Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.20 09:24

Rejnocka

Dobrý den… Děvčata můžete poradit… Ve čtvrtek mě čeká Ket, mám nějaké problémy od pátku po ultrazvuku u doktora v centru… Výtok a svědění… Může to vadit na ket… Koupila bych si v lékárně globulky na vyčištění ; ale nevím zda to nevadí… Zavádím utrogestan. Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
4829
20.1.20 09:26
@Mekfi píše:
@Pajik 76 mohla bych znát tvůj přiběh

No ani nevím jak to popsat, dodnes si vyčítám, že jsme tam šli. Přístup namachrovaný suverenní, hned faktura, házení čísly úspěšnosti před očima, plno cizinců, malé prostory, absolutní nediskrétnost, neochota lékaře, personálu, dlouhé čekání pokaždé… atd… jenže bohužel už jsme zaplatili větší částku (samoplátce) po první konzultaci, která se zdála úplně ok, takže jsme zůstali… :roll:
Nicméně, z pěti krásných A blastocyst oči nám zbyly jen pro pláč. První tranfer dvě blastocysty - mimoděložní těhotenství (měli jsme embryoglue), ale může se stát, ok. Zážitek potom - myslím ten přístup, no comment. Skončila jsem u Apolináře na žádost mého obvodního gynekologa. Pak druhý pokus - byla jsem na sono sliznice cca 16DC krásných 9mm. Takže jsem myslela, že transfer bude max. do týdne. Nebyl. Nebyl čas. Takže 25DC s tím, že je to úplně v pohodě a hormony sliznici udrží. Neudržely. 4den po KET jsem dostala MS. Jo a kdybyste počítali kde je ta pátá blastocysta, tak ta prý nedala při druhém pokusu rozmražení. Takže konec filma a 150tis vyhozené oknem nehledě na mojí psychiku.
Teď jsem aspoň v pozitivním šoku, protože v Gennet Archa se jim podařilo při dalším IVF i v situaci, kdy jsme měli jen dvě blastocystičky, abych hned při prvním transferu jedné blastocysty otěhotněla a teď jsem ťuk ťuk 9+2. Tak se modlím, aby to vydrželo a té smůly už jsem se zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.1.20 10:28

Tak uz cekam v cekarne a nervozita stoupa, jestli ta sliznice nepovyrostla tak uvidi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
20.1.20 10:35

@bberousek držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.1.20 10:46

@2020emma ahoj, jak se cítíš? Já byla na KET o den dřív než ty :-)
Já nic nepociťuju, tak jsem zvědavá, jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.1.20 10:55

@Lůca F. Takze jsi dnes 5 den po ket? Ja dnes 3 den :lol:. Kdy planujes testovat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
20.1.20 11:16

@bberousek určitě povyrostla ;) dej pak vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
20.1.20 11:27

@bberousek jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.1.20 11:42

@Lůca F. Ahojky, taky nic zvláštního nepociťují, akorát prsa me boli, ale to už i před KET, z těch hormonů. A jsem unavená, ale to je taky z těch prášků:) testovat chci v neděli a snažím se být pozitivní :srdce: jsem v práci, tak to čekání rychleji utíká.
Přeji nám tedy oběma (I všem ostatním) hodně štěstí 🍀 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.1.20 11:50

@kelynka no já právě nevím kdy budu testovat.. Budu se snažit to vydržet asi co nejdyl..
@2020emma no já to mám stejně jako ty.. Prsa mě teda bolí strašně, ani se nemůžu v noci pořádně otočit, ale jak říkáš, bylo to už před KET, tudíž to je z prášku a únava taktéž..
Snad to dobře dopadne holky! ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.1.20 11:53
Dobrý den… Děvčata můžete poradit… Ve čtvrtek mě čeká Ket, mám nějaké problémy od pátku po ultrazvuku u doktora v centru… Výtok a svědění… Může to vadit na ket… Koupila bych si v lékárně globulky na vyčištění ; ale nevím zda to nevadí… Zavádím utrogestan. Děkuji za rady
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
20.1.20 11:56
@Anonymní píše:
Dobrý den… Děvčata můžete poradit… Ve čtvrtek mě čeká Ket, mám nějaké problémy od pátku po ultrazvuku u doktora v centru… Výtok a svědění… Může to vadit na ket… Koupila bych si v lékárně globulky na vyčištění ; ale nevím zda to nevadí… Zavádím utrogestan. Děkuji za rady

Asi bych si zavolala do Caru a pozeptala bych se na to :think: Já s tím osobně zkušenost nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
20.1.20 11:59

@Rejnocka já také nemám osobní zkušenost. Já měla po UZ jiné problémy. Velmi často jsem měla zánět močových cest, ale to jsem chodila ještě do Pronatalu. Taky bych si radši zavolala do Car aby se něco nepodcenilo a pak sis to nevyčítala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.1.20 12:13

Díky děvčata… Počkám do zítřka… Držím palce všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.1.20 12:42

@Lůca F. kdy mas oficialne testovat? ja 28.1. dle protokolu (utery), ale rikala jsem si, ze asi zkusim v nedeli, to bude 10. den. Ale kdo vi, mozna to vydrzim az do toho 28.1. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.