Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
22.1.20 19:58

@Lůca F. Já chodím ke Štelclovi. A měla jsem ET a 1ket.Vzdy biochemické těhotenství. A ty chodíš ke komu? A kolikátý pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.1.20 20:24

@ModrenkaIUI já taky chodím k doktoru Stelclovi..
Byla jsem na jednom pokusu, to nebylo ani jedno embryo, a teď z druhého jsem měla dvě, takže ET a ted KET..
Nemám dobrá vajíčka.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
22.1.20 20:32

@Lůca F. No, ale 2 embrya jsou dobrý. Někdo nemá ani to. A měla jsi 5denni i s genetikou? My sice měli embryí 5 a zatím také nic, ale nemáme genetiku, takže těžko říct jestli nejsou špatná. To určitě vyjde. Já půjdu v únoru na KET, tak věřím, že do třetice to vyjde. A kolikátý den po KET jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.1.20 20:48

@ModrenkaIUI no jsou, aspoň to.. Ne genetiku neděláme. Uvidíme když neklapne tohle, jak budeme pokračovat.. Každopádně je doktor strašně lidskej. Že moc nechce řešit darované vajíčko, ale snaží se nám dát miminko z našich buněk. Samozřejmě po konzultacích i ohledně peněz atd., ale je to hezký, že má zájem.. Jinak ano, 5ti denní. A v jakém stádiu jsi měla embryjka? Já právě tohle co mám tak 1AB.
Dneska jsem 7.den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
22.1.20 21:16

@Lůca F. On je dobrej. Vyhovuje dost i mému příteli, protože to před ním nějak moc neřeší. Řekne co a jak a nezachazi do detailu. A je kapacita. Takže jeho postupům věřím. Dost čtu různé studie i z ciziny a jeho postupy sedí. Nám zbývá ještě 1 AA a 2 AB. A AB je úplně luxusní embryo. 7.den,drzim palce ať to vyjde. Ono to vyjde určitě. Budu na tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.1.20 21:32

@ModrenkaIUI nam právě taky strašně vyhovuje.. Manžel ho úplně žere 😂 😂 je s ním strašná sranda a je strašně lidskej. Na nic si nehraje, všechno řekne narovinu.. Hlavně má fakt přehled i z cizích studií apod.
To A AB je co? Jakože 5 AB?
No taky vám drží pesticky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
22.1.20 21:39

Holky tady samé Brno a okolí :D ja jsem ze Znojma a jezdíme do Brna do Repromedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
23.1.20 07:45

@Lůca F. No to označení 5 je 5denni kultivace to první A je kvalita vyvyjeni a to druhé písmeno je označení jak je embryo venku z obalu, alespon tak nějak jsem to pochopila. A máš řízený cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
23.1.20 07:48

@Petula24 Teď zrovna je to víc jmk, ale při minulém KETU byly zase skoro všechny holky z Prahy a okolí. Trošku se ztrácím, ty jsi v jaké fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
23.1.20 07:49

Holky, tak já hlásím 1.den cyklu :lol: Za 12 dní kontrola před KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
23.1.20 08:04

@ModrenkaIUI no tak pecka :potlesk: Teď už to prostě vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
23.1.20 08:13

@BecaP Musí to vyjít. Teď ještě aby se dobře připravil pokojíček a hurá na to. Ještě nevím jestli zkusit nativ nebo od zítřka estrofem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.1.20 08:37

@ModrenkaIUI nene, tak to není.. Označení 1-5 je vývojové stadium 5denni blastocysty tzn. 1= velmi casna blastocysta, 2= casna blastocysta atd atd. 5 už je vyhatchovana blastocysta.. Označení písmen A, B, C a nevím kam až to sahá je kvalita trofoblastu a embryoblastu - což je kvalita buněk obalu a embrya.. Snad jsem to napsala srozumitelne 😂
Jj mám řízený cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
23.1.20 08:58

@ModrenkaIUI no já doufám, že ten pokojicek se po tom týdnu taky zvelebil :srdce: A že se mu tam bude v sobotu libit :srdce: Dneska a zítra si dám ještě sklenku červeného :lol: A pak už jen vitaminky :dance: Snad bude prdolka po rozmrazeni v poradku :srdce:
A ty si můžeš vybrat jaký chceš? U mě to v nativu nevyšlo a asi bych to znova nezkoušela.. Ale holky psali, že v Heliosu dávají na sliznici jen Menopur na cca 5 dni a že prý taky naroste :nevim: Tak pokud budeme muset řešit další pokus, což doufám, že už ne :srdce: Tak bych se na to schválně optala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.1.20 09:00

@Lůca F. Jeee ja taky:) uplne stejne jako ty:) tak treba nekdy muzeme na kafe:)-edituji, asi nevis co myslim pri tom mnozstvi zprav:) myslela jsem to odkus jsem a kam chodim do caru:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.