Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1968
22.1.20 09:07

@Krkravce u me už je teď pozdě :think: A kam se na ni chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.1.20 09:10

@BecaP k fyzioterapeutce, ale ne kazda to dela… ty uz ji jebudes potrebovat, ale ostatni co je vela ket za mesic, tak by to mohly zkusit.., ja to mela na rychlo, tak jsem platila, ale jinak staci rict gynekolozce (mizna i v car o doporuceni) a pak je to na pojistovnu.., chodi se cca 10 dni po ms, ale ja sla ted pozdeji a priste pujdu jak mam.. nebo se muze jit treba jen dva dny pred ket… je to dost neprijemny, ale uvolni vam cely spodek, takze si myslim, ze vliv to mit muze dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
22.1.20 09:14

@Krkravce aha aha, dobre vědět pro příště :palec: ale já doufám, že už žádné příště řešit nebudeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.1.20 09:17

@Rejnocka pokud nebudes mit teplotu, tak urcite muzes a paralen je taky OK, mela jsem to podobne a volala den pred KET do CAR. Tak zadny strach :-) a zitra hodne stesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.1.20 09:20

@BecaP nebudes!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
22.1.20 09:38

Ahoj holčičky u nás se pérem se 40 horečkami od pátku jak malá tak muž dnes už docela dobrý a já se modlím aby to nepřišlo kdyz už se snad k tomu ketu dostanu. Asi jsem v zivote tolik vitamínů nejedla jako teď 😂. Těším se na pozitivní zprávy holky šup s těma carkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
22.1.20 09:38

Holky moc děkuju za podporu… Držím vám palce. Zitra dám vědět… Je to můj druhý Ket… Z ET už mám syna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.1.20 09:48

@kelynka no hele zkoušela jsem to, ale přišlo mi, že nic… Takže asi nic… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.20 09:55

@Lůca F. Ani naznak dusika? Ty jsi dnes 7 den, ze? Budu moc drzet pesti, aby ty dve vytouzene na tebe jeste vykoukly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.1.20 10:04

@kelynka jj jsem 7. den, chvíli mi přišlo, ze tam něco bylo, ale asi to bylo klasický hledání něčeho co není..uvidíme ještě příště… Ach jo..
Ty budeš teda testovat zítra? To by ti vycházelo 6.den..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.1.20 10:05

@kelynka a mužu se ještě zeptat…? Psala si, žes byla těhotná několikrát.. Máš už dítě? Nebo všechno nějak nedopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.1.20 11:04

@Rejnocka Ahoj Rejnocko :mavam: držím palce na zítra, ať jsi fit a všechno proběhne jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.20 12:07

@Lůca F. Zkusila jsem dnes 5 den po ket, ted jsem ho delala. Jinak z prvniho ivf jsem cekala dvojcatka, predcasny porod 26 tyden, synovi praskly plice a po par dnech umrel, dcera tri mesice v nemocnici. Dnes ji je 8 let, je autistka, ale ne tezka forma, jen je silene hyperaktivni. Potom jsme ve trech letech sli pro sourozence, opet to vyslo, ale 10 tyden potrat kvuli stitne zlaze. Pak x neuspesnych pokusu. Potom dalsi tehotenstvi, ktere vyslo, ale opet 10tyden konec, jsem rh faktor matky - a dcera chytla nestovice a i kdyz jsem je v detstvi prodelala, tak dite nechranila. S nami zije i starsi dcera od manzela, je ji 17 a ta je prave chytla od moji male, takze se to blbe seslo. Potom dve biochemicke tehotenstvi. Takze vyhrano neni nikdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
22.1.20 12:29

@kelynka holka ty máš teda pěkne překážky za sebou :,( Uz jsme se někde setkaly a tvůj příběh znam :roll: Tohle ale vypadá moc hezky na 5 den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
22.1.20 12:32

Kelynko… Teda máš toho dost za sebou. Test vypadá skvěle na 5 den. Určitě to vyšlo. Já volala do Car, že jsem nastydla… Doktorka se mi ozve… Doufám, že to zítra proběhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.