Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak embryjko AA vyhatchovana blastocysta, po genetice, v nativu, sliznice krasna - 11. den je test negativni ❤️️ Drzim pesticky vsem ostatnim 😘
@marinana To mě moc mrzí… Tenhle měsíc není moc plodný
Snad se to zlomí a začnou se tu množit pozitivní testy
Máte nějaké mrazáčky?
@Anonymka1230 tak to už by mělo být něco vidět, výjimečně se může stát že bude později. Na krev jdeš? ![]()
Holky, já dnes 11. den a takto. Dost podobny tomu co jsem dělala v sobotu ![]()
Stále věřím v zázrak, ale nevím nevím
@Mim26
dej sem oba dva testy, pro srovnani. ono u tech slabe pozitivnich testu, to sili pomaleji, jak to zacina z malych hodnot. to kdyz testes az po 4 ndech treba, je to lepsi
Taky nic, dokonce jsem dostala MS dřív o dva dny, vzhledem k negativnímu testu je to jasný…
@Mim26 Měla by jsi testovat stejnou značkou… Každý ten test má jinou intenzitu čárky. Ten první byl tuším z benu lékárny a ten má dost barviva
Zkus prosím myslet pozitivně a nevzdávej to ![]()
@Innaaemma Ano, mas pravdu ze bych měla testovat stejným testem, ale zítra už jdu na krev, tak tam se rozhodne….Děkuji ti za milá a povzbuzující slova ![]()
@Mim26
Držím palce, ale dávej na sebe pozor, kdyby tě bolelo břicho tak matěj hned k doktorovi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.