Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mekfi Moc Ti děkuju
![]()
Jen jsem nerozuměla téhle větě" Ale tím, že se hned 1IVF povedlo, nepovedlo jsem jim věřila na dále. "
@Lucias18 ze mě dostali jen dvě vajíčka, takže tudy cesta nevede. Ty máš zjištěný problém nebo je to záhada? To je taky na nic, celé ivf znovu. Mě to strašně dávalo zabrat. Hlavně asi ty strachy, co dokážu vymyslet…
@Olabau já mám endometriózu a cysty na obou vaječnících. Už jsem měla oba protokoly a pořád se nepovedlo tak jak bych chtěla. Jeden vaječník teď neměl žádný folikul a na druhém sice 5 ale jen 3 zralá vajíčka a jen 1 oplodněné. No nevím co jiného vymyslet. Budu se muset zeptat co by chtěli udělat jinak a jestli mít spíš darované vajíčko. Mě nepřijde že by mi stimulace něco dělala. Jo bolí mě to břicho protože ty cysty hodně rostou ale jinak asi dobrý. Ty už by si to měla jako samoplatce, to je ještě horší už jen kvůli těm penězům.
@Lucias18 já už to měla jako samoplatce teď. Ty peníze jsou teda pálky ale kdyby to mělo pozitivní konec, tak to si třeba půjčím ale takhle…
Kam chodíš do centra? Já Reprofit Brno.
@Lucias18 dokud to není prokázané UTZ tak se to bere jako biochemicke
Jak dlouhé máš cykly? Biochemicke se může jevit i zpozdenou MS.. Moc na tebe myslím kocicko ![]()
@Olabau já helios Brno. To je jasný že za miminko dáme cokoliv, jen nikdo nezaručí ten konečný zázrak. @BecaP já mám cyklus většinou kolem 29 dnů. Dneska jsem 33 a nic mě neboli. Vždy před MS tak týden špinim a teď nic až na ten jeden den.
Ahoj holky
tak dnes chvilku po poledni mi zavedli embryjko
všechno myslím proběhlo v pořádku a teď už se budu šetřit a odpočívat a za 14 dní na krev ![]()
@Lucias18 @Olabau holky vše jsem dočetla a koukám, třeba ještě není nic ztraceno, držím vám palečky, moc to přeju tady nám všem, ať máme krásný zdravý miminka ![]()
@Pet8389 mě řekli v car že je, že prostě ta hodnota nesmí klesnout. Hold mi tenhle prcek nebyl souzený
@Pet8389 ja budu testovat, bydlim veeelmi daleko od kliniky
a az po testu pak pujdu na potvrzeni ke sve gynekolozce, na kliniku uz ne.
Gratuluji k zavedeni embryjka a preji jen to nej, at se mu u tebe libi ![]()
@Pet8389 @Lucias18 už se připravuji v hlavě, že to je definitivní. Jinak Brno zdraví Brno ![]()
Mě to předtím právě držel Utrog. a dostala jsem to až po vysazení. Teď si to krvácení proto fakt „užívám“
Já se bavím se svým chlapečkem v nebi, ať mě pošle kamaráda nebo přijde za mnou sám… O to větší je to frustrace ![]()
@Lucias18 teď čtu, že jsi psala, že každý druhý den se musí zdvojnásobit. Tak to je mi moc líto
opravdu jsem věřila, že to u tebe vyjde.
@Olabau já tam jen dojizdim, bydlím na druhém konci republiky. To je strašně že si přišla o syna, o to víc mě mrzí že ani tenhle pokus nevyšel. @Pet8389 taky jsem to nějak nečekala, až do toho ranního testu vypadalo vše v pořádku. Ale když 2 testy byly o krapet slabší tak už mi to přišlo divné. No a ve 12 přišla zpráva že je to špatný ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.