Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renata1991 je tak to budeme tak +- stejně spolu ja dneska 1DC tak super že budu s někým stejně ![]()
@Renata1991 to vůbec nevím mam z prvního IVF dceru pak jsme meli 2 mrazáčky ty se nechytli a teď jsem byla na druhem IVF a zbylo nám jen jedno embryo vyšetřene tak uvidím co vymysli jak to teď uděláme.
@Petula24 tak pokud bys mela rizeny cyklus tak bys musela od druheho dne brat leky tak si myslim ze to budes mit asi taky v nativu.
@Renata1991 aha tak to vůbec nevím vždy se objednávám až 10-12 DC
@Lůca F. Tak to už je asi malá šance, že by se ukázaly. To mě moc mrzí. Ale ono to vyjde určitě. A na krev jdeš kdy? On určitě něco vymyslí a příště to prostě klapne.
@Petula24 To Budem podobné. Já dnes 3DC 😂 To se těším, že nás bude víc.
@Petula24 jj taky se budu objednavat na 10den a ted v pondeli jdu na konzultaci ohledne toho co udelame tentokrat jinak.
@ModrenkaIUI super ja teda minule byla na vložení jednou 22DC a po druhy až 28DC
@Petula24 Já vždy tak 20 až 22. Tak uvidíme jak poroste sliznice. Nakonec zkusím řízený cyklus.
@Renata1991 děkuji Reni
Takže by ket mohl být v půlce února? ![]()
@Renata1991 neboj se na vsechno zeptat
A dej v pondělí vedet ![]()
@Renata1991 jasne, že s dobrýma
špatných zpráv už tady bylo dost nemyslíš? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.