Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luiluu píše:
Holky kolikátý den DC jste šli pro bublinky (ket)?
Tentokrát také 20DC
dva předešlé jsem byla 19DC ![]()
@Mia170 tak to mas slusnou zasobicku
Ka dnes první den a ještě polehavam a koukám na filmy. Nějak mě pne podbrisek. Jinak mě hlava vždy bolela až tak 3 den, což jsi vlastně ty vid
A testovat bych měla až 8.2.Ale to nedam
Takže to snad vydržím do 1.2…i když 2.2.je hezké datum
@Pet8389 a kdy budeš testovat ty? Mě prsa nikdy po ket nebolela
A teda prdim také o sto sest
A začalo to hned včera po ketu
Ale piju už týden každý den ovocné smoothie a mamka mi říkala, že to můžu mít z toho ![]()
Holky, nezavedeme nadpisy- kolikaty den a co? Pr. 3.den po KET, nebo KET 20.1., nebo klidne i 11DC, KET 1.2.. Ja se hrozne ztracim 🙈
@Mia170 já hrozně 😁raději jen přečtu a moc nereaguju jak už nevím kdo co 😁
@Mia170 vždyť jsem to dneska psala, ale nikdo nereagoval
Jak jsem i v jiné skupince tak se mi to také plete ![]()
Holky já nevím, tenhle týden mám dostat MS, nemám to úplně pravidelně, tak plus mínus pár dní, tak 28-31 jak kdy no a bříško mě bolí, tak mám opravdu velký strach. Beru estrofem 3×1 a utrogestan 3×2. Na krev mam jít 3.2. Když to bude vše v pořádku, tak asi test zkusím
byla jsem doma tenhle týden, tak nějak normálně fungovala i odpočívala a zítra už jdu do práce. Jsou to opravdu nervy, nejsou to vůbec lehké dny, ale to vy víte. Dnes to na mě nějak padlo. Držím nám všem palce ať to vyjde! ![]()
@Lůca F. Ahojky, já jsem se nakonec rozhodla testovat až v úterý, tak jak to máme v papírech od pana doktora
pak dám určitě vědět ![]()
Holky, obdivuju vas, ze vydrzite tak dlouho netestovat. Ale je pravda, ze ja jsem vzdycky natesena, jak budu testovat a kdyz se ten den blizi, tak se mi najednou nechce
. Musim ale stejne driv nez za 14 dni, protoze mame jet na hory, tak abych vedela, jestli jet. Kdy myslite, ze uz je jisto? 10 den uz je asi rozhodnuto
?
@Pet8389 dávkování máme úplně stejně, já mám ještě Clexane a Prednison 1-0-0. Tak takovéhle stavy mívám přesně 6 den po ket, obavy, že to nevyslo
Ale tentokrát opravdu nějak cítím, že je všechno jinak
@Mia170 Jj u me už je vždy 10 den jisto. Holky tady mívají už třeba 5 nebo 6 den po ket //, ale já mám pomalé uvolňování hcg takže já nejdříve 7 den pidi midi ducha ![]()
Ahoj holky, ja dnes pichla svoji 4 injekci menopuru a v utery jdu na mereni sliznice, tak se snad dozvim, kdy bude ket.. mam ho mit poprve v nativu. jinak hodne stesti vsem. Ctu to tu jako diva😊
Ja jdu na kontrolu 3.2 a uvidíme co mi naplanuji tentokrát tak snad kolem 20.2 už půjdeme na vložení miminka ![]()
@Hannuka no tak paradicka
Takže v novém car spokojenost? Držím palecky ![]()
@BecaP ahoj. Pred chvili sem se vratila z caru a jsem docela zklamana a nastvana. Na vsechno na co sem se ptala mi doktor odpovedel negativne. Pry je blbost delat imunologii ze to neni potreba. Ptala sem se na ten clexan to pry nepotrebuju a kdyz sem se ptala na prednison tak mi rekl ze je dokazany ze to nepomaha. Ale i tak sem byla durazna a rekla mu ze ten prednison proste chci. Takze ten mi nasadi. 6.2. Jdu na ultrazvuk.
@Renata1991 tak přesně takový přístup jsem měla já od primáře oddělení
Šla jsem jednou k jinému a najednou všechna vyšetření šla udělat v jedné návštěvě a ještě se divil, že mi to on neudelal ![]()
Když je prokázány, že nepomáhá tak proč ti ho teda nakonec napsal? Kdybych byla doktor a věděla bych něco na 100% tak si za tím stojím. To je přístup teda
Jak jako, že není potřeba dělat imuno? Já bych mu řekla, že pokud mi to teda nechce udělat, zajdu si ke gyndr pro zadanku a necháš si ji vyšetřit sama a viděla by jsi zmenu přístupu. Máš hotové trombofilni mutace?
Jelikož nemáš imuno tak nemůže vědět jestli ten Prednison potřebuješ nebo ne
To bych teda zvažovala o přechod do jiného Caru s tímhle přístupem. Vždyť už máš za sebou pár neúspěšných transferu a nic s tím nedělají!!! Ať jdou do p****e!!!
@BecaP nakonec mi ho napsal protoze sem byla neodbytna a rekl ze to sice nepomuze ale ze kdyz ho chci tak mi ho napise. Ale nabizet mu embryo glu za 4000 mu nevadilo. A jeste nam nabizel vysetreni za 23 tisic to mu taky blby nebylo. On mi rekl ze zakladni imuno mam a ze tam nic nenasli. Jako fakt sem dnes nasana omlouvam se za slovo sle jinak uz to rict neumim. Sem si tam pripadala jako nejvetsi dbil a ze je tam obtezuju.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.