Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, co už jste po KET, jaké léky vám naordinovali a jak se cítíte? Já jsem chodící lékárna
. Beru estrofem 3×1, duphaston 3×1, píchám jednu injekci denně prolutexu, 1krát denně píchám clexane a 1/2 tabletky prednisonu. Kromě hormonálních výkyvů nic nepociťuji..občas cítím podbřišek a včera jsem byla večer po tom transferu nafouklá, ale dnes už pohoda
. Jsem po pěti potratech a máme všechna vyšetření za sebou a na nic nepřišli, tak mi ty léky dal jen pro sichr, za což jsem ráda…hlavně mám vložené zdravé embryjko po genetice a ještě jedno u ledu, což si myslím, že byl hlavní důvod těch potratů ![]()
@rzipkova Ahoj, tak já včera nafouklá a dnes jen trochu podbřišek asi jako když to mám dostat a jinak vůbec nic. Jinak beru estrofen 2× denně 1 tabletu a utrogestan 2× denně 2 tablety.
@rzipkova ja mam estrofem 1-1-1 a utrogestan 2-2-2. 2.den po KET a zatim nic necitim, jen obcas pichnuti v podbrisku, ale to ja mam prakticky porad ![]()
@rzipkova tak já už doma a taky se radim mezi tehulky
Vše bylo ok a embryjko 4AB
Takže doufejme, že se kousne a nepustí dalších 9 mesicu ![]()
Jinak já beru Estrofem 1-1-1-, Utros 2-2-2, ode dneška Prednison 1-0-0 A Clexane 1-0-0 ![]()
Takže vzhůru do nekonecneho čekání ![]()
@BecaP
tak nohy nahoru, pust si nějaký hezký film a dej si nějakou namku
. Určitě to klapne nam všem
![]()
Holky tak konečně ta mrška MS přišla a jdu na kontrolu ale až 3.2 tak se pak asi přidám nekam do skupinky ket Unor jestli někdo založí a vam vsem co mate po Ket přeji ať se miminka udrží ❤️
@rzipkova přesně tohle jsem udelala
A citim se vazne skvele a verim, ze to vyjde
No hlavně doufat, že nám to michaji dobře
@Petula24 tak to jsou také super zpravy
Já budu tady a pak okupuji už pár měsíců ket 2019,2020
Tam se také furt něco děje a už jsme na sebe s holkama zvykle
Tak občas juknu i k vam ![]()
@BecaP ja taky určitě zůstanu tady ať vidím jen ty krásné// čárky a jsem plna optimismu 😊 ale kdyby někdo založil únor určitě budu i tam 😂
@Petula24 určitě tady byly holcinky, kterým se to posunulo na unor
Já mám takovou chuť na cokoladu
![]()
@BecaP tak at se mimisku u tebe libi. Ja dnes zacala uz spinit takze zitra asi budu 1 dc jestli se mi to rozjede.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.