Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@2020emma mě podbrisek taky poboliva, ale ta prsa právě celkem přestávají, což nevím jestli je dobrý nebo ne.
Ale zkusím to ještě.. Akorát jak Kelynka má krásnou čárku 5. den je neuvěřitelný..
No taky podvědomě pořád doufám.. ![]()
@Lůca F. kazdy reaguje jinak
me taky ta prsa bolela nejvic den po KET a pak uz min, netusim, jestli to neco znaci nebo ne…a bricho me ted boli vic… ale verim ve // ![]()
Holky šup s těma carkama ať mám naději nervíky už pracujou a to ani nevím Kd y půjdu a bojím se zas zklamání tak holky zabojujte ![]()
@Pet8389 probehlo to skvele, ani jsem to necitila. Ptala jsem se na kvalitu a pry je hezka expandovana blastocysta. Tobe rikali, jak na tom je? Kdy budes testovat? Ja to vydrzim maximalne tyden ![]()
@Lůca F. @Suzane Holky, to me moc mrzi
![]()
@Lůca F. Porad drzim pesti, aby se dve jeste ukazaly
. Mate pripadne nejaky mrazacek?
@Suzane Mas foto testiku?
@kelynka nemám.. měla jsem jen dvě embryjka..
pokud tohle neklapne, tak jsme domluveni s doktorem, že zkusíme nějaké nízkohormonálně řízené cykly - pouze nějaké léky, bez injekcí a když ani to nepůjde, tak budeme muset jít do darovaného vajíčka..
@Mia170 tak super
já jsem to taky ani necítila, doktorka říkala, máme tady jednoho zdravouše
měli jsme genetiku embryjka a v pápírech je H /1 ptala jsem se, co to znamená a prý je pak vždy prostě musí nějak pojmenovat
jinak tam mám Bl5ab. Testovat vůbec nevím, čtu, že holky testují některá 5tý den a některá 10tý. Tak nevím
takže ty ve čtvrtek? ![]()
@Pet8389 tak tomu nerozumim, co to je
. Asi ten ctvrtek, uvidim, jak se to bude vyvijet
. Ty? Mas aspon bribliznou predstavu?
@ModrenkaIUI není zač 😀 snad to neznělo nějak blbě, jen jsem Ti to chtěla objasnit..nijak ve zlém.
Já to kafe taky beru ![]()
@Lůca F. No 8.den je tak na hraně. Nejlepší je testovat fakt až ten 12 den. Stejně to neovlivníme. Někomu se uvolňuje HCG pomaleji. Zkus teď vydržet a testovat až za dvy dny. To už by mělo být jasno. Držím moc pěsti.
@ModrenkaIUI no ja to nakonec vůbec v lednu nestihnu mam zpoždění MS už jsem byla i na injekci v pondělí a pořád nic
jinak jsem to měla dostat 5.1
@Petula24 To je hrůza. I mě se to natahovalo, ale zpoždění jen 5 dní. A už jsem s tím i počítala. Ale dnes jsem 1DC. Tak doufám, že ti to brzy také dojde a budeme kousek od sebe.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.