Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, tak dnes jsem 7 den po KET a samozřejmě jsem nevydržela a udělala si test. Totální sněhobílo. Ani náznak ducha. NIC. Tak jako pokaždé. Já vím, já vím, je ještě brzy, do 14. dne se může stát cokoliv, atd atd. Jen, od 5. KET jsem to přestala počítat a už ani nevím, kolikáty pokus to byl. Máme ještě dva mrazáčky. Díky mému věku je asi tento rok poslední, kdy se budeme pokoušet.
@Suzane 7.den je vážně brzy. Vím, že pri tolikatem pokusu je asi velmi těžké věřit, aby se člověk nezblaznil. Nicméně nejde než cekat a zase věřit. A dítko už nějaké máš? A jaká máš vyšetření? A víš, kde by mohl být problém? Embrya máš vyšetřena?
@Suzane ahoj úplně tě chápu já mám sice jen 3 pokus, ale taky už nejsem nejmladší nebo Teda vždy jsem říkala max mimčo do 35 a to už mě 2 roky není. S mužem jsme si řeklibdo 3 všeho dobrého a pak to necháme. Tak čekám kdy se dopracuji k 1 ketu (2 ivf) ![]()
@ModrenkaIUI píše:
@Suzane 7.den je vážně brzy. Vím, že pri tolikatem pokusu je asi velmi těžké věřit, aby se člověk nezblaznil. Nicméně nejde než cekat a zase věřit. A dítko už nějaké máš? A jaká máš vyšetření? A víš, kde by mohl být problém? Embrya máš vyšetřena?
Dítě žádné nemáme. Je mi přes 40 a mám pocit, že vyšetření mám za sebou snad úplně všechny. Byt mají všichni společný výsledek, jste zdravá, chce to více trpělivosti. A té už mám právě asi nedostatek.
@Luiluu píše:
@Suzane ahoj úplně tě chápu já mám sice jen 3 pokus, ale taky už nejsem nejmladší nebo Teda vždy jsem říkala max mimčo do 35 a to už mě 2 roky není. S mužem jsme si řeklibdo 3 všeho dobrého a pak to necháme. Tak čekám kdy se dopracuji k 1 ketu (2 ivf)
Mne je přes 40 a řeším to celé asi tak od 25 let. Ze začátku si člověk říká, že je brzy, do 30 času dost, pak si to začne posouvat o 2 roky a během té doby jsem si stanovila cil, že do 40 se budeme pokoušet a pak se s tím smířím. 40 mi už dávno je a jak je vidět, stále mám tu sílu se o to pokoušet dál. Ted už jsem si žádnou věkovou hranici nedala, ale je mi jasné, že do 50 to takto nepůjde
![]()
@Luiluu To jsme na tom stejně, i věkem. To my se snažíme zhruba od 30 sami a teď 2 rky přes Car.
@ModrenkaIUI píše:
@Luiluu To jsme na tom stejně, i věkem. To my se snažíme zhruba od 30 sami a teď 2 rky přes Car.
A jak jsi tedy na tom? Mas po KET?
@ModrenkaIUI já už doma mám jednu pubertacku (13) a snažíme se přes rok v caru ale nám to snažení ani jít nemůže muž (paraplegik) a nějak mě ty ivf zahájí víc než jsem myslela. @Suzane kdepak stále čekám na MS ta má nějaké spozdeni. Hned jak ji dostanu začíná estroferm a brzy na to by pak snad měl proběhnout ket. ![]()
@Luiluu tak to chapu. Me stimulace taky cely cyklus rozhodila. Vzdy sem mela presne po 28. A po stimulaci mi taky chodi ms jak chce. Jak sem psala po opu sem mela cyklus 35, ten dalsi 36 pak byl ket takze byl cyklus taky natazeny pak po hysteroskopii sem to dostala hned po 26 dnech a ted diky lekum jo budu mit o dost natazeny. Zkus na to tak nemyslet. Ja vim ze je to tezky a ze bys uz to chtela dostat abys mohla zacit stimulovat.
Ahoj holky, mě je 42,kdyby tady byl můj synacek, už bych se o těhotenství nepokousela, jsem teď uzkostna a bojím se všeho.
@Olabau ahojky, neboj se, jsme tu pro tebe. A ty jdeš na Ket nebo celé ivf?
@Suzane Já jsem před menstruací a pred 2.ket. A je to 1.IVF.
Holky hurá ta mrcha začíná tak super to znamená že ket v lednu stihnu
snad. Tak promiňte že jsem plasila. Teď zas budu asi že sliznici
ach jo věčný kolotoč
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.