Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Betqas mela jsem 7,5:( ted jsem mela 6,9 tak me nepustili..rekli ze min. 8 a jinak nic uz u me.. tak ted pristi mesic verim ze to bude aspon 9! Ale jinak kdyz mi vysel ket tri roky zpet, tak jsem mela 12 a ze nej mam dite tedA
@Danone87 @BecaP @rzipkova Tak už mám být v CAR na 11.30 hod., že KET je plánován na 12 hod. Začínám být krapet nervózní.
Držím pěsti, holky.
@VeKas81 hodne stesti, at to probehne v poradku a hlavne pak pozitivni vysledek
![]()
@VeKas81 ono se to radi já vim
zitra budete uklidnovat vy me
ale hoď se do pohody
a mysli na mrnouska
za chvíli ho budeš mít u sebe ![]()
Holky
Na všechny myslim
Držte se ![]()
@Mia170 uvidím podle situace
Nechci předbíhat
to víš, že bych to nejradši zkusila už teď ![]()
Holky všem, co jdete dnes na KET, držím palce a @BecaP tobě budu držet zítra ![]()
@VeKas81 Myslím na tebe
. Já jsem taky malinko nervozní, ale zároveň se těším
![]()
Ahoj holky tak u nás je definitivní konec, dnes mám vysadit léky. Jsem 5+1 ale HCG hodně kleslo a mám jen 23,4. Teď čekat na MS a zjistit kdy můžeme na další ivf ![]()
@Lucias18 moje
do pondělí přijde určo MS a s dalším IVF nemusíš nějak dlouho cekat
Než se rozkoukas budeš znova stimulovat ![]()
@BecaP ahoj. Ja dnes byla na krvi a ta je negativni. V pondeli jdu na konzultaci k doktorovi. Dnes tam nebyl. Mluvila sem jen s jinou lekarkou a tak sem se ptala na tu imunologii a rikala ze by bylo dobre to zkontrolovat. Ale o tom clexanu a prednisonu se semnou bavit nechtela ze to mam resit se s vym doktorem
@BecaP Už jsem v klidu a pohodě doma. Budu držet zítra pěsti
@rzipkova Teď nám nezbyde než odpočívat a užívat si to.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.