Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
400
28.1.20 09:09

KET 24.1.

@Mia170 Jen ať sílí.

Minule jsem netestovala vůbec, nějak jsem na to neměla čas. Dr. byl sice trošku překvapený, že se mu to snad ještě nestalo. Uvidíme, jak to bude tentokrát.

Konečně se mi daří vstát aspoň v 6.15 a nestarším tu už v 5. Jinak furt stejně, občas trochu bolí hlava, občas mě píchne v podbříšku.

Co vy ostatní? Pochlubte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.20 09:49

KET 24.1.

U mě přestalo bolet břicho. Občas trochu pobolívají prsa, ale to vždycky před MS. Ale jinak nic nepociťuji. Jinak začínám panikařit. Takže se snažím svou hlavu přesvědčit že se to prostě povedlo a žádný stres :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
28.1.20 10:07

@ModrenkaIUI to se budeme lisit od sebe par dny. Jen nevim jestli u nas delaji transfery o vikendu kdyby mi to na vikend nahodou vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
28.1.20 10:24

KET 23.1. - duch tt

Ja mam uplne stejny prubeh jako pred MS- bolest prsou, pichani v podbrisku, sem tam pobolivani hlavy. Jinak se necitim nijak jinak. Snazim se nechat to plynout, zkusim za par dni zase test, jestli sili a budu se modlit, at je vse v poradku. Blizi se ted nekomu testovani? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
28.1.20 10:25

@Mia170 Ahoj, moc pěkná čárka. Přeji ať pořádně sílí. Kolikátý je to tvůj pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
28.1.20 10:30

3 den po ket

@Mia170 tak občasné bolesti podbrisku cítím také, ale nevim jestli to neni tim nadýmáním :nevim: bolest hlavy byla včera také, ale mě se to objevuje spíše odpoledne :nevim: prsa necítím, tento pms jsem měla celý život a od revize v červnu jak kdyz utne a prsa necítím nikdy :nevim: No a odpoledni unava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.1.20 10:41

KET 20.1.

Ahoj holky :mavam: tak já jsem dnes 8 den od Ketu a 29. den cyklu. Včera mě tak bolelo břicho, že jsem si byla jistá, že to dostanu, ale přes estrofem a utrogestan to asi dostat nemůžu nebo ano? Dnes je to lepší, prsa už dnes taky nebolí. Tak nevím, jestli to je dobré nebo ne. Nevím, jestli zkusit test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.1.20 10:44

@Mia170 tak to je krásný duch :) držím palce, ať sílí :) moc ti to přeju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
28.1.20 10:45

@ModrenkaIUI ja mela 2 IVF. V 1. z 8 embryii nam do 3.dne vydrzelo jen a jedno a byl ET (ten 3.den) neuspech. 2.IVF- 18 folikulu, 10 oplodnenych vajicek, do 3. dne vydrzela 3, jedno se zase ten 3.den zavedlo a nic a do 5.dne vydrzelo jen jedno a to byl ted KET. Takze opravdu doufam, ze to bude v poradku, protoze kvalitou jsme na tom bidne. Hlavne pokud bych musela jit do dalsiho ivf, tak si urcite necham pripadne zavest az 5 denni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
28.1.20 10:46

@Pet8389 moc dekuju a taky ti moc preju, at to vyjde. Musim rict, ze jsem byla rano opravdu dojata a stastna. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
28.1.20 10:47

@Pet8389 je spoustu holek, co to i přes Estrofem a Utros dostaly :think: Já mezi ne zrovna nepatřím :think: Tak 8 den se chystám testovat i ja ;) to už u me je vždycky něco vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
28.1.20 10:48

@Mia170 To už nebude potřeba. Tak krásný test 5.den,to prostě musí vyjít. Hlavně zkus další nejdřív za 2 dny ať nepanikaris. Taky toho už máš za sebou hrozně moc. Moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.1.20 10:49

@2020emma ahojky :) jak to vypadá u tebe? :) myslím na tebe a držím palce! :)

Holky všem nám to moc přeju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.1.20 10:52

@Renata1991 ten Era test je pry zbytecny. Taky jsem o tom cetla. Da se to pry taky zjistit podle hladiny hormonu v krvi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
28.1.20 11:06

@Hannuka aha. Ale to by tu krev museli asi odebeat nekolik dni za sebou aby vedeli jak se ty hodnoty hormonu meni ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.