Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3423
27.1.20 12:16

@Hannuka chodim do fertimedu doted zadny problem az kdyz sem se zacala pidit pi duvodu proc nam transfer opakovane nevysel tak sem se dickala takoveho chovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
27.1.20 13:06

@Renata1991 to embryo glue je na hovnajs ;) U vás je možná problém v tom, že embryjko nevylezu ani z obalu :nevim: To už by měl možná nabízet AH :think: A co to bylo vyšetření za ty prachy? Já bych tenhle přístup nedala Rani :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
27.1.20 13:10

@BecaP bylo to vysetreni delozni sliznice kculi tomu kdy je tam vhodne implantovat embryo. Ale u nas ah mi rekl ze je zbytecny kdyz byly na genetice takze maji obal uz narizly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
27.1.20 13:17

@Renata1991 aha tak zase jsem o něco chytrejsi ;) Ale o nějakém vyšetření sliznice jsem také neslysela :think: A kdyby se to nedej bože nepovedlo tak je to docela pálka.. asi bych do toho nesla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
27.1.20 13:22

@BecaP no ona je to docela palka a rikal mi ze to nenabizi kazdemu. Me to rekl protoze ssm do toho proste stourala a ptala se. Pry diky tomu vysetreni zjisti ze ta sliznice jeste neni prioravena na uchyceni a posunout transfer treba o den. Tak mi to vysvetloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
27.1.20 15:21

@Renata1991 aha a četla jsi si o tom něco? Ale když máme řízený cyklus tak u nás to je bezpředmětné :nevim: No každopádně držím palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
27.1.20 15:53

Ceníky jsou dost rozmanité. U nás vyjde EmbryoGlue na 5.000 třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
27.1.20 16:03

@VeKas81 u nás je taky 5tis :cert: Hodně záleží jestli je to státní nebo soukromý car :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
27.1.20 16:15

@BecaP dekuji si moc hodna. Ne jeste sem si to na netu nehledala. Doktorka mi dala primo odkaz na to vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
27.1.20 16:53

Ahoj holky😪tak já. mam tenhle. měsíc smůlu. Sliznice 9,9mm ale žádný dominantní folikul. Příští. měsíc řízený cyklus a zase ty léky. Chjo. Mám velké zásoby vajíček ale ta kvalita to je bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
27.1.20 17:14

@Renata1991 Tady o tom už nějaká kocena psala. Je to nějaké vyšetření, kdy zjišťuji stav sliznice a zjisti z toho nějaké implantacni okno, což znamená kdy je nejvhodnější to embryo zavezt. Že u každé ženy je to trošku jiné a jestli jdeš v řízeným nebo nativu je jedno. Píšu jen co jsem pochytila. Nikdy jsem o tom nic nečetla ani můj dr o ničem takovém nemluvil. Teda, ale je to teda drahé vyšetření. A vím, že ji to nepomohlo a teď si dává pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
27.1.20 17:16

@Mekfi Ahoj, tak to je Teda škoda. To mě mrzí. Někdy si s námi to tělo pohrává, ale máš krásnou sliznici. Takovou já nemám ani v řízeným KETU. Takže příště to určitě vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
27.1.20 17:17

@ModrenkaIUI mas pravdu ze doktor mluvil o implantacnim okne. Jj je to hodne drahe vysetreni. No zatim ho urcite podstupovat nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
27.1.20 20:20

@Renata1991 není to Era test? Teď jsem si o tom něco četla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
27.1.20 20:28

@BecaP ano je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.