Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
2.2.20 12:20

@rzipkova no doufam. Takze ve ctvrtek budu doufat ze nam to obema vyjde. A prozatim budu taky doufat ze nazabiju svyho chlapa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.2.20 12:20

@Lucias18 dekuji :hug: @rzipkova dekuji :hug: tobě držím palečky ať dopadnes o 100% lépe kocicko :hug: @Pajik 76 to jsem mívala 8 den pidi ducha, ale to byla 5 denní blastocysta, teď jsme měli 6 denní takže už by tam opravdu něco muselo byt :nevim: A ty příznaky jsem si mohla jednoduše vsugerovat :nevim: Každopádně počkám na 14 den, udelam dle instrukci tt a vysadim prasky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.2.20 12:21
@Danone87 píše:
@rzipkova no doufam. Takze ve ctvrtek budu doufat ze nam to obema vyjde. A prozatim budu taky doufat ze nazabiju svyho chlapa :zed:

Zapomela jsem vysvetlit je to typicky chlap s rymickou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.2.20 12:25

@BecaP treba budes jeste prijemne prekvapena. Vim ze je tezke tomu verit ale priznaky si mela tak to jeste nevzdavej. Budu drzet palecky aby se ta druha carka jeste objevila. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.2.20 14:04

@Renata1991 děkuji Reni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.2.20 14:05

@BecaP bolí tě prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.2.20 14:36

@Betqas ne, ta mě bolela jen při et, 3× ket ani ťuk. Měla jsem to jako pms celý život, ale od revize jak kdyz utne a nevím co to bolest prsou je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.2.20 14:38

@BecaP moc na tebe myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.2.20 14:44

Mě bolí od dnes pravý vaječník.. :? Nevím co to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
2.2.20 15:12

@BecaP moc mě to mrzí kéžby bylnzazrak vid. Drž se holka já mám před ket a docela se bojím toho zklamání už dopředu ale uvidíme. Drž se
A holky co máte před testování držím palecky a čekám na pozitivní zprávy ať mám naději že ket se vydaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.2.20 15:41

@Betqas To jsem měla vždy. Prvně píchal jeden a potom druhý. Tak na střídačku. V Car říkali, že to píchání způsobuje utrogestan, že je to normální, pokud to není bolest a křeče. Takže nohy nahoru a klídek ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.2.20 16:58

@ModrenkaIUI celou dobu nic a jsem.po transfer a plesk bolest :zed: mě to tak bolelo minulý měsíc ve 4 den po ket a nevyšel. Uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.2.20 18:07

@Betqas Teď vyjde. Někdo tady musí tu smůlu prolomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.2.20 18:52

A pro štěstí na mě teď, ale pořádně plivni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.2.20 22:22

@BecaP neves hlavu!!! Je brzo!! Jak pisou holky, mame pocit, ze vime, jak to ma byt a kdy to ma byt a proste toto embryjko muze mit sest dni, ale muze mit pomalejsi start a pak to teprve rozjede!!! Vydrz a dej vam jeste sanci!!! Vsechny vime, jak moc to boli, ale dokud to neni cerne na bilem, tak verme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.