Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rzipkova no doufam. Takze ve ctvrtek budu doufat ze nam to obema vyjde. A prozatim budu taky doufat ze nazabiju svyho chlapa ![]()
@Lucias18 dekuji
@rzipkova dekuji
tobě držím palečky ať dopadnes o 100% lépe kocicko
@Pajik 76 to jsem mívala 8 den pidi ducha, ale to byla 5 denní blastocysta, teď jsme měli 6 denní takže už by tam opravdu něco muselo byt
A ty příznaky jsem si mohla jednoduše vsugerovat
Každopádně počkám na 14 den, udelam dle instrukci tt a vysadim prasky ![]()
@Danone87 píše:
@rzipkova no doufam. Takze ve ctvrtek budu doufat ze nam to obema vyjde. A prozatim budu taky doufat ze nazabiju svyho chlapa
Zapomela jsem vysvetlit je to typicky chlap s rymickou ![]()
@BecaP treba budes jeste prijemne prekvapena. Vim ze je tezke tomu verit ale priznaky si mela tak to jeste nevzdavej. Budu drzet palecky aby se ta druha carka jeste objevila.
![]()
@Betqas ne, ta mě bolela jen při et, 3× ket ani ťuk. Měla jsem to jako pms celý život, ale od revize jak kdyz utne a nevím co to bolest prsou je ![]()
@BecaP moc mě to mrzí kéžby bylnzazrak vid. Drž se holka já mám před ket a docela se bojím toho zklamání už dopředu ale uvidíme. Drž se
A holky co máte před testování držím palecky a čekám na pozitivní zprávy ať mám naději že ket se vydaří.
@Betqas To jsem měla vždy. Prvně píchal jeden a potom druhý. Tak na střídačku. V Car říkali, že to píchání způsobuje utrogestan, že je to normální, pokud to není bolest a křeče. Takže nohy nahoru a klídek ☺️️
@ModrenkaIUI celou dobu nic a jsem.po transfer a plesk bolest
mě to tak bolelo minulý měsíc ve 4 den po ket a nevyšel. Uvidíme ![]()
@BecaP neves hlavu!!! Je brzo!! Jak pisou holky, mame pocit, ze vime, jak to ma byt a kdy to ma byt a proste toto embryjko muze mit sest dni, ale muze mit pomalejsi start a pak to teprve rozjede!!! Vydrz a dej vam jeste sanci!!! Vsechny vime, jak moc to boli, ale dokud to neni cerne na bilem, tak verme!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.