Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
20.1.20 15:10

@Lucias18 kočičko já taky houby. Dneska hodnota 137 a mám jít zase ve čtvrtek. Achjo takový nervy. Co ti řekl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.1.20 15:13

@Olabau @Lucias18 holky, to me moc mrzi… ja bych to tolik nam vsem tady prala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.1.20 15:14

@Lucias18 A už to čtu, že máš jít v pátek. Jak jsem psala, jsi mládě… Mě už se v hlavě honí něco jako pěstounská péče atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
20.1.20 15:16

@Olabau @Lucias18 Holky, strašně moc mi to mrzí :,(. Vím přesně, jak se cítíte a slova jsou tady zbytečná :(. Moc Vám přeji, abyste se z toho co nejdříve oklepaly a šly do dalšího boje :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
20.1.20 15:17

@Lucias18 to Neee kočičko :,( To není dobre :,( Nevím jaká má být hodnota k vysazení léků, ale pokud není alespoň 1000j tak není nic vidět na UTZ a bere se to jako biochemicke :,( V horším případě je to mimodelozni a nad tím ani nesmíme přemýšlet :,( Moc na tebe myslim :hug: Musí klesnout a odejít to samo..pokud nebude klesat nebo nepřijde MS tak to není dobré :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.1.20 15:21

@rzipkova mě brzdí roky, mám 42… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
20.1.20 15:21

@BecaP @Olabau já ani s lékařem nemluvila. Tohle mi řekla koordinátorka. Že to nemám vysazovat. Mě ale ani ní není, nic mě nebolí, nekrvacim. Jen mám pořád hlad a od včera mě začala bolet prsa, i přítel ráno říkal že se od včera zvětšila. Já ale věděla že je něco špatně. Včera jsem netestovala a dneska byl ten test o něco slabší než ten sobotní. Tak už jsem měla nervy že je určitě něco špatně. Tak uvidíme jak to bude dál. Není na biochemické pozdě když jsem už 33 DC. Já myslela že to je třeba do 50 HCG a že tohle co mám já teď je zamlkle tehu. Nikdy jsem to nezažila tak jen odhaduji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
20.1.20 15:22

@BecaP jestli je to mimoděložní tak ať si ten vejcovody klidně vezmou, stejně jsou oba neprůchozí a pokud může za to že maličký neroste tak ať je venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
20.1.20 15:23

@Olabau to je fakt příšerný den viď, moc na tebe myslím :hug: Tobě řekl lékař co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.1.20 15:45

@Lucias18 Když jsem se zeptala, jestli dál brát hormony, tak prý ano, že hodnota musí teda stoupnout ale jinak se prý může krvácet i u prosperujíc. těhotenství. Já tomu teda nevěřím, protože to bych musela mít hematom jak pěst abych takhle krvácela.
Prý je dneska nejdepresivnejsi den v roce, tak to sedí, že?
Pokud je to blbě v našem případě, tak hlavně ať se postará příroda a nemusíme na revizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
20.1.20 15:49

@Olabau mě teda hodnota klesla ale i přesto to mám brát. No právě když už se stalo tak ať se to obejde bez revize. Ale jak říkám já teda nemám vůbec žádné příznaky že by se něco chystalo. Jj to přesně sedí. Tohle se prostě stávat nemá. Buď ať se rovnou nechytne a ne tohle. Naděje a pak konec. A to jsem si říkala jak byl 6.1. osudný když se víc holkám podařilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.1.20 15:54

@Lucias18 promiň ale ztrácím se v tom, jak jsi na tom. Máš ještě rezervy nebo celé ivf?
Já už jsem zklamaná po třetí. Nevím, proč se mrnouskum u mě nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.20 15:58

@Pajik 76 ahojky no já zírám. Je to děs. Já už tam měla na tohle čich hned při druhé návštěvě. Ale tím, že se hned 1IVF povedlo, nepovedlo jsem jim věřila na dále. Ale dám ti příklad na recepci jsme stáli 4. Italové, Němci, Rusové a já všem pan doktor s úsměvem podal ruku a mě né. A to už mě nasral. A pak ty embrya nevěřím že je tam dali prostě dám za to ruku do ohně že ne. Držím ti palečky ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊🏾 ✊🏾 ✊🏾

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
20.1.20 16:02

@Olabau já musím zase celé ivf znova. Tohle bylo 2. Ivf a měli jsme jen jedno embryjko. Takže opět znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
20.1.20 16:02

@Lucias18 ahoj. To me moc mrzi ze se to takhle pokazilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.