tohle ke pro mě fakt novinka.. no vsadím se, že to pomůže ![]()
@Mia170 jste hodne holky moje, ale u nás se zázrak nekoná. Test je bílý jako sníh ![]()
@BecaP to me mrzi, verila jsem, ze tam bude
. Mas jeste nejaka zamrazena?
@Mia170 máme posledního mrazacka, ale už teď přítel nechtěl, abych šla a dala si aspoň půl roku pauzu tak to asi udělám, protože už toho mám za ten rok plné kecky ![]()
@BecaP Zlato v těchto chvílích není žádného slova, které by mohlo vyléčit tu bolest, kdy jsme zase šli do toho s vědomím, že teď už to vyšlo a potom to sklamání. Je to náročné, ale ono to jednou vyjde. Jednou z nás ty maminy budou. A teď je jedno jestli za měsíc nebo za půl roku. Moc mě to mrzí, citim s tebou. Už Xmesicu nekouřím a teď bych si nejradši jednu dala jako naprotest osudu, že nás tady tak zkouší.
@BecaP třeba ještě není ztraceno..
tohle mi becíku nedělej.. verila a věřím, že ti to tenkrát vyjde ![]()
Přítel je moc hodný a pozorný toho si važ
Otázka, jestli by si to půl roku vydržela ![]()
Stejně si myslím, že šance ještě je ![]()
@ModrenkaIUI já jsem taky před rokem a něco přestala kouřit a jsou ty momenty, kdy bych si fakt dala..
To zklamání je šílený a čím víc do toho dáváš tím víc to bolí.. Ale přesně, jak píšeš. Ten den přijde… A budeme maminky ![]()
@Betqas Tak já nekourila asi půl roku a po tom 1.nevydarenem těhotenství si zapálila a potom asi 14 dní kouřila, nez jsem zase našla vůli s tím zabojovat. Po druhém už jsem to vydržela a nezapalila si. Je to těžké po všech stránkách. Už jsem to někde psala, ale jestli někdy porodim, tak místo CARU budu pravidelným pacientem psychiatrické léčebny. Ale my tomu osudu ukážeme.
@ModrenkaIUI @Betqas děkuji holky, ale sance už je nulova
Po pravdě? Já nekourim kratší dobu jak vy, ale teď mám tu chuť si zapálit taky
Ale rozhodla jsem se to vydržet tak se budu snažit. Já jsem s psychikou už fkt tak v pr**li, že by stejně další pokus neměl cenu
A cítím to sama, že je na čase si dát oddych
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.