Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Betqas ahoj tak to je super, že jsi tu. Mě 27 řeknou kdy půjdu ale vychází to plus 3 až 5 dní. Tak budu moc držet palečky. Já jdu na 2 KET.Jak jsi na tom ty?
@Mekfi já jsem ted po neúspěšném KET a tak jsem hupsla i tenhle cyklus na 2KET ![]()
já jsem v druhé diskuzi na ket ![]()
@Mekfi Ja jdu 23.1.
Prvni KET, zatim mam za sebou 2× ET (neuspech). Dalsi mrazene nemame, tak o to vic doufam, ze tenhle vyjde
. Ty mas nejaka zamrazena jeste?
@Mia170 ahojky jsem.moc ráda, že tu jste. Ano mám za sebou IVF ukončeno pouze plodové vejce vloženy 2 embrya. Pak 1Ket vloženo 2 embrya neuspéch. Přešla jsem do jiného centra a teď jdu na 2 KET 1 embrya mám ještě 4 naprosto zdravé i geneticky.Jsem už postarší kousek 38 let. Tak půjdu teď 4× za sebou A snad jedno z nich se ujme. Manžel strašně chce a těší se už 2 roky co to zkoušíme. 2✊ ✊ ✊ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@Mia170 březen, duben IUI neúspěch, červenec ivf 6 ocytu 5 vhodných, do 5 den kultivace vydrželo 1, následně ET biochemko.
2iv listopad 26 ocytu, 25 oplozených, 5 den kutivace 7 posláno na PDG-ET nebyl hyperstimulák. Z vyšetření PDG 2× 5AA embrya, +2 s nějakou vadou ( musíme skonzultovat). Na vánoce 1 ket neúspěch, 2 ket mě ted čeká 7 den jsem ![]()
@Betqas to je super já do toho půjdu taky každý měsíc. Nemám už na to nervy jako dřív. Jsem v. pohodě beru to tak už sportovně. Držím ti palečky a budu za podporu.
![]()
@Mekfi jenže ty máš více pokusů
já jak zklamu tak nevím
mám tam ještě 2.. ale ještě jsem to neprobrala s genetikem. Kam chodíš
@Betqas já chodím do Pronatalu. Ale byla.jsem dříve na Praze 5 kde jsem zjistila, že to je jen byznys a mám velmi špatné zkušenosti. Teď jsem u primářky mé kamarádky a té jediné věřím.
@Betqas píše:
Jé já myslela, že to je otázka NA MĚ![]()
![]()
![]()
To nevadi
. Ted ti to musi vyjit. Kdyz mas i genetiku v poradku, tak pravdepodobnost urcite vyssi. Ja mam poprve (a jedine) embryo, ktere to dotahlo do 5 dne. Snad to zvladne.
Jdete holky v nativu nebo stimulujete? Ja mam estrofem 1-1-1 a od soboty 2-2-2 utrogestan.
@Mia170 já v nativu pokud ne ihned bude upraveno. Ale já už mám 20kg na hoře pouze po hormonech tak už bych nerada.Ale.ovulaci.mam každý měsíc, tak snad to půjde.
@Mia170 od druhého dne estrofem 1-1-1 a pak mi taky dají utroš 2-2-2 vlastně, jako minule ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.