Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
803
18.1.20 15:34

@Olabau určitě můžeš, není to tajemství. Mě bude v květnu 32. Věk je sice dobrý, hormony i AMH mám všechny v pořádku ale za 2 stimulace jsme měli jen jedno embryo. Tak naše vyhlídky na případné další ivf nejsou moc dobré. Už jsem měla krátký i dlouhý protokol a ani jedno mi teda nesedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.1.20 15:36

@Renata1991 těžko říct jestli je to i tím transferem, já bych to spíš viděla na problém někde jinde. Nevíš jestli tj vyšetřovali NK buňky v děloze když ti dělali tu hysteroskopii? To bývá občas veliký problém, v krvi je můžeš mít negativní, ale mohou být v děloze a to pak zabije to embryjko. A pak by bylo vhodné vyšetření té ureoplazmy, taky dělá veliké problémy při početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.1.20 15:37

@kelynka ahojky vítej u nás, čím víc nás bude tomu lépe. Já byla na Ket 6.1. a v pondělí jdu na krev. Jinak holky mají příští týden transfery. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.1.20 15:51

@2020emma ahoj :mavam:, to je super, ze to muzu s nekym prozivat :hug:. Vcera v den transferu jsem po malilinko zaspinila a cely den me bolela hlava a sem tam me pobolival podbrisek i dnes. A co ty? Jak se citis? Kdy planujes testovat? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.1.20 15:51

@Lucias18 ahoj :mavam:, super a testiky mas pozitivni? Vsem holky drzim pesti :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.1.20 16:17

@kelynka ja trochu spinila den po, ale říkal mi doktor, že můžu po transferu spinit, tak snad ok. Jinak jsem nafoukla a bolí mě prsa, ale to i přes transferem, měla jsem řízený, tak je to asi těmi léky. Testovat oficiálně mám 28.1., ale asi zkusím už příští víkend… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
18.1.20 16:21

@2020emma Ja jdu v sobotu na transfer tak budu očekávat // ať tam jdu s dobrou naladickou :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.1.20 16:52

@2020emma tak budu drzet moc pesti :hug: :hug:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.1.20 16:53

@Lucias18 tak to jsi mládě :) Začala jsem normálně krvácet. V pondělí skočím na krev ale asi je to ztracené :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.1.20 17:05

@Lucias18 Ale teď to vyjde, držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.1.20 17:20

@kelynka jj testy mám pozitivní. Já v den transferu vyloženě krvácela až do večera. Měla jsem velmi obtížné zavádění. Tak to vůbec nevadí že si zaspinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.1.20 17:21

@kelynka děkuji, I já tobě 🍀 🙂 @BecaP Tak to já nevím jestli jsi v sobotu troufnu, nejdřív asi v neděli, to bude 10.den :) ale na tebe budu v sobotu myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.1.20 17:21

@Olabau děkuji, to se hezky čte že jsem mládě. Snad máš pravdu a prcek se pustí až za 9 měsíců. Moc mě to mrzí že si začala krvácet. Já teda myslela že utrous drží menstruaci dokud je nevysadis. Ty by jsi musela jako samoplatce na další ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.1.20 17:23

@2020emma já nevydržela a kvůli obřímu hladu jsem testla už 6. den. Tak to už se moc těším až budete další testovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.1.20 17:28

@Lucias18 Už celé ivf nemá smysl, měla jsem jen dvě vajíčka, nízké AMH. Jedině dárcovství… Ale teď jsem nějak vystavena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.