Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mia170 Jen ať sílí.
Minule jsem netestovala vůbec, nějak jsem na to neměla čas. Dr. byl sice trošku překvapený, že se mu to snad ještě nestalo. Uvidíme, jak to bude tentokrát.
Konečně se mi daří vstát aspoň v 6.15 a nestarším tu už v 5. Jinak furt stejně, občas trochu bolí hlava, občas mě píchne v podbříšku.
Co vy ostatní? Pochlubte se…
U mě přestalo bolet břicho. Občas trochu pobolívají prsa, ale to vždycky před MS. Ale jinak nic nepociťuji. Jinak začínám panikařit. Takže se snažím svou hlavu přesvědčit že se to prostě povedlo a žádný stres ![]()
@ModrenkaIUI to se budeme lisit od sebe par dny. Jen nevim jestli u nas delaji transfery o vikendu kdyby mi to na vikend nahodou vyslo.
Ja mam uplne stejny prubeh jako pred MS- bolest prsou, pichani v podbrisku, sem tam pobolivani hlavy. Jinak se necitim nijak jinak. Snazim se nechat to plynout, zkusim za par dni zase test, jestli sili a budu se modlit, at je vse v poradku. Blizi se ted nekomu testovani? ![]()
@Mia170 Ahoj, moc pěkná čárka. Přeji ať pořádně sílí. Kolikátý je to tvůj pokus?
@Mia170 tak občasné bolesti podbrisku cítím také, ale nevim jestli to neni tim nadýmáním
bolest hlavy byla včera také, ale mě se to objevuje spíše odpoledne
prsa necítím, tento pms jsem měla celý život a od revize v červnu jak kdyz utne a prsa necítím nikdy
No a odpoledni unava ![]()
Ahoj holky
tak já jsem dnes 8 den od Ketu a 29. den cyklu. Včera mě tak bolelo břicho, že jsem si byla jistá, že to dostanu, ale přes estrofem a utrogestan to asi dostat nemůžu nebo ano? Dnes je to lepší, prsa už dnes taky nebolí. Tak nevím, jestli to je dobré nebo ne. Nevím, jestli zkusit test ![]()
@Mia170 tak to je krásný duch
držím palce, ať sílí
moc ti to přeju ![]()
@ModrenkaIUI ja mela 2 IVF. V 1. z 8 embryii nam do 3.dne vydrzelo jen a jedno a byl ET (ten 3.den) neuspech. 2.IVF- 18 folikulu, 10 oplodnenych vajicek, do 3. dne vydrzela 3, jedno se zase ten 3.den zavedlo a nic a do 5.dne vydrzelo jen jedno a to byl ted KET. Takze opravdu doufam, ze to bude v poradku, protoze kvalitou jsme na tom bidne. Hlavne pokud bych musela jit do dalsiho ivf, tak si urcite necham pripadne zavest az 5 denni.
@Pet8389 moc dekuju a taky ti moc preju, at to vyjde. Musim rict, ze jsem byla rano opravdu dojata a stastna. ![]()
@Pet8389 je spoustu holek, co to i přes Estrofem a Utros dostaly
Já mezi ne zrovna nepatřím
Tak 8 den se chystám testovat i ja
to už u me je vždycky něco vidět ![]()
@Mia170 To už nebude potřeba. Tak krásný test 5.den,to prostě musí vyjít. Hlavně zkus další nejdřív za 2 dny ať nepanikaris. Taky toho už máš za sebou hrozně moc. Moc držím palce.
@2020emma ahojky
jak to vypadá u tebe?
myslím na tebe a držím palce! ![]()
Holky všem nám to moc přeju! ![]()
@Renata1991 ten Era test je pry zbytecny. Taky jsem o tom cetla. Da se to pry taky zjistit podle hladiny hormonu v krvi. ![]()
@Hannuka aha. Ale to by tu krev museli asi odebeat nekolik dni za sebou aby vedeli jak se ty hodnoty hormonu meni ne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.