Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
942
1.2.20 21:47

@Krkravce červené :kytka: tak asi bych začala ten 5 den :mrgreen: no I kdyz to blbě roste možná dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
1.2.20 22:32

@BecaP Ničeho se neboj. Bude to dobrý. Já tvým příznakům věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
1.2.20 22:35

@Betqas Ahoj, já take estrofem zavádím. Zatím mi Teda nevypadá a, ale zavádí se blbě. Jinak tentokrát od začátku MS piju 2dcl červeného každý den, tak ti v pondělí řeknu jestli to pomáhá, to jdu na kontrolu. Také mám se sliznici problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.2.20 22:40

@ModrenkaIUI já úplně zírám 😯 tohle ke pro mě fakt novinka.. no vsadím se, že to pomůže :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
2.2.20 08:55

@BecaP tak na tebe vsechny myslime :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.2.20 09:09

8 den po ket

@Mia170 jste hodne holky moje, ale u nás se zázrak nekoná. Test je bílý jako sníh :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
2.2.20 09:18

@BecaP to me mrzi, verila jsem, ze tam bude :hug:. Mas jeste nejaka zamrazena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.2.20 09:37

@Mia170 máme posledního mrazacka, ale už teď přítel nechtěl, abych šla a dala si aspoň půl roku pauzu tak to asi udělám, protože už toho mám za ten rok plné kecky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.2.20 09:45

@BecaP ach jo. To me mrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.2.20 10:08

@BecaP Zlato v těchto chvílích není žádného slova, které by mohlo vyléčit tu bolest, kdy jsme zase šli do toho s vědomím, že teď už to vyšlo a potom to sklamání. Je to náročné, ale ono to jednou vyjde. Jednou z nás ty maminy budou. A teď je jedno jestli za měsíc nebo za půl roku. Moc mě to mrzí, citim s tebou. Už Xmesicu nekouřím a teď bych si nejradši jednu dala jako naprotest osudu, že nás tady tak zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.2.20 10:09

@BecaP třeba ještě není ztraceno.. 8o tohle mi becíku nedělej.. verila a věřím, že ti to tenkrát vyjde :*
Přítel je moc hodný a pozorný toho si važ :kytka: Otázka, jestli by si to půl roku vydržela :kytka:
Stejně si myslím, že šance ještě je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.2.20 10:11

@ModrenkaIUI já jsem taky před rokem a něco přestala kouřit a jsou ty momenty, kdy bych si fakt dala..
To zklamání je šílený a čím víc do toho dáváš tím víc to bolí.. Ale přesně, jak píšeš. Ten den přijde… A budeme maminky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.2.20 10:24

@BecaP to me moc mrzi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.2.20 10:24

@Betqas Tak já nekourila asi půl roku a po tom 1.nevydarenem těhotenství si zapálila a potom asi 14 dní kouřila, nez jsem zase našla vůli s tím zabojovat. Po druhém už jsem to vydržela a nezapalila si. Je to těžké po všech stránkách. Už jsem to někde psala, ale jestli někdy porodim, tak místo CARU budu pravidelným pacientem psychiatrické léčebny. Ale my tomu osudu ukážeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.2.20 10:29

@ModrenkaIUI @Betqas děkuji holky, ale sance už je nulova :,( Po pravdě? Já nekourim kratší dobu jak vy, ale teď mám tu chuť si zapálit taky :zed: Ale rozhodla jsem se to vydržet tak se budu snažit. Já jsem s psychikou už fkt tak v pr**li, že by stejně další pokus neměl cenu :nevim: A cítím to sama, že je na čase si dát oddych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.