Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mia170 jo mam 6mm a 8-9mm folikul. Nakonec mi zmenil Duphaston na Crinone. Ja mam intoleranci na laktozu a soju…tak utrogestan ani duphaston mit nemuzu.
Dekuju moc holky, jeste neni vyhrano. Moc vam drzim palce, sleduju dal a tesim se na vase // ![]()
@Mia170 no potichounku gratuluji
My jsme dneska vzali malého za vyzo do Funparku a jak jsme byli celý den venku tak mě bolí zase brisko
opět jsem tam sezrala takových věcí až mi doma řekl ať si dám místo čokolády banan
Takže já si prostě říkám, že se tam něco musí dit ![]()
@Renata1991 no já teda ne
to nejhorší se blíží a já začínám být opravdu pokakla
I když furt věřím, že tam je ![]()
@BecaP vim jak ti je. Ale tentokrat si pro to udelala vse a ja vim ze ted to bylo to spravne miminko a uz je u tebe hezky zavrtane. ![]()
@Renata1991 Moc děkuji, je krásné to cist
kéž by jste měly všechny pravdu
A kéž by jsme se uz všechny dočkaly holcinky ![]()
@BecaP ja tu budu stresovat za 3 tydny tak se to pak otoci
v nedeli uvidis ze sme pravdu meli ![]()
@BecaP jo to budu potrebovat velkou podporu. Je to nase posledni zdrave embryo. Hezky si ty dva dny uzij. Odpocivej a hlavne se nestresuj. ![]()
@BecaP Ale prosím tě, co jsou 2 dny. Máš 9 mecicu a celý zbytek života na to se strachovat, radovat a tak 😂 😂 A testuj podle toho jak se budeš cítit. Nikde není psáno, že to musí být zítra, může to být i pozítří ☺️️ Každopádně Moooc na tebe myslím.
@Renata1991 Tak to jsme dvě ☺️️ Taky budu potřebovat spoustu štěstí. Teď nám to vyjde. Už víš kdy jdeš na kontrolu?
@ModrenkaIUI ty jsi zlato
Já se opravdu asi nikdy takhle nebala
Kdy ty jdeš na ko?
Tak k carce tichá gratulace a na další čárky se těším mě tím dáváte naději trošku se stresuji jak se blíží ket taky jdeme na poslední. Tak snad se na nás štěstí usměje poslední dobou se nás drží spíš smůla. Snad ji teď zlomíme. Na bublinku se těším a i bojím. Holky držím palecky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.