Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Olabau určitě můžeš, není to tajemství. Mě bude v květnu 32. Věk je sice dobrý, hormony i AMH mám všechny v pořádku ale za 2 stimulace jsme měli jen jedno embryo. Tak naše vyhlídky na případné další ivf nejsou moc dobré. Už jsem měla krátký i dlouhý protokol a ani jedno mi teda nesedělo.
@Renata1991 těžko říct jestli je to i tím transferem, já bych to spíš viděla na problém někde jinde. Nevíš jestli tj vyšetřovali NK buňky v děloze když ti dělali tu hysteroskopii? To bývá občas veliký problém, v krvi je můžeš mít negativní, ale mohou být v děloze a to pak zabije to embryjko. A pak by bylo vhodné vyšetření té ureoplazmy, taky dělá veliké problémy při početí.
@kelynka ahojky vítej u nás, čím víc nás bude tomu lépe. Já byla na Ket 6.1. a v pondělí jdu na krev. Jinak holky mají příští týden transfery. Držím palce
@2020emma ahoj
, to je super, ze to muzu s nekym prozivat
. Vcera v den transferu jsem po malilinko zaspinila a cely den me bolela hlava a sem tam me pobolival podbrisek i dnes. A co ty? Jak se citis? Kdy planujes testovat? ![]()
@Lucias18 ahoj
, super a testiky mas pozitivni? Vsem holky drzim pesti
![]()
@kelynka ja trochu spinila den po, ale říkal mi doktor, že můžu po transferu spinit, tak snad ok. Jinak jsem nafoukla a bolí mě prsa, ale to i přes transferem, měla jsem řízený, tak je to asi těmi léky. Testovat oficiálně mám 28.1., ale asi zkusím už příští víkend… ![]()
@2020emma Ja jdu v sobotu na transfer tak budu očekávat // ať tam jdu s dobrou naladickou
![]()
@Lucias18 tak to jsi mládě
Začala jsem normálně krvácet. V pondělí skočím na krev ale asi je to ztracené ![]()
@kelynka jj testy mám pozitivní. Já v den transferu vyloženě krvácela až do večera. Měla jsem velmi obtížné zavádění. Tak to vůbec nevadí že si zaspinila.
@kelynka děkuji, I já tobě 🍀 🙂 @BecaP Tak to já nevím jestli jsi v sobotu troufnu, nejdřív asi v neděli, to bude 10.den
ale na tebe budu v sobotu myslet ![]()
@Olabau děkuji, to se hezky čte že jsem mládě. Snad máš pravdu a prcek se pustí až za 9 měsíců. Moc mě to mrzí že si začala krvácet. Já teda myslela že utrous drží menstruaci dokud je nevysadis. Ty by jsi musela jako samoplatce na další ivf?
@2020emma já nevydržela a kvůli obřímu hladu jsem testla už 6. den. Tak to už se moc těším až budete další testovat ![]()
@Lucias18 Už celé ivf nemá smysl, měla jsem jen dvě vajíčka, nízké AMH. Jedině dárcovství… Ale teď jsem nějak vystavena..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.